Macam Mana Nak Cari Produk Ebay yang auto-feedback?

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
salam smua

saya nak beli produk kat ebay tapi saya nak
cari produk yang lepas saya beli seller akan
kasi auto feedback kat kita.

saya reti cari kat advance search utk produk jual dari mana..
tu je.tlg ya kekawan.
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
erm... lagi senang, buat akaun banyak2 sampai ratus2 atau ribu. beli sesame sendiri.. ( pakai paypal lagi bagus )
tp sendiri mau ingat, banyak bende kene lari/pickup/pandai/ralat,
macam lso, cookies, version, ip, tingkap, pinggan, keyword, keysearch, flash, directx, platform, framework, dan bagai2 lagiiii....
banyak membaca seperti baca buku manga hehe.
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
erm... lagi senang, buat akaun banyak2 sampai ratus2 atau ribu. beli sesame sendiri.. ( pakai paypal lagi bagus )
tp sendiri mau ingat, banyak bende kene lari/pickup/pandai/ralat,
macam lso, cookies, version, ip, tingkap, pinggan, keyword, keysearch, flash, directx, platform, framework, dan bagai2 lagiiii....
banyak membaca seperti baca buku manga hehe.

manga anime not bad best mcm naruto..bwhahah..ah2 tu la nak beli trus dari org...buka akaun byk2 kena ban nanti..
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
manga anime not bad best mcm naruto..bwhahah..ah2 tu la nak beli trus dari org...buka akaun byk2 kena ban nanti..

hehe baca manga lagi besh haha. erm nak dapat auto payah gak, kalau beli gambar nanti kene feedback manipulations. terbaiknya search lam ebay yang free shipping. amik ngan buyer dari china, ada yang bagi auto feedback lepas payment, ada yang x bagi. so kene invest lam rm50 la hehe
satu barang rm3 dah.
feedback dah 5 ok la nat wat sales.
start slowly, beli barang borong di mydin and jual di ebay tuk feedback. cari yang harga barang bawah rm0.8. ada profit gak bila jual walaupon rm1-2 ringgit. Jangan fikir feedback saja. Pikir pasal untung jugak. itula adat penjual.
kecuali akaun dah kencang boleh jual barang untuk dapat feedback yang akan rugi below rm1. Baru DSR kencang. Jual lam malaysia x jejaskan DSR. so kene jual international.
peram lama2 akaun tanpa jual x untung.
So jangan fikir jual lam ebay boleh kaya. Kene fikir macam mana nak kaya ngan ebay hahahah
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
hehe baca manga lagi besh haha. erm nak dapat auto payah gak, kalau beli gambar nanti kene feedback manipulations. terbaiknya search lam ebay yang free shipping. amik ngan buyer dari china, ada yang bagi auto feedback lepas payment, ada yang x bagi. so kene invest lam rm50 la hehe
satu barang rm3 dah.
feedback dah 5 ok la nat wat sales.
start slowly, beli barang borong di mydin and jual di ebay tuk feedback. cari yang harga barang bawah rm0.8. ada profit gak bila jual walaupon rm1-2 ringgit. Jangan fikir feedback saja. Pikir pasal untung jugak. itula adat penjual.
kecuali akaun dah kencang boleh jual barang untuk dapat feedback yang akan rugi below rm1. Baru DSR kencang. Jual lam malaysia x jejaskan DSR. so kene jual international.
peram lama2 akaun tanpa jual x untung.
So jangan fikir jual lam ebay boleh kaya. Kene fikir macam mana nak kaya ngan ebay hahahah

pergghh m`dlm giler mksud..kena kerut kan dahi skit nak hadam haha.

ok bro thanks ya..btul gak tu..so nak invest wit paypal dulu tuk beli
brg mura nk dpat fb..ok advice akan di ingat smpai bila2..ehehhe
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
pergghh m`dlm giler mksud..kena kerut kan dahi skit nak hadam haha.

ok bro thanks ya..btul gak tu..so nak invest wit paypal dulu tuk beli
brg mura nk dpat fb..ok advice akan di ingat smpai bila2..ehehhe

Selamat Berjaya ! :D
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
thanks bro..skg dlm proses nk membeli ebook mura nk kumpul feedback..
paypal lak wat prangai tak le byr ebay..xpelah eden torai...:D

erm ebook pon kene ati2 gak. feedback manipulation tuh. hahha
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
hati boleh kasi kering..tp air mate tak boleh kering woo (bila acc2 anda disuspend)..tak perlulah gelojoh sgt..buat eBay slow2..follow rule..Insyallah..
 
Top