Macam mana nak buat blog macam imabiz??

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Lol .. tanya imabiz ler .. PM jer dia.

cara-cara buat blogspot.

1-register
2-cari templates (imabiz.blospot.com templates cr kt www.bietemplates.com )
3-Upload templates
4-masuk content ..
5-siap
 

shadow95

freshman
Joined
Aug 17, 2009
Messages
258
Points
0
camner nak buat cam

Adsense
Affiliate
Buat Duit|Make Money
Mentor
Pakej Dan Tip Perniagaan
PayPerLead
Paypal
Pengiklanan
Percuma
Perkahwinan
Review Produk
Teknik Pemasaran
Teknik Promosi
Usahawan Offline
VCC
Web Traffik|SEO

dier tuh???
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
camner nak buat cam

Adsense
Affiliate
Buat Duit|Make Money
Mentor
Pakej Dan Tip Perniagaan
PayPerLead
Paypal
Pengiklanan
Percuma
Perkahwinan
Review Produk
Teknik Pemasaran
Teknik Promosi
Usahawan Offline
VCC
Web Traffik|SEO

dier tuh???

Bila nak buat post .. nnt ader box "LABEL" masuk'kan kt situ ape yg bro nak "Label"kan ...
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
nak edit camner

PM password n username kalu nak soh aku wat example.nnt ko tiru jer ... aku pun dah lame xbukak blogspot.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
tolong adjust sume leh??

Aku adjust cket jer la ... nnt ko tiru .. aku ader 10 minit jer nie.Lepas nie TV Series favourite aku dah main.Hehe :D
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Last edited:

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,845
Points
38
eh.. halamak... tak perasan lak ade tread tentang blog imabiz... sory la sebab skrg nie imabiz sibuk buat projek adsense.. mungkin kalau pm saye pun tak perasan sebab mesej pm kadang2 tak popup.. tak tau la kenaper... ade yang popup ader yang tak..?? kene masuk cp baru leh tau ade pm... so thank kepada yang sudi bantu rakan kite nie... thank sume....
 

faethal

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
33
Points
0
Huish..
Dasat gak imabiz bni yek. Blog dia kemas gitu..
 
Top