macam mana nak bayar fee ebay?

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
301
Points
18
Asalkan ada duit dalam debit card tu...
 

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
301
Points
18
bape byk duitnya dlm debit card tu?
saya dah masukkan duit dlm debit card tu, tp still x blh guna gak...huhu
Debit apa awak guna ? Duit yang ada mesti bersamaan nilai usd untuk fee e-bay
 

Syahmi Ismail

FB Members
Joined
Nov 25, 2010
Messages
33
Points
0
Salam kawan2..boleh tak sesape ajar aku step by step? mcm ne ek,aku nk byr ebay fee guna debit card maybank nie..huhu~ :(
saya dh list barang tinggal nak bayar ebay fee je,tapi guna paypal xboleh,guna credit card je yg disediakan,mcmna nk selesai kan ye?
 

sxaxm

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
14
Points
0
saya dh list barang tinggal nak bayar ebay fee je,tapi guna paypal xboleh,guna credit card je yg disediakan,mcmna nk selesai kan ye?
xde credit card, guna la debit card. tak pon gune VCC. dlu verified ebay ngan paypal guna ape?
 

azrijohan

freshman
Joined
May 18, 2012
Messages
98
Points
6
dia tulis credit card, tapi bro masukkan details debit card pun lepas je :)
 

senorita

freshman
Joined
Sep 1, 2012
Messages
15
Points
0
aah...akaun malaysia x boleh byr ebay fee guna paypal...huhu kena guna debit card ...
 

HantuLetto

freshman
Joined
May 6, 2013
Messages
27
Points
0
bukan boleh ke bayar fee pkai akaun paypal?

1)pergi account
2)account seller
3)scroll ke bawah cari one time payment.
4)nnti dia link kan dengan akaun paypal.

done.

**mungkin active account seller nie pakai account paypal.

mintk tunjuk ajar otai2.:d
 
Last edited:

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
yeke boleh bayar bro?
xclap xboleh..
klo boleh bayar..i2 sudah bgus xprlu gua nk transfer2 duit nk bayr fee ni..



bukan boleh ke bayar fee pkai akaun paypal?

1)pergi account
2)account seller
3)scroll ke bawah cari one time payment.
4)nnti dia link kan dengan akaun paypal.

done.

**mungkin active account seller nie pakai account paypal.

mintk tunjuk ajar otai2.:d
 
Top