macam mana nak bayar fee ebay?

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
#23
bape byk duitnya dlm debit card tu?
saya dah masukkan duit dlm debit card tu, tp still x blh guna gak...huhu
 
Joined
Nov 25, 2010
Messages
31
Likes
0
Points
0
Offline
#27
Salam kawan2..boleh tak sesape ajar aku step by step? mcm ne ek,aku nk byr ebay fee guna debit card maybank nie..huhu~ :(
saya dh list barang tinggal nak bayar ebay fee je,tapi guna paypal xboleh,guna credit card je yg disediakan,mcmna nk selesai kan ye?
 

sxaxm

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#28
saya dh list barang tinggal nak bayar ebay fee je,tapi guna paypal xboleh,guna credit card je yg disediakan,mcmna nk selesai kan ye?
xde credit card, guna la debit card. tak pon gune VCC. dlu verified ebay ngan paypal guna ape?
 
Joined
May 6, 2013
Messages
26
Likes
0
Points
0
Offline
#39
bukan boleh ke bayar fee pkai akaun paypal?

1)pergi account
2)account seller
3)scroll ke bawah cari one time payment.
4)nnti dia link kan dengan akaun paypal.

done.

**mungkin active account seller nie pakai account paypal.

mintk tunjuk ajar otai2.:d
 
Last edited:
Joined
Dec 22, 2011
Messages
164
Likes
0
Points
0
Offline
#40
yeke boleh bayar bro?
xclap xboleh..
klo boleh bayar..i2 sudah bgus xprlu gua nk transfer2 duit nk bayr fee ni..



bukan boleh ke bayar fee pkai akaun paypal?

1)pergi account
2)account seller
3)scroll ke bawah cari one time payment.
4)nnti dia link kan dengan akaun paypal.

done.

**mungkin active account seller nie pakai account paypal.

mintk tunjuk ajar otai2.:d
 
Top