macam mana nak bayar fee ebay?

the great

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
1
Points
0
Salam kawan2..boleh tak sesape ajar aku step by step? mcm ne ek,aku nk byr ebay fee guna debit card maybank nie..huhu~ :(
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0

Alexandria90

Newbie
Joined
Oct 27, 2011
Messages
438
Points
0
yup..sekarang maybank dah boleh link dengan paypal & ebay.saya pun dah lama guna.
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33
bro maizul -
thread tu dah lama. 2009 lg..skrg MBB debit kad dah boleh guna utk eBay + pp.

bro the great -
1.log in eBay malaysia.
2.ke my eBay.
3.cr menu account (klick)
4.cr one time payment (click)
5.akhir sekali, isikan detail dan buat bayaran.
dah blh guna ke?nak verified akaun ebay, blh x?sbb saya cuba utk verified akaun ebay saya guna maybank debit card-card ceri tu- tp x blh...katanya not valid
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
x pasti ye en maizul.com...terima kasih, kad debit CIMB bank...blh x?card cimb bank yang baru tu...kad ATM?

ada sesiapa pernah guna untuk verified ebay?ataupun paypal ke
cimb cam tak boleh jerk bro..unless kad yg lama dulu tu..skang DC cimb tak boleh verify pp tp kalau nak bayo ebay fees tu mungkin boleh. :)
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33
cimb cam tak boleh jerk bro..unless kad yg lama dulu tu..skang DC cimb tak boleh verify pp tp kalau nak bayo ebay fees tu mungkin boleh. :)
yeke?saya ada cuba tuk verifed akaun ebay saya guna cimb bank kat ATM dorg yang warna merah tu...x blh...huhu...if maybank ceri card tu...blh x?
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
nak register kat maybank tu mcm mane?online blh x?sbb x jumpa la linknya...huhu
bro contact jek CS huh...last time dulu diaorg siap bg pamplet huh camne nak register..tak simpan lah plak..hehehehe
 

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
301
Points
18
Paling mudah buka akaun paypal dan buat payment melalui paypal sebab paypal ebay yang punya.
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Top