macam mana nak bayar fee ebay?

Joined
May 11, 2012
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam kawan2..boleh tak sesape ajar aku step by step? mcm ne ek,aku nk byr ebay fee guna debit card maybank nie..huhu~ :(
 
Joined
May 5, 2009
Messages
431
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Joined
Oct 3, 2009
Messages
705
Likes
0
Points
0
Offline
#4
oh dah boleh pakai ye sekarang maybank kad debit ke namanya... nak apply jugak lah.
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#6
bro maizul -
thread tu dah lama. 2009 lg..skrg MBB debit kad dah boleh guna utk eBay + pp.

bro the great -
1.log in eBay malaysia.
2.ke my eBay.
3.cr menu account (klick)
4.cr one time payment (click)
5.akhir sekali, isikan detail dan buat bayaran.
dah blh guna ke?nak verified akaun ebay, blh x?sbb saya cuba utk verified akaun ebay saya guna maybank debit card-card ceri tu- tp x blh...katanya not valid
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#8
dkitos tak pasti boleh guna ke idak kad tersebut...
x pasti ye en maizul.com...terima kasih, kad debit CIMB bank...blh x?card cimb bank yang baru tu...kad ATM?

ada sesiapa pernah guna untuk verified ebay?ataupun paypal ke
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#10
x pasti ye en maizul.com...terima kasih, kad debit CIMB bank...blh x?card cimb bank yang baru tu...kad ATM?

ada sesiapa pernah guna untuk verified ebay?ataupun paypal ke
cimb cam tak boleh jerk bro..unless kad yg lama dulu tu..skang DC cimb tak boleh verify pp tp kalau nak bayo ebay fees tu mungkin boleh. :)
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#11
cimb cam tak boleh jerk bro..unless kad yg lama dulu tu..skang DC cimb tak boleh verify pp tp kalau nak bayo ebay fees tu mungkin boleh. :)
yeke?saya ada cuba tuk verifed akaun ebay saya guna cimb bank kat ATM dorg yang warna merah tu...x blh...huhu...if maybank ceri card tu...blh x?
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#12
Maybank boleh jerk kalau kita dah register untuk transaksi online..den biasa pakai public bank jerk bayo fees huh...
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#16
bro contact jek CS huh...last time dulu diaorg siap bg pamplet huh camne nak register..tak simpan lah plak..hehehehe
dah tepon gak...tp still x blh guna kat...ebay kata card not valid...huhu, guna untuk benda lain, blh lak
 

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
283
Likes
0
Points
16
Offline
#19
Paling mudah buka akaun paypal dan buat payment melalui paypal sebab paypal ebay yang punya.
 
Top