macam mana nak bayar ebay fees guna paypal?

spekabe

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
10
Points
0
salam..
kalau nak bayar ebay fees dengan paypal kena tunggu invois sampai dulu ke?dah lama tunggu tapi invois xsampai2 pun..ke tak payah tunggu invois tapi dah boleh bayar guna paypal?macam mana caranya ye?fees dah makin banyak ni..harap ada yg dapat membantu..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
kalau anda rakyat malaysia menggunakan kad pengenalan Malaysia, IP Malaysia, no HP Malaysia, Tinggal di Malaysia,

eBay fees bayr guna debit kad , credit card , dan vcc reloadable sahaja.
 
Last edited:

spekabe

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
10
Points
0
kalau anda rakyat malaysia menggunakan kad pengenalan malaysia, IP Malaysia,no HP Malaysia, Tinggal di Malaysia,

eBay fees bayr guna debit kad , credit card , dan vcc reloadable sahaja.

kalau nak bayar guna paypal jugak?
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38

aaadehhh...

lps tu nanti mesti ada soalan lg...

SEBAB APA ebay tak bagi org account org malaysia bayar fee guna paypal???

sebab ebay tu bukan aku yang punya... kalau aku punya, komfem pakai kad kredit pun tak leh.. aku akan suruh buat automatik deduction dari account bank korang.. wakakakak
 

phantomvoter

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
214
Points
0
Age
32
sebab ebay tu bukan aku yang punya... kalau aku punya, komfem pakai kad kredit pun tak leh.. aku akan suruh buat automatik deduction dari account bank korang.. wakakakak

kenapa ebay tu bukan kau yang punya? jawapannya, ahmad albab yang punya....! hahaha...
 

zrul

freshman
Joined
May 22, 2008
Messages
89
Points
6
Age
34
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha



emm.cuba cerita sket teknik2 nk dpt akaun us?
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha

macam mana nak apply akaun US..?ajar la sket, sy pandai bukak akaun malaysia jer..:confused:
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
macam mana nak apply akaun US..?ajar la sket, sy pandai bukak akaun malaysia jer..:confused:

kalau citer kat sini nanti ade yg buat ebook plak.. huhuhu
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
jom kita g US pas tu register la dkt sana...huhuhu boleh mcm tu...
 
Top