macam mana nak bayar ebay fees guna paypal?

spekabe

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
10
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam..
kalau nak bayar ebay fees dengan paypal kena tunggu invois sampai dulu ke?dah lama tunggu tapi invois xsampai2 pun..ke tak payah tunggu invois tapi dah boleh bayar guna paypal?macam mana caranya ye?fees dah makin banyak ni..harap ada yg dapat membantu..
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
#2
kalau anda rakyat malaysia menggunakan kad pengenalan Malaysia, IP Malaysia, no HP Malaysia, Tinggal di Malaysia,

eBay fees bayr guna debit kad , credit card , dan vcc reloadable sahaja.
 
Last edited:

spekabe

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
10
Likes
0
Points
0
Offline
#3
kalau anda rakyat malaysia menggunakan kad pengenalan malaysia, IP Malaysia,no HP Malaysia, Tinggal di Malaysia,

eBay fees bayr guna debit kad , credit card , dan vcc reloadable sahaja.
kalau nak bayar guna paypal jugak?
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#5
jika x nak pakai debit/credit kad sendiri, boleh pakai je vcc www.entropay.com
vcc ni boleh ditopup dengan kredit/debit kad sediada. buat vcc entropay hanya perlu usd20 je
 
Joined
Jul 28, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
0
Offline
#7
bro, ko add jer ler bank acc kat pay pal ko, senang citer. Blh bayar dr bank acc kita je klu xder debit card or credit card.
 

Heaven

freshman
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,000
Likes
1
Points
38
Offline
#9
sebab ebay tak bagi org account org malaysia bayar fee guna paypal.

aaadehhh...

lps tu nanti mesti ada soalan lg...

SEBAB APA ebay tak bagi org account org malaysia bayar fee guna paypal???
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
#11

aaadehhh...

lps tu nanti mesti ada soalan lg...

SEBAB APA ebay tak bagi org account org malaysia bayar fee guna paypal???
sebab ebay tu bukan aku yang punya... kalau aku punya, komfem pakai kad kredit pun tak leh.. aku akan suruh buat automatik deduction dari account bank korang.. wakakakak
 
Joined
Dec 15, 2009
Messages
207
Likes
0
Points
0
Age
31
Offline
#12
sebab ebay tu bukan aku yang punya... kalau aku punya, komfem pakai kad kredit pun tak leh.. aku akan suruh buat automatik deduction dari account bank korang.. wakakakak
kenapa ebay tu bukan kau yang punya? jawapannya, ahmad albab yang punya....! hahaha...
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
#13
kenapa x boleh pakai paypal? aku x kira! aku nak jugak! aku musti bayar pakai paypal!
 

zrul

freshman
Joined
May 22, 2008
Messages
89
Likes
0
Points
6
Age
33
Offline
#14
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
#15
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha


emm.cuba cerita sket teknik2 nk dpt akaun us?
 
Joined
Sep 12, 2008
Messages
669
Likes
4
Points
18
Offline
#17
biar aku citer sikit.....nak bayar fee ebay guna paypal hanya untuk seller us je, aku ade akaun us bayo fee guna paypal je......hahaha
macam mana nak apply akaun US..?ajar la sket, sy pandai bukak akaun malaysia jer..:confused:
 
Top