lynk.my - Jana Pendapatan dengan Malaysia URL Shortener

Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#21
RATE cantik..bayar pon pakai RM jek... :)

Payment masuk pon terus bank masing2... tak perlu cairkan PAYPAL lagi... :)

Cuma..sekarang nie...tertanya2 jek... ehh tak mengapa laa... itu saya rasa sorang jekkk :D
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#22
RATE cantik..bayar pon pakai RM jek... :)

Payment masuk pon terus bank masing2... tak perlu cairkan PAYPAL lagi... :)

Cuma..sekarang nie...tertanya2 jek... ehh tak mengapa laa... itu saya rasa sorang jekkk :D
Meh la kongsikan ape yg tuan rase [emoji16]
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#23
Hoho! Buat masa ini saya masih belum RASA sampai bleh open table dengan lynk.my tue..so nak tunjuk pon tak SYOK rasanya... cuma skrg ada buat sket survey pasal 8share...kalo tuan berminat bleh semak kat SINI

Meh la kongsikan ape yg tuan rase [emoji16]
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#24
Petang yg macam mana heh result contest review lynk.my 2015 nak diumumkan... Kesian pada mereka2 yang bertungkus lumus terjah SEO siang malam semata-mata untuk contest ini... :(

At least umumkan laa result top SEO tue dulu...yang top creative dan undi mungkin perlukan masa kan...kita faham.

Seo result mmg fact punya sebab pilih google...tapi tak tau aa kalo google pon kena BLACKOUT kan... gurau2 jekk... :p

p/s: peserta bukan dari semenanjung jek..sabah sarawak pon ada...ini dah jam 5ptg kat sabah sarawak dah nak masuk magrib dah...sebab ada yang menang tue dari sabah sarawak...(betulkan saya kalo saya silap)

p/s: Buat para pemenang yang rasa dier akan menang bawak2 bersabar contest ribu2 memang macam nie cabarannya..jom layan contest kecil-kecilan jek bro... :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#25
Akhirnya sidang media meja bulat contest review lynk.my 2015 telah berjaya mencapai kata sepakat... :)

Keputusan terkini contest review lynk.my 2015 dah keluar.... :)



p/s: Dasyat gak result toplynkundi...punya hebat pemenang no1 tue pintas kan...tahniah2
 
Top