lynk.my - Jana Pendapatan dengan Malaysia URL Shortener

Joined
Apr 12, 2015
Messages
18
Likes
1
Points
1
Offline
#1


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua , Disini lynk nak memperkenalkan satu servis yang kami tujukan khas buat rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan. Bagi yang biasa menggunakan url shortener lain seperti adfly , linkbucks dan shortest mungkin dah tahu penggunaan lynk ni.



Jika ada sebarang masalah boleh hubungi kami melalui :
support@lynk.my | http://lynk.my/contact.html | http://facebook.com/lynkdotmy

 
Last edited:
Joined
Nov 2, 2014
Messages
9
Likes
0
Points
1
Offline
#5
Pendaftaran akaun bank(yg jenis akaun tu) macamane ek?
Nk truk ape..akaun simpanan ke?
Mase bila dia akan update kita punye earning?
 
Joined
Jan 22, 2015
Messages
146
Likes
15
Points
18
Offline
#6
Boleh terangkan lebih dalam sikit.
Bagi orang faham.
Macam menarik dah tu.
 
Joined
Aug 23, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Age
28
Offline
#7
bru je search2 td.. mcm mne ek lynk neh berfungsi... sama macam adfly ke? ade function mcm goo.gl yg bole tgk brpe org klik gitu x? hehe... im new.. sorry.:)
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#9
Saya puji adenye laman web mcam ni kat Malaysia. Sama sama kita bg sokongan dan gune lynk.my ni..
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#10
bru je search2 td.. mcm mne ek lynk neh berfungsi... sama macam adfly ke? ade function mcm goo.gl yg bole tgk brpe org klik gitu x? hehe... im new.. sorry.:)
Betul tu..sejibik macam adfly + goo.gl..cume iklan yang disiarkan adalah dari Malaysia kepada rakyat Malaysia. Jadi ianya lebih targeted..
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#17
Ada review dari pengguna lain dan juga saya dah Cuba sendiri..jika kita jadi advertiser, akan dapat klik yang pelik2 dan ada yang dari luar negara jgk..sepatutnya semua klik dari Malaysia je..itu yang pihak lynk janjikan..mungkin byk lagi penambahbaikan yang perlu dilakukan pada sistem mereka..
 
Top