[LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
emel saya asasindino at gmail.com
 

markaragnos

freshman
Joined
Jan 25, 2007
Messages
779
Points
16
Cepatnye! He...thanks mod for approving. :)



Update:

Selama sy dok buat bisnes 2-3 tahun ni, tak pernah lg la sy jmpe produk yg mempunyai margin keuntungan setinggi ni. Free2 je boleh dapat RM50-RM90 utk satu jualan.

Kalau buat promosi sikit, lagi laju sales. Sebelum ni sy jual kt facebook je, buat fanpage, pastu pakai FB ads. Memang sales kencang! :D

Tgk screenshot kt bawah ni:

View attachment 9007


He, modal FB ads baru USD $0.54, tp dah berjaya dapat 2 sales berjumlah RM500 untuk 2 naskhah Quran Digital. :)

Kalau sy boleh, kenapa tidak anda. ;)

Yang penting, USAHA. Kalau anda rajin, insyaAllah anda boleh berjaya.

Cepat daftar sebelum terlambat!
bro.USD$0.54 sen tu sehari ker atau sekali bayar dengan bid terendah sekali iaitu USD$0.03???
 
Top