[LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#25
Kepada mereka yg telah sy PM detail, sila PM kepada sy nama penuh, alamat, no HP dan email anda. Tq...
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#28
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#29
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#30
Cepat2...spe lg nk bt dropship Quran Digital?

Mudah je. Anda promote, dapat order, bayar kt sy, then sy yg akan pos kepada customer anda. Anda xpayah bt pape, xpayah susah2 nk pg pejabat pos sume. Kos penghantaran pun sy yg tanggung.

Anda goyang kaki je kt rumah. Pastu tunggu duit masuk. Senang kn? ;)
 
Joined
Jan 25, 2007
Messages
759
Likes
0
Points
16
Offline
#37
Cepatnye! He...thanks mod for approving. :)



Update:

Selama sy dok buat bisnes 2-3 tahun ni, tak pernah lg la sy jmpe produk yg mempunyai margin keuntungan setinggi ni. Free2 je boleh dapat RM50-RM90 utk satu jualan.

Kalau buat promosi sikit, lagi laju sales. Sebelum ni sy jual kt facebook je, buat fanpage, pastu pakai FB ads. Memang sales kencang! :D

Tgk screenshot kt bawah ni:

View attachment 9007


He, modal FB ads baru USD $0.54, tp dah berjaya dapat 2 sales berjumlah RM500 untuk 2 naskhah Quran Digital. :)

Kalau sy boleh, kenapa tidak anda. ;)

Yang penting, USAHA. Kalau anda rajin, insyaAllah anda boleh berjaya.

Cepat daftar sebelum terlambat!
bro.USD$0.54 sen tu sehari ker atau sekali bayar dengan bid terendah sekali iaitu USD$0.03???
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#40
bro.USD$0.54 sen tu sehari ker atau sekali bayar dengan bid terendah sekali iaitu USD$0.03???
USD $0.54 tu kos untuk hari tu, bkn cost per click (CPC). CPC untuk ads tu kalau x silap $0.02. :)

Maksudnya, dengan hanya bermodalkan kos advertising USD $0.54 untuk hari tu, sy berjaya dapat 2 sales yg berjumlah RM500.
 
Top