[LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
>
>

Salam semua. Pendaftaran ejen dropship Quran Digital masih lagi dibuka. Keuntungan anda sendiri yang tentukan! Dari RM50-RM100. :) Ambillah kesempatan bulan Ramadan ini untuk membuat promosi secara besar-besaran kerana berdasarkan pengalaman, sales terbanyak ialah pada bulan Ramadan.

Harga ejen cuma RM200 manakala harga pasaran atau jualan ialah RM250-RM300. Terpulang pada anda hendak untung berapa.

Jika berminat, sila tinggalkan email anda di sini dan sy akan send detail secepat mungkin. Anda juga diwajibkan join group fb Dropship Quran Digital kerana semua berita terbaru akan diupdate di sana.
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
Salam semua. Maaf sebab dah lama tak update thread ni. Saya agak bz dgn urusan offline. Baru hari ni sempat tengok semua. Apa-apa pun, saya dah hantar detail ejen dropship ke email anda semua. Semoga anda semua dapat menggunakan peluang ini dengan sebaiknya untuk menambah pendapatan sampingan anda. :)
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
Kepada mereka yg berminat untuk buat dropship Quran Digital dan memperoleh RM50-RM70 bagi setiap jualan, anda boleh tinggalkan email anda di ruangan komen. Lepas tinggalkan email, jangan lupa join closed group Dropship Quran Digital di http://www.facebook.com/groups/dropshipqurandigital/. Saya akan reply detail ejen dropship quran digital kepada anda secepat mungkin, insyaAllah. :)
 
Joined
Nov 8, 2012
Messages
65
Likes
0
Points
6
Offline
Cepatnye! He...thanks mod for approving. :)



Update:

Selama sy dok buat bisnes 2-3 tahun ni, tak pernah lg la sy jmpe produk yg mempunyai margin keuntungan setinggi ni. Free2 je boleh dapat RM50-RM90 utk satu jualan.

Kalau buat promosi sikit, lagi laju sales. Sebelum ni sy jual kt facebook je, buat fanpage, pastu pakai FB ads. Memang sales kencang! :D

Tgk screenshot kt bawah ni:

View attachment 9007


He, modal FB ads baru USD $0.54, tp dah berjaya dapat 2 sales berjumlah RM500 untuk 2 naskhah Quran Digital. :)

Kalau sy boleh, kenapa tidak anda. ;)

Yang penting, USAHA. Kalau anda rajin, insyaAllah anda boleh berjaya.

Cepat daftar sebelum terlambat!
bro mcmne buat fb ads dgn modal sikit??
 
Top