[LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
>
>

Salam semua. Pendaftaran ejen dropship Quran Digital masih lagi dibuka. Keuntungan anda sendiri yang tentukan! Dari RM50-RM100. :) Ambillah kesempatan bulan Ramadan ini untuk membuat promosi secara besar-besaran kerana berdasarkan pengalaman, sales terbanyak ialah pada bulan Ramadan.

Harga ejen cuma RM200 manakala harga pasaran atau jualan ialah RM250-RM300. Terpulang pada anda hendak untung berapa.

Jika berminat, sila tinggalkan email anda di sini dan sy akan send detail secepat mungkin. Anda juga diwajibkan join group fb Dropship Quran Digital kerana semua berita terbaru akan diupdate di sana.
 

hoppie

freshman
Joined
Dec 23, 2012
Messages
7
Points
0
saya berminat... email kt sy tuan - syakirarshad [at] gmail [dot] com
 

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
Salam semua. Maaf sebab dah lama tak update thread ni. Saya agak bz dgn urusan offline. Baru hari ni sempat tengok semua. Apa-apa pun, saya dah hantar detail ejen dropship ke email anda semua. Semoga anda semua dapat menggunakan peluang ini dengan sebaiknya untuk menambah pendapatan sampingan anda. :)
 

faris_jayz

freshman
Joined
Feb 5, 2010
Messages
245
Points
16
Kepada mereka yg berminat untuk buat dropship Quran Digital dan memperoleh RM50-RM70 bagi setiap jualan, anda boleh tinggalkan email anda di ruangan komen. Lepas tinggalkan email, jangan lupa join closed group Dropship Quran Digital di http://www.facebook.com/groups/dropshipqurandigital/. Saya akan reply detail ejen dropship quran digital kepada anda secepat mungkin, insyaAllah. :)
 
Top