[LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#1


Salam. Kami menjemput anda untuk menjadi ejen dropship Quran Digital Beg Pouch Kulit. Model ini adalah antara model Quran Digital yang terbaik dan paling berkualiti di pasaran. Kami telah mencubanya sendiri dan sangat berpuas hati dengan produk ini.

LATEST UPDATE!:

Harga ejen bagi Quran Digital Beg Pouch Kulit telah diturunkan kepada RM200 (sebelum ni RM220)! Sila ambil peluang ini dengan menjadi ejen dropship Quran Digital ini dan menjana pendapatan lumayan setiap bulan. :)

Oh ya, bagi semua ejen dropship yg telah mendaftar, anda dijemput untuk join closed group Facebook kami di https://www.facebook.com/groups/dropshipqurandigital/. InsyaAllah kami akan membantu anda bagaimana untuk memulakan bisnes Quran Digital anda tanpa perlu menyimpan stok.



KELEBIHAN PRODUK:

1. Sound lebih clear dan tiada suara berdesir
2. Quran mempunyai cop hologram Kelulusan KDN
3. Ada waranti setahun.
4. Terjemahan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris
5. Memory card boleh di-upgrade/ditambah
6. Bacaan oleh 6 Qari terbaik
7. Bateri boleh di-charge semula, tahan 4 jam.
7. Boleh dijadikan mp3 utk meyimpan zikir, doa dan nasyid.



Ejen Dropship:

Tiada modal yg diperlukan, anda boleh mengambil gambar-gambar produk yang akan diemelkan kepada anda atau di secret group Facebook kami dan promosikan kepada sesiapa sahaja tidak kira secara online mahupun offline. Apabila anda mendapat order, anda bolehlah membayar kepada kami dan pihak kami akan pos kepada customer anda menggunakan Poslaju (dijamin sampai dalam masa 1-2 hari).

Harga ejen untuk dropship ialah RM200 (penghantaran ke semenanjung PERCUMA manakala ke Sabah Sarawak, anda hanya perlu tambah RM10) dan terpulang kepada anda untuk menjual pada harga berapa. Anda digalakkan menjual pada harga pasaran iaituRM250-RM300.

Cuba anda bayangkan, kalau anda jual Quran Digital ini pada harga RM270, untuk setiap jualan anda akan dapat RM70! Kalau 10 naskhah, dah dapat RM700. SANGAT LUMAYAN!



Borong:

Kepada mereka yang berminat untuk membeli secara borong pula, harga yg ditawarkan adalah jauh lebih murah. Minimum order ialah 3 unit.

Berikut merupakan senarai harga borong yg ditawarkan:

- 3-4 unit = RM190
- 5-9 unit = RM180
- 10 unit ke atas = RM170



Konsep Dropship:

Untuk pengetahuan anda, model perniagaan Dropship ialah satu model bisnes online di mana ianya tidak memerlukan sebarang modal. Anda hanya perlu mempromosikan produk daripada supplier/pembekal. Selalunya, anda akan diberi harga ejen iaitu harga istimewa yang lebih murah daripada harga di pasaran.

Kemudian, apabila ada order daripada customer, customer akan membuat pembayaran kepada anda. Anda pula kemudiannya akan menggunakan sebahagian daripada wang tersebut untuk membayar kepada supplier dengan harga ejen. Wang yang selebihnya yang dibank-in oleh customer disimpan oleh anda sebagai KEUNTUNGAN anda. :)

Selepas itu, supplier yg akan membuat penghantaran kepada customer anda, bukannya anda. Anda hanya bertindak sebagai orang tengah dan GOYANG KAKI sahaja kerana segala urusan penghantaran diuruskan oleh supplier anda. :)

He...mudah kan buat dropship ni? So, apa tunggu lagi. Jom pakat2 register sekarang!!! :)




Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami terus, (call/sms/whatsapp/viber) 014-9401574 (Faris) atau emel ke elle.cavier[at]gmail.com

*Kepada mereka yg berminat untuk menjadi ejen dropship kami, sila tinggalkan emel anda di bawah untuk kami PM detail, gambar dan spesifikasi produk.
 
Last edited:
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Cepatnye! He...thanks mod for approving. :)



Update:

Selama sy dok buat bisnes 2-3 tahun ni, tak pernah lg la sy jmpe produk yg mempunyai margin keuntungan setinggi ni. Free2 je boleh dapat RM50-RM90 utk satu jualan.

Kalau buat promosi sikit, lagi laju sales. Sebelum ni sy jual kt facebook je, buat fanpage, pastu pakai FB ads. Memang sales kencang! :D

Tgk screenshot kt bawah ni:

View attachment Sales QRP 4 Jun 2012 (resized).jpg


He, modal FB ads baru USD $0.54, tp dah berjaya dapat 2 sales berjumlah RM500 untuk 2 naskhah Quran Digital. :)

Kalau sy boleh, kenapa tidak anda. ;)

Yang penting, USAHA. Kalau anda rajin, insyaAllah anda boleh berjaya.

Cepat daftar sebelum terlambat!
 
Last edited:
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#14
Ok, spe lagi nk bt dropship. Cepat2...bkn senang nk jmpe produk dropship hot yg mempunyai margin keuntungan setinggi ni! ;)
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#15
Cara paling senang nk promote, letak kt facebook. Promote kt kwn2...daripada beribu atau beratus kwn2 tu, mesti ade gak sorg yg akan beli pnye. ;)
 
Joined
Feb 5, 2010
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#16
Lagi satu cara, buat fanpage, pastu invite semua rakan2 utk like page korang. Pstu, gne fb ads utk dapatkan like. InsyaAllah akan ade org yg tnye dan berminat nk beli... :)
 
Joined
Jan 25, 2007
Messages
759
Likes
0
Points
16
Offline
#19
Salam. Kami menjemput anda untuk menjadi ejen dropship Quran Digital Read Pen model M900A. Model ini adalah antara model Quran Digital yang terbaik dan paling berkualiti di pasaran. Kami telah mencubanya sendiri dan sangat berpuas hati dengan produk ini.





KELEBIHAN PRODUK:

1. Sound lebih clear dan tiada suara berdesir
2. Quran mempunyai cop hologram Kelulusan KDN
3. Ada waranti setahun.
4. Terjemahan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris
5. Memory card boleh di-upgrade/ditambah
6. Bacaan oleh 6 Qari terbaik
7. Bateri boleh di-charge semula, tahan 4 jam.
7. Boleh dijadikan mp3 utk meyimpan zikir, doa dan nasyid.

Ejen Dropship:

Tiada modal yg diperlukan, anda boleh mengambil gambar-gambar produk di fanpage kami dan promosikan kepada sesiapa sahaja tidak kira secara online mahupun offline. Apabila anda mendapat order, anda bolehlah membayar kepada kami dan pihak kami akan pos kepada customer anda menggunakan Poslaju (dijamin sampai dalam masa 1-3 hari).

Harga ejen untuk dropship ialah RM220 (penghantaran PERCUMA) dan terpulang kepada anda untuk menjual pada harga berapa. Anda digalakkan menjual pada harga RM270-RM350. Cuba anda bayangkan, kalau anda jual Quran Digital ini pada harga RM290, untuk setiap jualan anda akan dapat RM70! Kalau 10 naskhah, dah dapat RM700. SANGAT LUMAYAN!

Borong:

Kepada mereka yang berminat untuk membeli secara borong pula, harga yg ditawarkan adalah jauh lebih murah. Minimum order ialah 2 unit.

Berikut merupakan senarai harga borong yg ditawarkan (penghantaran PERCUMA):

- 2-3 unit = RM230
- 4-5 unit = RM220
- 6-9 unit = RM210
- 10 unit ke atas = RM200

Fanpage Quran Digital kami: Digital Quran Read Pen Hebat

Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami terus, (call/sms) 014-9401574 (Faris) atau emel ke elle.cavier[at]gmail.com

Kepada mereka yg berminat untuk menjadi ejen dropship kami, sila tinggalkan emel anda di bawah untuk kami PM detail, gambar dan spesifikasi produk.


saya berminat,ini email saya: lordpoyo@yahoo.com
 
Top