LOUDNESS turun KL!

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
Ni la salah satu band rock kapak mase aku sekolah dulu, band dari Jepun Loudness.. Tapi mungkin ramai yg tak pernah dengar kot
Band ni turut jadi ikutan band2 dari malaysia termasuklah search sendiri. Tak lama lagi dia akan turun KL dgn ahli yg asal..


credit - http://macam-macam.com/
 

Attachments

  • loudness.jpg
    loudness.jpg
    45.8 KB · Views: 112
Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Muka pun dah nampak ganas :D
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
x sangka band ni masih ada lagi . Band ni antara rock band yg aku minat masa aku mude2 dulu .heheheh tapi dressing aku x la spt mereka. Aku hanya minat music dia jer .\m/
 
Top