Lombok, indonesia

Joined
Jun 6, 2015
Messages
14
Likes
1
Points
3
Offline
#1
Baru jer tengok chef wan kat TV9 gi Lombok. Cantik sgt pantai dia.... ada sapa2 tak yang ada info pasal Lombok ni. Tolong kongsi kat sini. Tadi tengok pun dah hujung2 program..
 

ch l

freshman
Joined
Feb 4, 2016
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#4
i ingt kat lombok, gili trawangan? air bersih lg harga berpatutan. patut pergi sebelum harga naik cam bangkok
 

ch l

freshman
Joined
Feb 4, 2016
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#6
xpe sbb bukan selalu ke luar negara. ingin lawat tempat baru dan ambil gambar sebagai kenangan je. fesbuk i pon dh bosan kekeke ingin banjirkn sikit ngan gambar kekeke
 
Joined
Feb 1, 2016
Messages
15
Likes
0
Points
1
Age
17
Offline
#7
tu hah, i biasanya ambek je data ms lancong sebb x tahan xde line smua ni.
 

ch l

freshman
Joined
Feb 4, 2016
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#10
ya lah, kn dah tertera kat website +Berpeluh+ mmg indonesia unlimited untuk rm 38. lagi kalo holiday u sampai seminggu, ambil je yg rm 138 tuh
 
Joined
Feb 1, 2016
Messages
15
Likes
0
Points
1
Age
17
Offline
#11
kekeke pahamla tuh. tunggu ms i holiday dulu wonderoam msh ade ke x. kalo unlimited, ms lepak2 tu sempat strim youtube best
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Likes
2
Points
18
Offline
#12
indo syok bro
dulu travel sama anak g jepun/korea sewa wifi je
senang jugak, bukak roaming mahal jugak
 

ch l

freshman
Joined
Feb 4, 2016
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#13
indo syok bro
dulu travel sama anak g jepun/korea sewa wifi je
senang jugak, bukak roaming mahal jugak
kan.. lgpun dekat je. sebelum ni i risau sampai tu terhegeh2 pulak nk cari tpt sewa wifi ke local sim. rasanya mungkin hr pertama je gune roaming tuk cari jln ke landmark ke.. okla kalo rm38 sehari tu...
 
Joined
Feb 1, 2016
Messages
15
Likes
0
Points
1
Age
17
Offline
#14
ya lah, kn dah tertera kat website +Berpeluh+ mmg indonesia unlimited untuk rm 38. lagi kalo holiday u sampai seminggu, ambil je yg rm 138 tuh
i check website celcom, rm38 ade tempat yg unlimited data tp rm 138 seminggu tuh unlimited calls dan sms. so 2 pelan ni x sama ye
 
Top