LIVE 'Internet To Income' Seminar, Patric Chan (International Internet Business Guru)

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
As Salam & Hi, semua kawan2... :)

How To Start, Build And Grow
A Internet Business For 2014

Seterusnya... Mula Kuasainya!

Akan datang pada 31 Mei ini, Patric Chan (seorang Internet Marketing Guru yang bertaraf 'international well-known Internet Marketer') akan menganjurkan antara seminar IM yang terhebat untuk tahun ini; iaitulah Seminar Internet To Income 5, di Kuala Lumpur.

pinphotoleft_zpsde28d0a5.png

Wah!... jarang sekali seorang yang bertaraf dunia dalam lapangan IM, menganjurkan seminar sedemikian di Malaysia! Syukurlah... Patric adalah orang Malaysia (oghang Penang! - mesti kuat makan Nasi Kandaq ni... hihi). Ya! Patric adalah anak watan Malaysia!

Lebih menarik lagi, seminar ini bukan diadakan sehari; sepertimana biasa yang dianjurkan oleh seminar-seminar lain. Seminar Internet To Income ini bakal diadakan selama 2 hari berturut-turut! Wah... ini adalah sesuatu yang sudah lebih peluangnya. Iyalah... sebab, lebih lama lagilah para peserta dapat belajar LIVE dari Patric!

Jadi, jangan lepaskannya.

Hadirinya.

Hadam belajar sebaiknya.

Habis nanti, terus keluar dengan idea-idea dan ilmu untuk mulakan/teruskan usaha Perniagaan Internet anda; to the fullest!

Sebelum itu, hadam dahulu intipati seminar yang bakal anda dapat nanti. Klik link ini: www.L1nk.com/TheInternetToIncomeSEMINAR.

Dengar puas-puas. Baca puas-puas. Selidik dan/atau tanya lagi siapa-siapa, puas-puas. Kemudian, fikir puas-puas. Akhirnya, buat keputusan terbaik anda.

11918_503230256409138_1228596256_n_zps55cbeeb1.jpg

Dan...

Oleh sebab anda telah ikuti thread ini sehingga ke perenggan ini (terima kasih, saya ucapkan)... saya ingin tawarkan sesuatu yang istimewa buat anda.

Iaitulah: Saya akan sediakan bonus-bonus istimewa kepada anda-anda yang mendaftar hadir ke seminar tersebut, melalui link affiliate saya (www.L1nk.com/TheInternetToIncomeSEMINAR); iaitulah 9 produk IM yang ada lesen jual-semula (saya akan senaraikannya satu persatu nanti).

Dan... tetapi... tawaran ini bukan untuk selamanya. Anda perlu lakukan tindakan dengan secepat yang mungkin! Sebab... saya hanya buka peluang ini sehingga sebelum bermulanya seminar - lebih tepat lagi, sehingga pukul 11:59PM malam, 30 Mei!

Jadi, sekali lagi: Buka link ini: www.L1nk.com/TheInternetToIncomeSEMINAR. Dengar puas-puas. Baca puas-puas. Selidik dan/atau tanya lagi siapa-siapa, puas-puas. Kemudian, fikir puas-puas. Akhirnya, buatlah keputusan terbaik anda.

box-yellow_zps8e041e30.png

Sehingga bertemu lagi di thread-thread yang lain... hehe.

Sekian. Terima kasih saya dahulukan.

:)

Yang dah hadiri Seminar Internet To Income 3,
Azam Wahid,
Founder & CEO Tim IM Dominators.

PS- Buat masa ini, saya masih belum siap lagi, lampirkan bonus-bonus yang anda akan dapat sekiranya anda daftar seminar tersebut melalui link affiliate saya (www.L1nk.com/TheInternetToIncomeSEMINAR). Saya baru sahaja dapat sertai program affiliatenya; seperti yang saya maklumkan di sini. Jadi, kepada anda-anda yang buat sebegitu, you have my words. Anda pasti akan puas hati dengan bonus-bonus istimewa yang akan saya berikan nanti; insha ALLAH. Saya tiada sebab untuk berbohong; ALLAH adalah saksi utama saya, dalam hidup ini. Harap maklum.

PS- Dan, jika anda maklum yang ada agen affiliate lain, yang buka tawaran sebegini, yang lebih daripada tawaran saya, sila maklumkan saya, ya. Insha ALLAH, saya akan beri lebih lagi!

PS- Anda-anda yang belum lagi jadi ahli WC ni, yang asyik duduk baca saja tu... - yang jadi silent reader tu..., jom sertai komuniti kita: http://www.wangcyber.com/forum/forum.php?referrerid=166540. PERCUMA saja pun... huhu.
 
Last edited:

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
Offer semalam dah tamat... :)

Syukur... ada juga rakan-rakan yang menyahut seruan... hehe.

Harap, berbaloi pelaburan kalian! Terima kasih, ya.

Offer semalam dah tamat...

Jadi, sepatutnya dah tak adalah, ya???...

Tapi... saya decided, untuk masih lagi buka offer; kepada
rakan-rakan yang daftar ke seminar tersebut, melalui link
affiliate saya.

Tapi...

Offernya, bonus-bonus istimewanya, tidak samalah, ya; dengan offer
semalam.

Untuk offer semalam, saya putuskan untuk beri 30 produk IM yang
ada lesen jual-semula.

Jadi, untuk offer hari ni, sampai tamat tarikh affiliatenya
(sebelum bermulanya seminar pada 31hb ini), saya putuskan untuk
beri 9 produk IM yang ada lesen jual-semula.

Jadi... rebutlah peluang ini, ya!

Walaupun dah kurang, tapi ia masih berbaloi lagi; lebih lagi,
memandangkan setakat pemerhatian saya, tidak ada agen affiliate
ini, yang sedia berikan bonus-bonus seperti ini. Lagipun, siapa
yang suruh tak register semalam lagi? haha... (just kidding...) :D

Ambil peluang ini, ya.

Dapat belajar LIVE dengan Patric, plus dapat bonus dari saya lagi.
Oh... indahnya dunia ini... ;)

PS- Ya, memang ada rakan-rakan yang telah dapatkan offer semalam.
Syukur. Walaupun ia tidak dari thread ini. Sebab, saya bukan hanya
promosikan ini hanya di sini sahaja... Bermakna, ia hasil daripada
promosi saya di medium yang lain. Harap maklum, ya.
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
Bad news, guys...

Here, an email from Patric Chan:

>>>>>>>>>
Hi Azam,

We're increasing the ticket price for The Internet To Income 5 Seminar TODAY.

So if you still haven't secure your seat and planning to buy last minute, you'll end paying more (which is unnecessary for you). Or worse, all seats are gone.

Fact is, the internet is an amazing platform to create a second income stream and also to start a business. The question is, do you know how to use it for THAT purpose?

All the best.

Patric Chan
Best-Selling Author
<<<<<<<<<

So...

Hurry, guys...

For those who not register yet, take your action now.

Register it with my affiliate link, and claim your bonuses from me. :)

#Hashtags: #Secure, #PatricChan, #InternetToIncome, #Seminar, #InternetMarketing, #InternetBusiness, #Event, #Increasing, #Ticket, #Business, #Seats, #PemasaranInternet, #BisnesInternet, #PerniagaanInternet, #Meningkat, #Tiket, #Bisnes, #Perniagaan
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
'Internet Business Opportunities' Untuk Tahun 2014, adalah antara topik khusus yang akan dibincang nanti.
.
Mesti menarik giler ni!
.
Dikongsi pula, oleh seorang World Internet Entreprenuer pula tu! Wah!... :)
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
[[ Who Is The Mr X??? Who Is Him Really?; That Patric Talk About. ]]
.
.
.
Read this interesting great news, from Patric Chan - Bestselling Author and Internet Entrepreneur&#65279; wall post (from his profile account):
.
I've mentioned about bringing a guest speaker to train you during this upcoming 2-day Internet To Income 5 Seminar. I'm so excited about this.
.
Here's a hint - the Mr. X speaker has trained worlds leading speakers, trainers,marketers coaches, entrepreneurs & authors like Eben Pagan, John Chow, Peng Joon, Robert G. Allen, Mark Victor Hansen, Joe Polish, Jordan Belfort (The Wolf of Wall Street), Mike Koenigs and T Harv Eker - these are just a few that have sought him out for training.
.
Honestly, I cannot guarantee that the investment for the seminar's ticket will be the same when we announce who the speaker is. So if you want to locked-in your seat, NOW'S THE BEST TIME. In fact, the ticket price has already increased from the original early bird (and it will again).
.
www.L1nk.com/TheInternetToIncome5
.
PS- You might stand a chance to get bonuses from me too! How about that? So, check this http://goo.gl/u51KOY out (and fast!), ya.
.
#Hashtags: #Seminar, #InternetToIncome, #PatricChan, #BestSellingAuthor, #InternetEntrepreneur, #PenulisBestSeller, #UsahawanInternet, #InternetBusiness, #InternetMarketing, #BisnesInternet, #PerniagaanInternet, #PemasaranInternet, #GuestSpeaker, #EbenPagan, #JohnChow, #PengJoon, #RobertGAllen, #MarkVictorHensen, #JoePolish, #JordanBelfort, #MikeKoenings, #THarvEker, #Opportunity, #Peluang, #MakeMoneyOnline, #BuatDuitOnline, #Usahawan, #Entrepreneur, #Bonus
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
[[ LAST CALL!: A Message From Patric Chan ]]
.
.
.
Baca mesejnya tu.
.
Ia adalah 'Last Call' untuk Seminar Internet To Income 5!
.
internettoincome_fb_Patric_s_last_call.jpg
.
Jadi... jangan fikir lama-lama, ya... Sementara peluang seat (mungkin) ada lagi...
.
Tempah tiket anda SEKARANG! dan, claim bonus daripada saya. ;)
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
[[ LAST CALL! Semalam Lagi... Tapi Mungkin, Masih Ada Peluang??? ]]
.
.
.
Kepada siapa-siapa yang masih belum tahu akan event ni, sila cepat-cepat beri masa anda, sekejap.
.
Bimbang nanti... dah betul-betul sold out! ^_^
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
[[ WOW! Dapat Jumpa Joel Bauer Di Seminar Internet To Income 5!!! ]]
.
.
.
Bukan dapat jumpa saja... tapi dapat 'tapis' ilmunya di sana!
.
Peluang ni, boleh dikategorikan sebagai peluang yang jarang-jarang sekali akan didapati.
.
Bertuahlah mereka-mereka yang ke sana nanti... ^_^
.
PS- Secure seat anda (cepat!), sebelum sold out. Dan, dapatkan bonus daripada saya.
.
http://www.l1nk.com/TheInternetToIncome5
.
PS- Joel Bauer, ya... bukan Jack Bauer! haha.
.
#Hashtags: #Seminar, #InternetToIncome, #PatricChan, #BestSellingAuthor, #InternetEntrepreneur, #PenulisBestSeller, #UsahawanInternet, #InternetBusiness, #InternetMarketing, #BisnesInternet, #PerniagaanInternet, #PemasaranInternet, #GuestSpeaker, #EbenPagan, #JohnChow, #PengJoon, #RobertGAllen, #MarkVictorHensen, #JoePolish, #JordanBelfort, #MikeKoenings, #THarvEker, #Opportunity, #Peluang, #MakeMoneyOnline, #BuatDuitOnline, #Usahawan, #Entrepreneur, #Bonus, #JoelBauer
 
Top