Lipat gandakan Wang anda!! ( Aku berjaya mencecah $120 dengan pelaburan $15)

Status
Not open for further replies.

asxenon

freshman
Joined
Sep 29, 2010
Messages
435
Points
16
Untuk pengetahuan sdr asxenon, untuk berpromosi, menarik prospek, menarik downline, menarik list... harus dibuat di ruangan WTS. Dengan bayaran hanya RM6, anda boleh berpromosi sepuas2nya. Lihat di sini untuk mengetahui cara-cara berpromosi di WTS.

Selain di WTS, anda dan kita semua tidak boleh membuat iklan. Anda boleh berdiskusi mengenai apa jua program, cthnya kooday tetapi TANPA AFFILIATE LINK. Affiliate link hanya di WTS sahaja. Rujuk di sini untuk makluman lanjut.

Sebab itulah sebelum ini URL anda telah diedit kerana mengandungi affiliate link. Namun anda telah menukarkannya kembali kepada affiliate link.

Maka, terpaksa lah saya close thread ini untuk mengelakkan anda edit sekali lagi.

Anda boleh mohon untuk bukak semula thread ini, atau nak bukak thread baru. Tetapi sila patuhi arahan

Sekian,

Faezil
 
Last edited by a moderator:

azzhar90

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
97
Points
0
tak paham la kooday ni . kalau TT dapat explain detail berminat nak join :D
 

asxenon

freshman
Joined
Sep 29, 2010
Messages
435
Points
16
Skrg ni, Kooday masih dlm peringkat beta. Masa ni, ahli kooday boleh berlabur minima $5 dgn alertpay utk pertukaran $4 utk pembelian dollar kooday. Dgn Kooday Dollar, anda blh membeli sebarang keyword yg mana kita jangka akan mempunyai kadar ikan/carian yg tinggi. Sebagai contoh, kita boleh membeli perkataan 'pelaburan' dgn $0.1. Daripada pembelian ni, sekiranya pihak kedua ingin membeli perkataan itu, dia perlu bayar $0.13 utk merebut perkataan itu drpd kita. Maknanya kita boleh untung $0.01 @ $0.02 bergantung pd keadaan. Selain itu, transaksi tersebut juga akan memberi kita 1 PSC(Profit Share Credit) yg mana ia sgt penting utk snapshot bonus yg akan diambil tidak lama lagi.
Jadi tugas kita ialah mendapat sebanyak mungkin snapshot bonus sblm ianya diambil. Ia kerana, tiap PSC yg kita dpt sblm snap shot bonus diambil, kita akan diberi $1... bayangkan kita beli semua perkataan $0.1 dgn $4.00 KD kita dapat jana 40 PSC iaitu bersamaan $40. Namun, utk dpt keuntungan maxima, kita perlu team work supaya kita dpt byk lagi PSC. Jadi masuk sebagai member saya supaya kita boleh jual beli perkataan bersamaan sendiri utk mempercepatkan transaksi. Selain itu, saya dpt menjana sebahagian drpd keuntungan jual beli itu utk membeli lagi perkataan yg telah dibeli oleh anda. Jika berminat boleh pm saya ataupun email saya [email protected]
Peluang terakhir adalah sekarang kerana snap shot bonus akan diberi sekali saja, lepas tu cara kiraan PSC tdk sama lagi selepas search engine kooday mula beroperasi.
 

asxenon

freshman
Joined
Sep 29, 2010
Messages
435
Points
16
Utk sesiapa yg ingin bantuan seorang kooday diamond warga US, sila PM saya. Peluang ini dibuka utk 1 org je. Siapa cepat dia dapat. Kelebihan bantuan kooday diamond, dia dpt percepatkan sales keyword kita jadi dpt lebih profit share credit dan lebih snapshot. Tapi org tu kena komitted. Pelaburan $5 minima pakai alertpay saja. Nothing to lose. I kesal tak kenal dia awal sikit...
Anyway, peluang utk 1 org je. Yg lain boleh masuk under saya :p
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
mcm mana pelaburan? bkn senang pelaburan ni.
Ni mcm search engine ni, ada advertiser x kat sini mcm google adwords, barulah website tuh boleh revenue.
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Anyway, peluang utk 1 org je. Yg lain boleh masuk under saya :p
thread ini diluluskan atas sebab ingin berbincang mengenai kooday.

walau bagaimanapun, jika ada unsur2 promosi, maka thread ini akan ditutup. Untuk promosi sila ke WTS

harap maklum
 

Faizal

Senior
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,052
Points
38
thread ini diluluskan atas sebab ingin berbincang mengenai kooday.

walau bagaimanapun, jika ada unsur2 promosi, maka thread ini akan ditutup. Untuk promosi sila ke WTS

harap maklum
Kalau ada link referral kira promosi ke x?
Maybe Faezil terlepas pandang kot.
X pun dia baru edit 1st post dia. hoho..

Secara Ringkas.
1. Join
2. Labur $5 pakai alertpay
3. Beli keyword potensi tinggi yang nilainya $0.1 sehingga amaun kooday tinggal $2.0
4. Kongsi list keyword kat sini supaya member lain dpt beli utk dptkan profit-share-credit. (Penting utk snap-shot bonus besok)
5. Beli semula keyword yg telah dibeli oleh member utk dptkan > profit-share credit tersebut.
 
Last edited by a moderator:

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Kalau ada link referral kira promosi ke x?
Maybe Faezil terlepas pandang kot.
X pun dia baru edit 1st post dia. hoho..
aku dah edit url dia..... nampaknya dia edit balik (berani tul dia edit balik apa yg mod dah edit)

takpe.... aku bagi tempoh sebelum malam menjelma utk dia gantikan link refferal dia kepada link yang sepatutnya.

Jika tidak.... jangan salahkan sesiapa jika aku atau mod lain delete thread ini
 

Faizal

Senior
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,052
Points
38
aku dah edit url dia..... nampaknya dia edit balik (berani tul dia edit balik apa yg mod dah edit)

takpe.... aku bagi tempoh sebelum malam menjelma utk dia gantikan link refferal dia kepada link yang sepatutnya.

Jika tidak.... jangan salahkan sesiapa jika aku atau mod lain delete thread ini
haha..desperate punya org..
nasib baik bro kasi belas kasihan lagi.
kalo aku, lama dah delete thread ni. siap ban lagi mamat tu. hahaha..>:)>:)>:)

jgn plk pasni ko pi bising kat forum lain ckp ko benci WC..
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
haha..desperate punya org..
nasib baik bro kasi belas kasihan lagi.
kalo aku, lama dah delete thread ni. siap ban lagi mamat tu. hahaha..>:)>:)>:)

jgn plk pasni ko pi bising kat forum lain ckp ko benci WC..
sbb dia baru join WC....kalau yang dah lama join mmg tiada maaf bagimu. terus delete thread tanpa sebarang warning
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
lagi 45 minit sebelum malam menjelma.....

baik seh mod..

berani betul edit balik ape yg mod edit.. wahahahahah..

faezil, cube ko edit lg sekali. tgk die edit balik x? :p
lepas maghrib nanti tengok la apa yang akan aku edit >:)>:)>:)
 
Status
Not open for further replies.
Top