Lipat gandakan Wang anda!! ( Aku berjaya mencecah $120 dengan pelaburan $15)

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 29, 2010
Messages
427
Likes
2
Points
16
Offline
#1
Untuk pengetahuan sdr asxenon, untuk berpromosi, menarik prospek, menarik downline, menarik list... harus dibuat di ruangan WTS. Dengan bayaran hanya RM6, anda boleh berpromosi sepuas2nya. Lihat di sini untuk mengetahui cara-cara berpromosi di WTS.

Selain di WTS, anda dan kita semua tidak boleh membuat iklan. Anda boleh berdiskusi mengenai apa jua program, cthnya kooday tetapi TANPA AFFILIATE LINK. Affiliate link hanya di WTS sahaja. Rujuk di sini untuk makluman lanjut.

Sebab itulah sebelum ini URL anda telah diedit kerana mengandungi affiliate link. Namun anda telah menukarkannya kembali kepada affiliate link.

Maka, terpaksa lah saya close thread ini untuk mengelakkan anda edit sekali lagi.

Anda boleh mohon untuk bukak semula thread ini, atau nak bukak thread baru. Tetapi sila patuhi arahan

Sekian,

Faezil
 
Last edited by a moderator:
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,464
Likes
3
Points
38
Offline
#4
mcm mana pelaburan? bkn senang pelaburan ni.
Ni mcm search engine ni, ada advertiser x kat sini mcm google adwords, barulah website tuh boleh revenue.
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#5
Anyway, peluang utk 1 org je. Yg lain boleh masuk under saya :p
thread ini diluluskan atas sebab ingin berbincang mengenai kooday.

walau bagaimanapun, jika ada unsur2 promosi, maka thread ini akan ditutup. Untuk promosi sila ke WTS

harap maklum
 
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,031
Likes
3
Points
38
Offline
#6
thread ini diluluskan atas sebab ingin berbincang mengenai kooday.

walau bagaimanapun, jika ada unsur2 promosi, maka thread ini akan ditutup. Untuk promosi sila ke WTS

harap maklum
Kalau ada link referral kira promosi ke x?
Maybe Faezil terlepas pandang kot.
X pun dia baru edit 1st post dia. hoho..

Secara Ringkas.
1. Join
2. Labur $5 pakai alertpay
3. Beli keyword potensi tinggi yang nilainya $0.1 sehingga amaun kooday tinggal $2.0
4. Kongsi list keyword kat sini supaya member lain dpt beli utk dptkan profit-share-credit. (Penting utk snap-shot bonus besok)
5. Beli semula keyword yg telah dibeli oleh member utk dptkan > profit-share credit tersebut.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#7
Kalau ada link referral kira promosi ke x?
Maybe Faezil terlepas pandang kot.
X pun dia baru edit 1st post dia. hoho..
aku dah edit url dia..... nampaknya dia edit balik (berani tul dia edit balik apa yg mod dah edit)

takpe.... aku bagi tempoh sebelum malam menjelma utk dia gantikan link refferal dia kepada link yang sepatutnya.

Jika tidak.... jangan salahkan sesiapa jika aku atau mod lain delete thread ini
 
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,031
Likes
3
Points
38
Offline
#8
aku dah edit url dia..... nampaknya dia edit balik (berani tul dia edit balik apa yg mod dah edit)

takpe.... aku bagi tempoh sebelum malam menjelma utk dia gantikan link refferal dia kepada link yang sepatutnya.

Jika tidak.... jangan salahkan sesiapa jika aku atau mod lain delete thread ini
haha..desperate punya org..
nasib baik bro kasi belas kasihan lagi.
kalo aku, lama dah delete thread ni. siap ban lagi mamat tu. hahaha..>:)>:)>:)

jgn plk pasni ko pi bising kat forum lain ckp ko benci WC..
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#9
haha..desperate punya org..
nasib baik bro kasi belas kasihan lagi.
kalo aku, lama dah delete thread ni. siap ban lagi mamat tu. hahaha..>:)>:)>:)

jgn plk pasni ko pi bising kat forum lain ckp ko benci WC..
sbb dia baru join WC....kalau yang dah lama join mmg tiada maaf bagimu. terus delete thread tanpa sebarang warning
 
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,901
Likes
1
Points
38
Offline
#10
baik seh mod..

berani betul edit balik ape yg mod edit.. wahahahahah..

faezil, cube ko edit lg sekali. tgk die edit balik x? :p
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#11
lagi 45 minit sebelum malam menjelma.....

baik seh mod..

berani betul edit balik ape yg mod edit.. wahahahahah..

faezil, cube ko edit lg sekali. tgk die edit balik x? :p
lepas maghrib nanti tengok la apa yang akan aku edit >:)>:)>:)
 
Status
Not open for further replies.
Top