Teknologi Line 4G paling best

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
30
5g line dah mau dtg, aku dah tak blh tunggu utk nikmati teknologi yg syok gila yg bawak drpd 5g
yup, memang ada byk kebaikan 5g bawa kpd kita org, mcm auto pandu, pembedahan robot, dll
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
30
Ni TM cuba pasang 5G kt subang dgn Langkawi dulu katenya.. Yg apling latest diorang aim nak jadi 5G stand alone first kt Malaysia.. Yelah diorang pun dah lama kot dlm bidang ni, nak buat sendiri? Tak da hal gitew
yalar, aq pun ada baca aktikel pasang tm dlm pekembangan 5g, rasanya mereka akan jadi first telco yg ada 5g
https://amanz.my/2019223638/
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
24
Jgn marah2 broooo.. Bwk bertenang.. Aku duduk kl ni pun guna umobile masih terkial2 line dia mencari jalan pulang ke telefon ku ni.. Asyik hilang je, tak jumpa jalan balik agaknya.. Geram je aku
sekarang pulak nak rebut2 dgn telco lain utk lancarkan 5g, padahal 4g belom firm lagi ni
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
30
sekarang pulak nak rebut2 dgn telco lain utk lancarkan 5g, padahal 4g belom firm lagi ni
telco2 ni kecuali tm akan ambik masa panjang untuk install fiber 5g
rasanya 6g dah dtg fiber 5g baru siap
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
24
telco2 ni kecuali tm akan ambik masa panjang untuk install fiber 5g
rasanya 6g dah dtg fiber 5g baru siap
aku click artikel yg awak share tu, aku jugak yakin tm yg pertama ada 5g among telco2
 
Top