Teknologi Line 4G paling best

abraham205

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
42
Points
8
Hello gais. Aku sekarang ni guna umobile. Aku belajar dekat uitm rembau. Tapi dekat sini umobile dapat 3G je wei hmm nak tgk video and main game mmg tak lepas langsung. Boleh suggestkan tak telco yg ada line 4G dekat semua tempat haaa
 

jarikeroma

freshman
Joined
Nov 7, 2019
Messages
3
Points
1
Age
28
maaf nak gelak sikit.. ha ha ha
Oke sorry bro.. kenapa kau mudah tertipu dgn promo dari umobile ek? -_-
 

chinglaimei

freshman
Joined
Sep 20, 2019
Messages
9
Points
1
Age
24
Hello gais. Aku sekarang ni guna umobile. Aku belajar dekat uitm rembau. Tapi dekat sini umobile dapat 3G je wei hmm nak tgk video and main game mmg tak lepas langsung. Boleh suggestkan tak telco yg ada line 4G dekat semua tempat haaa
Actually boleh guna, Digi, aku guna Digi main ML, tak lag langsung
 

epanbazz

freshman
Joined
Jan 14, 2019
Messages
11
Points
1
Age
29
Aku tk napi kan mmg student2 ni mudah terpengaruh dgn plan mur mur ni tapi korg pikir la kualiti dia cmne. Bro, pakai la celcom je bro. Line die oke caya la ckp aku
 

finalsam22

freshman
Joined
Sep 13, 2011
Messages
45
Points
6
penah guna celcom tak??? kalau ndak pernah guna, baik cuba saja dari rugi cuba yang lain yg cuma naburi janji manis. Kami di sini kampung pun sudah dapat 4G bila guna celcom :)
 

limpehbro1234

freshman
Joined
Jan 30, 2019
Messages
4
Points
1
Age
24
penah guna celcom tak??? kalau ndak pernah guna, baik cuba saja dari rugi cuba yang lain yg cuma naburi janji manis. Kami di sini kampung pun sudah dapat 4G bila guna celcom :)
Celcom ni, bagus tau, line tu tak lag, lagi tak payah spend byk dah dpt banyak data tau
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
23
mana ada telco yg ada 4g line kat semua tempat, u slow slow cari lah..mmg tak ada!!!
tempat kampung mmg kebanyakan telco jalan 3g, bandar baru banyak 4g sikit
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
skrg sudah mahu tahun 2020, era 5g, discuss lagi 4g ke? sembang 5g, jgn outdated
 

Zakuan123

freshman
Joined
Nov 15, 2017
Messages
61
Points
8
Age
26
skrg sudah mahu tahun 2020, era 5g, discuss lagi 4g ke? sembang 5g, jgn outdated
negara kita orang bila blh guna 5g line?? tak mungkin dlm masa 2 tahun ni based on speed kerja di negara kita
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
negara kita orang bila blh guna 5g line?? tak mungkin dlm masa 2 tahun ni based on speed kerja di negara kita
sebenarnya tahun ni sudah ada pre-test 5g, tahun depan akan lebih lanjut lagi...aq bet kena 5 tahun kot bagi telco2 di negara kita
 

Monsteres

freshman
Joined
May 30, 2017
Messages
72
Points
8
Age
28
skrg sudah mahu tahun 2020, era 5g, discuss lagi 4g ke? sembang 5g, jgn outdated
haha ye lah masa first time announce 5g sebelum ni ramai gila excited dan tak sabar. dah maju weh negara kita rakyat malaysai dpt enjoy 5g tak lama lagi
 
Last edited:

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
mana ada telco yg ada 4g line kat semua tempat, u slow slow cari lah..mmg tak ada!!!
tempat kampung mmg kebanyakan telco jalan 3g, bandar baru banyak 4g sikit
Jgn marah2 broooo.. Bwk bertenang.. Aku duduk kl ni pun guna umobile masih terkial2 line dia mencari jalan pulang ke telefon ku ni.. Asyik hilang je, tak jumpa jalan balik agaknya.. Geram je aku
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
sebenarnya tahun ni sudah ada pre-test 5g, tahun depan akan lebih lanjut lagi...aq bet kena 5 tahun kot bagi telco2 di negara kita
Ni TM cuba pasang 5G kt subang dgn Langkawi dulu katenya.. Yg apling latest diorang aim nak jadi 5G stand alone first kt Malaysia.. Yelah diorang pun dah lama kot dlm bidang ni, nak buat sendiri? Tak da hal gitew
 
Top