[LIMITED x 10 Orang] Tawaran Lesen PLR Affiliate Mania (AM)

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16

Tawaran Memiliki Lesen 'Private Label Rights'
Affiliate Mania X <strike>10</strike> 8 Orang SAHAJA Lagi..!!
-

e-cover.jpg

[Terkini: Dibuka kepada 8 individu sahaja lagi!]Dari Meja: Asyraf Aziz
Tarikh: 17 April 2013 (Last Updated)

Status: OPENED


Assalamualaikum WBT kepada sahabat forumer WC semua,

Alhamdulillah... Cuma tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum kita semua melangkah masuk ke tahun baru 2013. Jadi bersempena menyambut ketibaan tahun baru yang tidak lama lagi, saya ingin membuka satu tawaran khas kepada 9 individu bertuah untuk mendapatkan hak Private Label Rights (PLR) bagi salah sebuah produk best-seller saya sebelum ini.

Secara ringkasnya, produk ini telah dilancarkan pada Januari 2011 tahun lalu dan jualan bagi produk ini telah pun saya tutup secara rasminya pada Ogos 2011 setelah mencapai sasaran jualannya sebanyak 100 unit. Saya juga telah berjaya mengumpul lebih dari 1K leads (emel subscriber) yang berminat di dalam niche 'affiliate' cuma dalam tempoh 30 hari melalui produk ini.

Malah, setelah jualan produk ini ditutup secara rasmi, domain web jualannya juga sudah tidak saya perbaharui (renew) lagi. Nama produk yang saya maksudkan adalah ebook panduan Affiliate Mania. Produk ini pernah dijual pada web jualan dengan nama domain: www.Affiliate-Mania.com


Apa Yang BOLEH Anda Lakukan Dengan Produk Ini
Selepas Memiliki Hak Private Label (PLR)...
 • [*=left]Menjual produk ini dengan lesen Personal Use.

Anda boleh menjual produk ini kepada sesiapa sahaja dengan syarat harga jualan haruslah tidak kurang dari RM20.00 • [*=left]Letakkan nama anda sebagai penerbit produk ini.

Tidak seperti Resale Rights atau Master Resale Rights, hak Private Label Rights membenarkan anda untuk 'Rebrand' dan ubahsuai produk mengikut kehendak anda sendiri, Anda boleh 'claim' bahawa andalah yang telah menghasilkan produk tutorial ini. • [*=left]Hasilkan grafik dan nama baru produk yang dapat meningkatkan kredibiliti anda.

Anda boleh menghasilkan grafik baru dan menggunakan nama lain yang akan membuatkan produk ini kelihatan unik dan tiada persaingan. • [*=left]Jadikan ebook panduan ini sebagai modul pembelajaran dalam bentuk CD / DVD.

Anda boleh membekalkan produk ini kepada pelanggan - pelanggan anda dan jual sama ada menerusi internet ataupun offline. • [*=left]Gabungkan produk ini dengan produk ciptaan anda sendiri atau jadikan ia kepada produk yang lebih besar siri pembelajarannya.

Memandangkan anda memiliki hak Private Label, maka anda boleh mengubahsuai kandungan produk dan menambah baik produk dengan modul pembelajaran tambahan yang lain. • [*=left]Ubahsuai kandungan produk dan jadikan ia lebih menarik dan baik.

Tiada halangan untuk anda mengubahsuai produk ini. • [*=left]Pecahkan kepada beberapa bahagian.

Anda boleh mengubahsuai ebook ini kepada beberapa bahagian pembelajaran dan dikirimkan kepada pembeli secara berkala dengan yuran bulanan, tahunan atau sekali seumur hidup. • [*=left]Masukkan produk ke dalam halaman keahlian berbayar anda dan caj yuran pembelajaran (membership site).

Salah satu cara untuk menjana pendapatan berterusan adalah dengan membina laman web keahlian dengan mengenakan yuran langganan setiap bulan. Anda boleh gunakan produk ini sebagai salah satu modul dalam membership anda. • [*=left]Dijadikan bonus terhadap produk anda ciptaan yang bernilai tidak kurang daripada RM40.00.

Sekiranya anda memiliki produk ciptaan anda sendiri, maka anda boleh tawarkan produk ini sebagai bonus kepada produk anda dan meningkatkan lagi hasil jualan terhadap produk yang anda cipta.


Pendek kata, jika anda mendapatkan Hak Private Label terhadap pakej ebook ini, maka anda sudah melangkah satu tapak ke hadapan dalam penghasilan produk digital anda sendiri...
Apa yang boleh anda lakukan selepas mendapat Hak Private Label ini adalah: • [*=left]Terus menjual produk ini seperti yang telah disediakan atau;
  [*=left]Ubahsuai produk, tambah baik dan jadikan ia lebih unik berbanding yang asal.

Semuanya bergantung kepada ke-kreatifan anda...​Apa Yang TIDAK Boleh Anda Lakukan Dengan Produk Ini
Selepas Memiliki Hak Private Label (PLR)...


Memiliki hak Private Label sememangnya amat menguntungkan, walaubagaimanapun ia boleh merugikan anda sendiri sekiranya anda tidak menepati 'syarat' Private Label bagi produk ini.


Antara perkara yang TIDAK BOLEH dilakukan sekiranya anda berminat untuk mendapatkan hak Private Label terhadap produk ini adalah: • DILARANG menjadikan produk ini sebagai bonus untuk mana-mana produk affiliate

Mengapa perlu naikkan 'value' produk orang lain sedangkan anda mempunyai produk yang mempunyai nilai yang lebih tinggi?


 • DILARANG memberikan hak Private Label, Master Resale atau Resale Rights kepada pelanggan anda.

Anda sudah tentu tidak mahu bersaing dengan terlalu ramai orang dan terpaksa berkongsi "market".


 • DILARANG memberikan produk ini secara percuma kepada sesiapa pun walaupun sebagai review.

Mengapa nak bagi percuma kalau ia boleh menambah pendapatan anda bagi menampung keperluan sara hidup anda?


 • DILARANG menjadikan produk ini sebahagian dalam apa jua jenis program skim cepat kaya.

Daripada menjalankan program skim cepat kaya, adalah lebih baik berniaga dengan cara dan jalan yang sebenar!


 • DILARANG menjual produk ini kurang daripada harga RM20.00

Mengapa perlu jual dengan harga rendah sedangkan nilainya lebih tinggi kerana ia bakal membantu pengguna?


Larangan dibuat adalah bertujuan untuk memastikan KUALITI produk terjaga dan tidak di 'perkotak-katik' oleh pemilik Private Label yang tidak bertanggungjawab. Mengapa kita perlu mengurangkan 'nilai' produk sekiranya produk tersebut seharusnya bernilai tinggi?

Saya meletakkan kepercayaan bahawa anda merupakan seorang usahawan yang beretika yang mampu untuk menepati syarat dan terma diatas.

Saya juga menjamin bahawa kesemua produk yang ditawarkan adalah berkualiti tinggi dan pastinya amat memberi manfaat kepada bakal pelanggan anda dan juga untuk diri anda sendiri.

Tawaran ini juga adalah terhad kepada 9 orang sahaja (1 lesen lagi adalah saya sendiri) dan saya tidak akan buka lagi tawaran ini kepada sesiapapun selepas ianya tamat. Jika saya buka sekali lagi, maka harganya akan saya naikkan lebih tinggi daripada sekarang.

Saya amat yakin bahawa kesemua pemilik Private Label terhadap produk saya ini tidak akan bersaing sesama sendiri kerana masing - masing mempunyai hak untuk mengubahsuai produk ini dengan menjadikan produk ini lebih baik, unik dan berbeza daripada sedia ada.


HereIsExactlyWhatYouGet.png


1) Ebook/Blueprint lengkap Affiliate Mania (fail dalam format PDF dan .DOC disertakan)
2) Grafik & Minisite (Grafik hanya dalam format JPG sahaja. PSD tidak disediakan)
3) Order Form (siap dengan panduan)
4) Surat Jualan Berkualiti Tinggi (salesletter)
5) Sistem Affiliate (Sistem Order)
6) Laman Download Produk


Boleh lihat preview design minisite dan salesletter DI SINI (klik)

mini.png • Saya boleh bantu setup-kan/masukkan maklumat anda seperti nama, gambar dan maklumat akaun bank anda di laman tempahan sehingga segala-galanya siap, tanpa sebarang caj tambahan. Cuma tinggal untuk anda lakukan promosi dan lihat sales pertama masuk sahaja :)


================================================
Berapakah harga Private Label Rights Affiliate Mania ini?
================================================


Sebelum ini saya belum pernah lagi membuka tawaran untuk memiliki lesen Private Label Rights (PLR) bagi produk ini dengan sebarang harga. Cuba anda fikirkan:

1) Tanpa perlu pening kepala lagi fikir bagaimana nak hasilkan sebuah produk sendiri
2) Keluar modal mengupah graphic designer untuk siapkan design minisite (RM300)
3) Upah pakar copywriter menulis surat jualan (salesletter) dengan kos RM300++

Jika saya total-kan kesemua pelaburan yang perlu dikeluarkan bagi memiliki kesemua item diatas, jumlahnya sahaja sudah mencecah hampir RM1,000 untuk menghasilkan sebuah produk lengkap sendiri.

Namun khas untuk 9 orang (1 lesen lagi adalah milik saya sendiri), harga istimewa adalah RM150 sahaja! Bayar sekali dan anda hanya perlu mendapatkan sebuah hosting dan domain yang ada keyword 'affiliate' atau 'mania' sahaja didalamnya dengan kos cuma RM60 untuk kedua-duanya (jika beli di NetKL)

[Terkini: Dibuka kepada 8 orang sahaja lagi]====================
Kaedah Pembayaran
====================


Lakukan pembayaran berjumlah RM150 ke salah satu akaun bank dibawah:


Nama: Muhammad Asyraf Bin Aziz

Maybank
No. Akaun: 112344404695

CIMB
No. Akaun: 06050079104526


Masukkan sekali alamat emel: asyrafaziz.com[at]gmail.com . Sekiranya anda melakukan pembayaran secara online (Maybank2u / CimbClicks) bagi memudahkan saya menyemak pembayaran yang dilakukan.

Selepas anda selesai melakukan pembayaran boleh terus kirimkan satu emel kepada saya dengan subjek/tajuk emel: "Tempahan PLR Affiliate Mania" kemudian saya akan berikan anda langkah serta info selanjutnya yang perlu anda lakukan.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, jangan malu jangan segan untuk terus bertanya kepada saya dibawah
:)


"First Come First Served!"Kind Regards,

asyrafaziz.jpg


PS. Mungkin ada yang bertanya, mengapa saya kerap menawarkan lesen Resell Rights dan PLR produk-produk saya? Jawapannya; satu: Ia adalah model bisnes saya. Kedua, selepas ini saya tidak akan lagi melakukannya. Saya akan fokus kepada satu model bisnes internet yang lain (sistem). Saya tidak akan terlibat dan melibatkan diri lagi dengan RR, Resell Rights dan PLR.
 
Last edited:

ridhan

freshman
Joined
Oct 10, 2006
Messages
15
Points
1
Saya dah buat pembayaran..Sila Check Email tuan Asyraf
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Saya dah buat pembayaran..Sila Check Email tuan Asyraf

Saya sudah terima sebentar tadi notifikasi
serta emel daripada tuan. Insyaallah, saya
akan kirimkan details-nya lewat pagi sedikit
sebab baru sampai rumah..

Terima kasih tuan :)
 

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Saya email tuan tapi tak dapat respon?

Berkenaan isu group RS tersebut saya sendiri
cuba akses banyak kali tapi masih dapat error.
Rasanya lepas FB tukar format group terus
jadi begitu.

Cadangan saya kalau tuan nak create gorup RS
sendiri untuk pembeli melalui tuan pun boleh.
Cuma tuan sendiri akan jadi admin dan manage
semua content dalam group tersebut nanti.

Terima kasih.
 
Top