Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
ada ape kene bwk x masa lepak2, takut datang xde org nk layan je...


hheeheh bro, ni lepak santai smbil borak2/bincang2 forex!
bawak laptop ok, x nak bawak pun ok.....ni aktiviti
Free n Easy! bab layanan ni.....layan diri sendiri.
 

taj

freshman
Joined
May 8, 2010
Messages
3
Points
0
Alamak syoknya kalau aku dapat joint group korang ni.......kalau aku di KL boleh aku joint....tapi apa boleh buat, aku dok di oversea.
 

anuar5045

freshman
Joined
Apr 10, 2010
Messages
34
Points
0
Alamak syoknya kalau aku dapat joint group korang ni.......kalau aku di KL boleh aku joint....tapi apa boleh buat, aku dok di oversea.

kat mn tu...p.pinang, p.pangkor,p.langkawi,p.tioman,singapore hehehe...jgn mrh gurau ja.....oversea gak tu...tak pa t blk leh mai...kat Mc'd tu...kami dr penang br blk dr sn...n sampai pg td ja...
 

Kev.Neoh

freshman
Joined
Apr 23, 2010
Messages
27
Points
0
kat mn tu...p.pinang, p.pangkor,p.langkawi,p.tioman,singapore hehehe...jgn mrh gurau ja.....oversea gak tu...tak pa t blk leh mai...kat Mc'd tu...kami dr penang br blk dr sn...n sampai pg td ja...

boleh guna laptop or skype buat confencing dan join ma bro!
btw bang, hari apa kat shah alam ni?
kalau dapat izin i also nak join boleh?
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
boleh guna laptop or skype buat confencing dan join ma bro!
btw bang, hari apa kat shah alam ni?
kalau dapat izin i also nak join boleh?


Setiap hari Jumaat.
Masa : 9:30malam hingga lewat pagi.



14 May 2010 Tuan dijemput hadir.
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
fuh sy xtau apa2 ttg forex....tringin jugak nak blajar dgn otai2 forex ni klu bleh lepak2 kt sana

kenapa bru minat?
sbb sy slalu lepak library shah alam & ada satu brader yg hari2 lepak situ pagi/ptg....sy tengok dia khusyuk tengok graf forex naik turun.....xde keje lain itu je keje dia hari2....

rasanya masyuk riban2 $$$$ hari2 tu....
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
fuh sy xtau apa2 ttg forex....tringin jugak nak blajar dgn otai2 forex ni klu bleh lepak2 kt sana

kenapa bru minat?
sbb sy slalu lepak library shah alam & ada satu brader yg hari2 lepak situ pagi/ptg....sy tengok dia khusyuk tengok graf forex naik turun.....xde keje lain itu je keje dia hari2....

rasanya masyuk riban2 $$$$ hari2 tu....

kalau serius nk trade dan nk belajar, boleh pm saya..lawat2 la thread saya di sebelah..

p/s: maaf TT...:D
 
Top