Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

deenz29

freshman
Joined
Mar 21, 2009
Messages
1
Points
0
aku tgk skrg byk sgt iklan forex..aku nk tau mane satu yg reliable n trusted..nati duit dh kuar habuk pun xda nati..
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
aku tgk skrg byk sgt iklan forex..aku nk tau mane satu yg reliable n trusted..nati duit dh kuar habuk pun xda nati..

betul tu....sebab tu team kuda ni buat gathering setiap jumaat mlm sabtu kalo dtg dan tgok sendiri baru tau habuk ke x?. Kalo puas joint kalo x jangan joint.
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
salam,

elok cuba dptkan dulu info terutama ttg tahap risiko, penipuan, penggunaan software untuk trade seperti mt4 (metatrader4), buka acc demo di mana mana broker forex, penggunaan indicator dan cuba ambil tahu apa itu fundamental dan technical method dlm forex. Maybe boleh pergi ke www.babypips.com dan www.forexfactory.com sebagai permulaan. Di sana sgt byk info ttg forex.

Jgn main terjah je, nanti terpengaruh dgn ayat ayat manis, terpengaruh dgn untung untung untung...akibatnya merana seumur hidup.
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Salam semua...


Jumaat mlm ni aktivi diteruskan seperti biasa.
Kepada yg ingin lepak dijemput hadir
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Salam semua

Malam ni jom lepak, sambil borak2 Forex.
Kepada yg ingin dtg sila ke Mc Donald Section 22 Shah Alam. Bermula jam 9:30mlm hingga pagi....
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Salam semua....


Malam ni semua trader di jemput, kita lepak smbil sembang/trade/share.



9:30 aku sampai sana.
 

ironic

freshman
Joined
Dec 22, 2009
Messages
7
Points
0
salam suma.rugi sy xdpt dtg arini.niat dihati td mmg nk dtg.dari taman melati kl.tp bila pk balik,rasa jauhla plak.jap lg nk balik perak plak tu.xpe2,maybe ada next time plak for me.harap sgt dpt blaja ngn masta2 team kuda.hehe
 

slendangmaut

freshman
Joined
Apr 11, 2010
Messages
2
Points
0
sye x kenal org2 dlm team kuda ni...jd kalo saye dtg lepak kat sne camne sye nak knl2...kang main terjah je x pasal kne pukul...hehehe
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
sye x kenal org2 dlm team kuda ni...jd kalo saye dtg lepak kat sne camne sye nak knl2...kang main terjah je x pasal kne pukul...hehehe

dtg je...kami x pukul pun! .....cuma jumaat 16 apr saya diluar kawasan. MUNGKIN ada team mmbr lain yg dtg.
 

airden

Newbie
Joined
Mar 3, 2007
Messages
85
Points
6
ada ape kene bwk x masa lepak2, takut datang xde org nk layan je...
 
Top