Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Bro saiful..betul ke teknik kuda ni boleh buat profit consisten.
Pasal cikgu deris kat forex excel kata kalau pakai teknik kuda ni..
nanti macam makan pil kuda pulak kepala dok goyang..

Salam Bro,
soalan mcm tu Bro kena cari jawapan dalam Forum Kami,
bab cikgu deris tu saya kenal dia cuma x mau komen apa2
sbb dia pun buat kelas.

Post ni utk lepak Forex bukan nk promote kelas or apa2.



http://www.secretsuccessmanagementforex.com/index.php
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
salam..semua..
nak tanya gak..hari jumaat nie..ada tak..?
otai2 forex nie kat mcd..nak lah g tngok..dan bljr..

Salam ...Jumaat malam ni 5 Feb 2010 aktiviti lepak forex akan diadakan. Tuan dijemput hadir
 

ibnahmad

freshman
Joined
Aug 10, 2009
Messages
27
Points
1
tuan.. lepak2 ni means trade sama2 or cmane? guna wifi mcd or brukband sndiri? ada plug x coz bole i bwk modem wimax kehkeh :D bthway, jumaat ni ada ke? manala tau lepak pun tutup, cuti maulidur rasul :)
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
tuan.. lepak2 ni means trade sama2 or cmane? guna wifi mcd or brukband sndiri? ada plug x coz bole i bwk modem wimax kehkeh :D bthway, jumaat ni ada ke? manala tau lepak pun tutup, cuti maulidur rasul :)

Aktivit lepak ada...nk trade boleh, nak sharing boleh...semuanya OK. Kita di Mc D ni adalah komuniti team kuda. Org luar pun leh joint xde hal.
Wifi kat Mc D tu OK, kalo nk bwk beruk band pun OK.



link utk refer aktiviti lepak:
http://www.secretsuccessmanagementforex.com/kuda-team-lepak-every-friday-9-30pm-t7.html
 

amino

freshman
Joined
Dec 10, 2009
Messages
4
Points
0
aku nak cuba la tengok kuda ari jumaat ni..26 feb 2010.
kalu kuda tu leh dapat pips hijau selalu leh la aku gi nuntut.

Boleh kan bro...
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16

hafizzo

freshman
Joined
Dec 2, 2006
Messages
3
Points
1
ada lagik ke lepak lepak ni....saya ni nubie sngt...bleh ke join
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Salam Semua

Malam esok lepak mcm biasa, cuma kami 4 org dari team kuda
tiada di kandang. Sekarang kami berada di Sabah.

http://www.secretsuccessmanagementforex.com/team-kuda-road-tour-activity-f32.html
 
Top