Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
bro...section 22 shah alam macdonald ni..dekat dgn sekolah teknik batu tiga shah alam kan?

yup bro dekat Sekolah Teknik tu .... silakan bro kita lepak & borak pasal Forex ni.

4 Dec 09 (Selepas 9:30mlm) InsyAllah Kita Jumpa.
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
hi, u all traders,
saja nak tanya, tak nk tukar tempat ker? ke kl ker. syok gak


Salam bro, Buat masa ni cuma area Shah Alam Sahaja.
Tapi ramai gak yg dari KL & Seremban dtg joint lepak.

Sekali Sekala OK bro kalo nk dtg Shah Alam....Kalo tiap2 minggu letih gak tu....:confused:
 

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0
ok gak ni..bleh join :)
 

ahmadnaim

freshman
Joined
Dec 22, 2007
Messages
174
Points
16
Age
36
ooo yg dekat politeknik shah alam ke?
 

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
org baru kena bawak buah tangan ke kalau nak lepak??? hiihihihi



hehhehee x yah bro bwk apa2. Datang sambil borak2 je.
Datang ramai2 lagi bagus, boleh kenal2 gan team kuda.


11 Dec 2009 ni dtg laa...Jumaat Malam Sabtu 9:30malam.
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
TT, available g tak tempak nie???

InsyAllah Tuan di jemput datang pada 8 Januari 2010.
Team Kuda ni buat aktiviti setiap Jumaat Malam Sabtu.

Tiada lepak aktivit sebab market tutup (cuti):
25 Dec 2009
1 Jan 2010


Aktiviti bersambung pada 8 Januari 2010.

18 Dec ni Aktiviti Lepak Seperti Biasa.....
 
Last edited:

irwansyah07

freshman
Joined
Nov 3, 2009
Messages
40
Points
0
InsyAllah Tuan di jemput datang pada 8 Januari 2010.
Team Kuda ni buat aktiviti setiap Jumaat Malam Sabtu.

Tiada lepak aktivit sebab market tutup (cuti):
25 Dec 2009
1 Jan 2010


Aktiviti bersambung pada 8 Januari 2010.

trading xtvt pun cuti da....
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
syg seribu kali syg.... kalau dekat aku mau join gak nie


xpe bro ada rezeki nnti u boleh lepak ngan kami.


Malam ni aktiviti lepak forex akan terus diadakan,
walaupun market/platform tutup....tp kandang kuda tetap
bukak!...hehehhehe
 

saifulsyn

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
119
Points
16
Owh..itu seksyen 22 ke...? aku ingat itu seksyen 26..hehe..
hmm.. dah lama tak main forex nie..dulu pun belajar tak abis..
nak join gak la...


Ok Bro datang je, joint Team Kuda.
Jumaat ni 1 Dec 2010, kita akan adakan aktiviti lepak forex ni.
 

amino

freshman
Joined
Dec 10, 2009
Messages
4
Points
0
Bro saiful..betul ke teknik kuda ni boleh buat profit consisten.
Pasal cikgu deris kat forex excel kata kalau pakai teknik kuda ni..
nanti macam makan pil kuda pulak kepala dok goyang..
 
Top