*** Lelong Domain PR1 bermula dari harga RM 10

Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Assalamualaikum & salam sejahtera...
saya nak amalkan jualan secara bidaan utk domain berikut,
( ### domain sahaja, tidak termasuk content)

www......
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara
Expires Thu 08/30/2012
PR 1
Harga = RM10
BIN (buy it now) = RM100
Bidaan minimum gandaan RM5, ( cth next bid ialah rm15, pastu rm20 dan seterusnya, tp kalau nak sekali bid rm30 pun boleh aje hehe)

tarikh bidaan selama lebih kurang 3 hari ( 26hb Mac 2012 sampai 11.59 PM 29 Mac 2012 )

Sekian, selamat membida,
sebarang persoalan boleh kemukakan di thread ini atau PM.
Terima kasih.
 
Last edited:
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,939
Likes
0
Points
36
Offline
#3
ingatkan sekali ngan content..teringin gak bid RM15..he heh e..
tp takder content..

tak jadik larr bid..
he he..

caiyokk caiyokk
 
Joined
Feb 28, 2012
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
#5
Sorry just curious..Garratts sebenarnya related dgn locomotive kan..tapi kenapa content about laptop? Ada brand laptop Garratts ke, maybe saya tak aware..
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#6
Sorry just curious..Garratts sebenarnya related dgn locomotive kan..tapi kenapa content about laptop? Ada brand laptop Garratts ke, maybe saya tak aware..
sy tak pasti pulak related dgn locomotive ke tak
owh patutpn adsense income sy tak menjadi dari website ni
erm kalau domain ni tak terjual lepas ni
kena tukar niche nmpk gayanya utk website ni
TQ DomainMentor :)

p/s :
-setelah search baru sy perasan huhu LINK
-lepas tu sy dah tukar kpd locomotive website :)
 
Last edited:
Joined
Jul 30, 2011
Messages
657
Likes
0
Points
16
Offline
#8
sy tak pasti pulak related dgn locomotive ke tak
owh patutpn adsense income sy tak menjadi dari website ni
erm kalau domain ni tak terjual lepas ni
kena tukar niche nmpk gayanya utk website ni
TQ DomainMentor :)

p/s :
-setelah search baru sy perasan huhu LINK
-lepas tu sy dah tukar kpd locomotive website :)
mmg DomainMentor betul2 mentor domain ni.. tunjuk ajar ku sifu!..hehe..
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#13
pokmuk, lps pembelian..mcm mn domain tu akan jd hak milik kita nnti? maksud sy, proses nya..
saya ada akaun namecheap
saudara SyedAzhar pn kena ada akaun namecheap

domain dlm akaun namecheap sy, saya push kepada akaun namecheap saudara SyedAzhar

cth:

SEBELUM TRANSFER
-----------------

namecheap pokmuk
(1. www . pokmuk . com)
(2. www . kumkop . com)

namecheap SyedAzhar
(tiada domain)

SELEPAS TRANSFER
-----------------

namecheap pokmuk
(1. www . kumkop . com)

namecheap SyedAzhar
(1. www . pokmuk . com)

sekarang thread jualan sudah berpindah kepada thread baru..
SILA KLIK DISINI
 
Top