Lebihkan ibu bapa dulu lah!

Joined
Aug 28, 2017
Messages
14
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#25
Mesti x follow up new feeds FB atau YouTube TM, ni la iklan raya TM, jom layan sama2
Wow! Ia telah mempersembahkan reality hari ni. Sgt touch melihat usaha atuk yang buat tu. Bookmark dulu nanti senang nk tgk balik iklan yg bermakna ni
 

limtape

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
45
Likes
2
Points
8
Offline
#30
Selain jadi nak menghargai korang, ingat ya, saling tolong menolong dapat keluarga yang bahagia...
haaa.. ni nak raya ni boleh la tolong dapur ke, kemas rumah ke... tolong2 sikit nenek yang dlm video tm tu...
 
Last edited:
Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#32
Wow! Ia telah mempersembahkan reality hari ni. Sgt touch melihat usaha atuk yang buat tu. Bookmark dulu nanti senang nk tgk balik iklan yg bermakna ni
Betulx3, giler cool atuk ni, bljr pakai phone yg x biasa pakai demi anak cucunya +Terbaik+
 
Last edited:
Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#34
banyak contoh yg kita boleh amik dari iklan macam ni semua. mmg terbaik la kan. i loikee
Setuju ni. Iklan raya TM Atuk Gamer tu, semangat atuk bljr pakai phone patut kita pelajari, atuk tu hidup sampai tua, bljr sampai tua, walaupon lambat sikit tp akhirnya dh mahir pakai phone, blh main game dgn cucunya
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
14
Likes
1
Points
3
Age
29
Offline
#35
Betulx3, giler cool atuk ni, bljr pakai phone yg x biasa pakai demi anak cucunya +Terbaik+
Hahaha jgn sesekali ingat datuk nenek xtau guna phone, bagi mereka sikit masa pasti akan lebih pandai drpd kita, dlm era teknologi ni, x kira kat mana, x kira usia berapa, teknologi tu alat komunikasi yg sgt penting utk eratkan hbg antara ahli keluarga dan saudara mara
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
14
Likes
1
Points
3
Age
29
Offline
#36
Wow! Ia telah mempersembahkan reality hari ni. Sgt touch melihat usaha atuk yang buat tu. Bookmark dulu nanti senang nk tgk balik iklan yg bermakna ni
Iklan ni mmg menunjukkan reality masa kini, skrg ni, hari raya pasti sambut dgn cara yg berlainan, dulu duduk dan berbual je, skrg selfie la wefie la, semua pon pakai teknologi, jadi teknologi penting utk mendekatkan hbg silaturahim
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
14
Likes
1
Points
3
Age
29
Offline
#37
Setuju ni. Iklan raya TM Atuk Gamer tu, semangat atuk bljr pakai phone patut kita pelajari, atuk tu hidup sampai tua, bljr sampai tua, walaupon lambat sikit tp akhirnya dh mahir pakai phone, blh main game dgn cucunya
Iklan ni telah menggambarkan teknologi ni mmg blh mendekatkan kita dgn cara yg lebih ceria sikit
 
Joined
Nov 15, 2017
Messages
25
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#38
Setuju ni. Iklan raya TM Atuk Gamer tu, semangat atuk bljr pakai phone patut kita pelajari, atuk tu hidup sampai tua, bljr sampai tua, walaupon lambat sikit tp akhirnya dh mahir pakai phone, blh main game dgn cucunya
selepas tgk video ni, aq rasa kena ajar nenek aq main smartphone dah, haha
 
Top