Lebihkan ibu bapa dulu lah!

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
Budak ni sangat bagus, tau menghormati kepd ibu bapa, zaman skrg tak banyak orang macam ni...
 

pikochew

freshman
Joined
Apr 16, 2011
Messages
20
Points
1
bagusnya sekarang ramai anak muda dah pandai cari duit dan tak malu nk berniaga walaupun di bazar.
 

qqbeh

freshman
Joined
Apr 25, 2011
Messages
22
Points
1
#LebihUntukMu ni bukan bukan saja utk berbakti kpd ibu bapa malah kepada setiap bangsa. TM banyak share benda yg kita boleh kongsi bersama pergi la tengok banyak video related to 31.5
 

pikochew

freshman
Joined
Apr 16, 2011
Messages
20
Points
1
#LebihUntukMu ni bukan bukan saja utk berbakti kpd ibu bapa malah kepada setiap bangsa. TM banyak share benda yg kita boleh kongsi bersama pergi la tengok banyak video related to 31.5
31.5 ni ada apa
 

qqbeh

freshman
Joined
Apr 25, 2011
Messages
22
Points
1
semua benda yg kita bagi akan berlipat ganda tak kira la duit ke apa2 pun, kalau kita bagi respect pun org akan respect kita.
 

qwertyuiop

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
56
Points
6
Age
39
#LebihUntukMu ni bukan bukan saja utk berbakti kpd ibu bapa malah kepada setiap bangsa. TM banyak share benda yg kita boleh kongsi bersama pergi la tengok banyak video related to 31.5
tu la aku tengok video pasal kepuasakan bekerja pun banyak
 

ling123

junior
Joined
Feb 10, 2014
Messages
57
Points
8
#LebihUntukMu ni bukan bukan saja utk berbakti kpd ibu bapa malah kepada setiap bangsa. TM banyak share benda yg kita boleh kongsi bersama pergi la tengok banyak video related to 31.5
banyak contoh yg kita boleh amik dari iklan macam ni semua. mmg terbaik la kan. i loikee
 
Top