Lebih baik daripada Adsense & Affiliate. (RM300 sehari!)

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Salam. Facebook 300 dilancarkan.


'Buat Duit di Facebook TANPA Produk!
Teknik Jarang Didedahkan & Dibaiki Untuk Hasil Maksimum"




Lihat testimoni >>>

TestiZulhilmiZlancer.jpg


Dah raih beberapa ratus pada hari kedua selepas beli.

Nak tahu lebih lanjut?


'... Bagai Tentera Membuat RM900 Sehari ..."
--> TANPA Produk
---> TANPA Affiliate.
---> TANPA Servis.
---> HANYA dengan ILMU!


Ini adalah study case sebenar bagaimana
saya berjaya meraih RM 300- RM900 sehari
dengan model bisnes facebook yang baru
dan jarang dibuat orang ini.

Cuma memerlukan 30 minit - 2 jam
sehari, sesiapa sahaja boleh
buat bisnes ini.

Tak perlu dropship.

Tak perlu affiliate.

Tak perlu produk.

Tak perlu email marketing.

Tak perlu forum.

Tak perlu buat seminar.

... Guna facebook sahaja 100%!


testiAmirFaisal.jpg


----------------------------
BISNES Tanpa Produk!
TEKNIK Baru!

Apa Beza Produk Ni Dengan
Model Bisnes Facebook Lain?

----------------------------

bundled.jpg



1. Bisnes model ini berlainan dengan
dropship, produk fizikal, affiliate,
dan produk digital. Ia model bisnes
baru yang belum ramai orang melakukannya.

2. Cara Close Sale pun berbeza
dengan produk berbeza, kerana
ia hanya sesuai untuk bisnes ini
sahaja.

3. Kelebihan model bisnes ini, kerja
mudah cuma 30 minit hingga 1 jam sahaja.
Boleh mula buat duit pada minggu 1-2
jika ikut strategi.

4. 6 Strategi mengekalkan momentum
RM300 sehari, hanya sesuai untuk
model bisnes ini sahaja. Ia tidak sesuai
untuk model bisnes lain.

5. Model bisnes ini hanya menggunakan
akaun personal sahaja. Bukan fanpage.

6. Saya sengaja tak mahu dedahkan
apa model bisnes, kerana ia adalah idea
biasa yang saya perbaiki. Belum ramai
buat duit dengan model ini kerana saya
tak mahu ramai mengetahuinya.

7. Ia berdasarkan pengalaman sebenar
saya dan bukannya dicedok dari mana-mana.
Saya cuba sendiri dan ia kejayaan saya
sendiri.


------------------------------------
Bukti Kejayaan Pengalam Teknik FACEBOOK 300 :
------------------------------------


screenshot-income.jpg


------------------------------------
Isi Kandungan 'Facebook 300' :
------------------------------------

bundled.jpg



Isi Kandungan :

Modul 1 – Taktik Berkubu ---------------- m/s 3
Taktik Berkubu – Mencari Niche ---------- m/s 6
Membina Koleksi XXX --------------------- m/s 13
Ilmu Power ------------------------------ m/s 17
Ilmu Praktikal -------------------------- m/s 21
Post Wajib ------------------------------ m/s 23
Post Meminta ---------------------------- m/s 25

Modul 2 – Bina Tentera ------------------ m/s 27
Tentera Rakan Relevan ------------------- m/s 28
Aktifkan Semula Tentera ----------------- m/s 35
3+2 Formula Membuat Post Popular? ------- m/s 36

Modul 3 – Lancarkan Serangan ------------ m/s 46
Strategi 1 – Pertandingan --------------- m/s 48
Strategi 2 – Memerangkap Pembeli -------- m/s 51
Strategi 3 – Pendedahan Maklumat Dot Dot Dot -- m/s 52
Strategi 4 – Post Soft Selling Lebih Meluas --- m/s 55
Strategi 5 - Deal Dengan Insan Popular --- m/s 58
Strategi 6 – Beriklan Keras -------------- m/s 61
Cara Close Sale – Soft & Hard ------------ m/s 64
6 Strategi Kekalkan Momentum RM300 Sehari - m/s 68



------------------------------------
Testimoni-Tesmoni Sebenar Dari Pembeli FACEBOOK 3000:
------------------------------------

testi1-full.jpg


Testi seterusnya

>>
>>
>>

testi2-full.jpg



Testi lagi dan lagi

>>
>>
>>


testi3-full.jpg


dan lagi ...

TestiZulhilmiZlancer.jpg


----------------
Cara Pembayaran
----------------


Berminat?

Buat pembayaran RM70 ke salah
satu akaun berikut :


Maybank : 151306004542 [Khairul Anwar]
CIMB : 06010001131202 [Khairul Anwar]
Paypal : [email protected]



* Saya tak selamanya bagi harga promosi sebegini.
 
Last edited:

wanwidget

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
49
Points
0
bro, ni benda apa ni bro
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
ape bnde nie?

Ya, Facebook marketing.

Buat duit dengan 'ilmu' di Facebook.

TAK perlu jual ebook.

TAK perlu servis.

TAK perlu jual produk fizikal.


Boleh mula buat duit kurang seminggu :)

---> Boleh rujuk Testimoni.


Nakahie, ya, harganya masih RM47.
 

rajivjo

freshman
Joined
Apr 12, 2013
Messages
2
Points
0
adakah perlu Melabur biarpun sesen?

adakah berkaitan dengan cpc, ppc, dan ads?
 
Last edited:

farhan5309

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
158
Points
16
wow, macam movie :)
menarik nih!
 

farhan5309

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
158
Points
16
busy kot tu. sabar
 
Top