Lawak Bola Sepak - Jom Tengok!

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
mood kurang baik hari nie .. huhu,just cari video lawak jer nak hilangkan ketegangan urat nie.Haha :D
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
wakaka lawak2, yg last skali tu lawak
 

Kobot Dauni

freshman
Joined
Sep 14, 2009
Messages
214
Points
0
Haha..macam2 la yg berlaku kat dunia ni..
 

ajisaziz

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,383
Points
36
mood kurang baik hari nie .. huhu,just cari video lawak jer nak hilangkan ketegangan urat nie.Haha :D

tgk je video ke2 yg aku bg kat atas tu
sure pecah perut..
ko tak akan berhenti gelak unless ko closed browser
hahaha..
so bulah menghilangkan ketegangan urat saraf ko tu
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
tgk je video ke2 yg aku bg kat atas tu
sure pecah perut..
ko tak akan berhenti gelak unless ko closed browser
hahaha..
so bulah menghilangkan ketegangan urat saraf ko tu

Dah tgk .. mmg gelak jew keje aku.hahaha! jgn wat bukan2 dah ..
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
serius lawak gler,xtahan aku..
 
Top