Lawa moto ni

finalsam22

freshman
Joined
Sep 13, 2011
Messages
50
Points
8
Ade sesape yg dah tgk petronas sprinta punye page?
Cantek moto ni kalau menang, bawak lalu jalan raya pun padu.
Screenshot_2020-12-02 (17) PETRONAS Sprinta – Posts Facebook.png
 

jaredmagica

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
47
Points
8
Ni kalau menang nak kene buat lesen b2 la. Nak jual sayang, takkan nak simpan je. Limited edition ni.
 

sasatan

freshman
Joined
Feb 11, 2012
Messages
31
Points
6
Aku check page diorg tadi senang betul nak participate, ade receipt beli minyak tu dah boleh masuk.
 

cyclebin10

freshman
Joined
Jun 17, 2013
Messages
53
Points
8
berapa unit hadiah motor ni?kalau 1 je payah nak dapat tu...


-------------------
Acme Cable Seals
Usha kat fb tadi satu je. Tapi tempoh mcm panjang, mungkin die ade buat mcm peringkat peringkat mcm tu. Sllu diorg buat contest mcm ni.
 

sasatan

freshman
Joined
Feb 11, 2012
Messages
31
Points
6
berapa unit hadiah motor ni?kalau 1 je payah nak dapat tu...


-------------------
Acme Cable Seals
Deme tgk helmet to yg lawo. Tak dapat motor pun dapat sagu hati jadik laa. Hahaha
https://www.facebook.com/PETRONASSprintaAsiaPacific
Post automatically merged:

Usha kat fb tadi satu je. Tapi tempoh mcm panjang, mungkin die ade buat mcm peringkat peringkat mcm tu. Sllu diorg buat contest mcm ni.
Baru start bulan ni kan sampai 31 Januari tahun dpn. Sempat laa.
 

jaredmagica

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
47
Points
8
Alang - alang nak gi tukar minyak moto ni boleh la mintak receipt, dah mmg guna minyak dia ni. Boleh try mana tau dapat.
 
Top