laman web kecantikkan succiface

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
741
Points
18
Age
37
saya baru siapkan laman web succiface.com,
ini laman web yang baru saya developkan untuk awek saya :)

untuk mereka yang kurang bijak mereka tidak nampak sale guna website ini ...

saya sedang rangka plan untuk offiline bisness ini untuk jadi seperti one drop perfume..

http://succiface.com

P/s : kenapa buat bisness nie.. teorinya simple , produk unik sebab 10 dalam 1 , remaja boleh beli sebab murah
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
741
Points
18
Age
37
maceh bro.. bapak sy mmg amik produk2 cmni tuk dijual, nanti sy tunjuk kt bapak sy


ya ...anda boleh call awek saya , cakap info dai pedagangIT ,
ini antara projek offline yang di gabungkan secara online untuk tahun 2010 saya...

untuk info :

kenapa saya pilih produk ini ,lihat case study saya,

ianya 10 dalam 1 dan murah ,
yang palig penting semua remaja mereka mampu beli..

mereka mampu beli kasut rm50 keatas , pasti mereka mampu beli produk rawatan muka 10 dalam 1 ini ...

ini projek saya bagi aek saya jaga...
tugas saya meng SEO kan lana http://succiface.com ini dengan keyword keyword penting

yang mana di cara oleh setiap gadis di malaysia
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
741
Points
18
Age
37
hmmm..nice 1
tp ada prob sket wbsite tu..
tak dipaparkan kemas bila slide tu ada video..video jd duk kat tepi..hehe

mmmmm.. programing punya hal tu...
tgh usha line...

tapi tak kisah ... arini awek tu dah jual 50 kotak stok...

sapa ada bajet ... order jadi pengedar.. kami sedang nak nego dengan tokey untuk listkan no phone pengedar kami dalam semua majalah paper yang keluar...

gaungan online dan offline ..

niche yang tetap dalam tahun 2010...

semua pembeli 50 kotak harga pengedar akan di ajar
casestudy untuk buat sale macam mana ...

dan macam mana saya gunakan offiline strategi
agak agak main main... tapi jadi duit...
 

hazrinphixel

freshman
Joined
Dec 22, 2009
Messages
3
Points
0
web yang bagus.... movie pun bagus... saya paling suka interior bilik awek tu. hehe.. english style ye...


two thumbs up!
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
436
Points
0
encik, website encik sungguh menarik bagi saya seorang newbie yg xda blog atau website

tapi saya rasa elok tukar model video tu, sbb x lawa & x cun

ini komen saya jujur seadanya
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
741
Points
18
Age
37
encik, website encik sungguh menarik bagi saya seorang newbie yg xda blog atau website

tapi saya rasa elok tukar model video tu, sbb x lawa & x cun

ini komen saya jujur seadanya

mmm...saya rasa anda masih baru dalam internet

untuk projek 2010 kita kena jadi model sendiri setiap sale kita...

sebab ianya menggabungkan social network facebook...

dia dah mula jual ratusan produk succi ...bila jujur dalam penjualan ....

maaf , saya rasa anda tidak akan berjaya jika mempunyai PHD melayu
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
436
Points
0
mmm...saya rasa anda masih baru dalam internet

untuk projek 2010 kita kena jadi model sendiri setiap sale kita...

sebab ianya menggabungkan social network facebook...

dia dah mula jual ratusan produk succi ...bila jujur dalam penjualan ....

maaf , saya rasa anda tidak akan berjaya jika mempunyai PHD melayu

yah encik, maafkan saya seorang pengguna, bukan IM & masih baru di WC sebagai newbie

sebagai pengguna/bakal pembeli saya lontarkan apa yg benar dari hati saya. kenapa kritikan gak bisa diterima? bagaimana sikap seorang peniaga? SABAR melayan kerenah pelanggan!

apa baru kecil kritikan diberi sudah mau kalah?:)
bagaimana kau meniaga mas?
jadikan kritikan sebagai baja utk suburkan tanaman mu dong!
jadikan kritikan sebagai baja utk suburkan bisnes mu dong!
bukan sebab utk mengancil-ancilkan bakal pelanggan mu!;)

aduh kasihan.... apapun ku doakan kau maju dlm bidang mu... amin
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
741
Points
18
Age
37
yah encik, maafkan saya seorang pengguna, bukan IM & masih baru di WC sebagai newbie

sebagai pengguna/bakal pembeli saya lontarkan apa yg benar dari hati saya. kenapa kritikan gak bisa diterima? bagaimana sikap seorang peniaga? SABAR melayan kerenah pelanggan!

apa baru kecil kritikan diberi sudah mau kalah?:)
bagaimana kau meniaga mas?
jadikan kritikan sebagai baja utk suburkan tanaman mu dong!
jadikan kritikan sebagai baja utk suburkan bisnes mu dong!
bukan sebab utk mengancil-ancilkan bakal pelanggan mu!;)

aduh kasihan.... apapun ku doakan kau maju dlm bidang mu... amin

mmmm...
nanti bila you dah masuk lin IM yang sebenar , anda akan mula rasa macam mana nak jadi

seorang yang " DALAM HATI JANGAN ADA TAMAN " atau tambah sikit " TAMAN KINCIN ANGIN "
 
Top