Laman Web Design dan Order Hadiah Secara Online..

suhairi

Newbie
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,286
Points
38
salam semua..

saya nak tahu, ada sesiapa tahu tak laman web mana
yang ada sediakan perkhidmatan ni...

Laman web beli hadiah secara online dan kita boleh design
sendiri gambar baru order. Ade tak siapa tahu website tu
yang kat malaysia la..tak nak luar negara..
 

suhairi

Newbie
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,286
Points
38
imabiz tak berape nak paham.. tapi rasenyer memang imabiz pun tak tahu,,. dan teringin nak tahu.. ade sape yang tahu..???
senang je maksudnya..saya nak bagi hadiah kat orang..tapi nak
cari website yg jual2 hadiah ni..tapi design hadiah kita tu kita design sendiri
dan order ngan diorg..konsep sama macam artsnow la..

tapi nak yg kat malaysia..
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Top