Lagi rm10 utk dimenangi dengan mudah

Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#1
Threads lepas saya buat pertandingan, rm10 utk 10komen. Tapi xberapa mendapat sambutan. Kali ini lagi mudah. Hanya share link dan menang. Kerja nya amat mudah, tapi utk menang bleum tentu ya. Baca syarat2 di cara2 di sini. Fahamkan, dan boleh lah mulakan langkah pm atau emel saya. Segala persoalan di terima, jgn malu2 bertanya.

:: saya ada post di Cabaran WC, tp mcm xapprove je, jd sy post threads sini je lah.
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#8
berminat kah? kalau berminat,saya bagi link. share lah berapa kali ikut suka,asalkan ade org kllik link tu n msuk web saya guna link saya bagi tu and dyeorang tinggalkan komen
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#9
nak share 10kali kah atau macam mana?
berminat kah? kalau berminat,saya bagi link. share lah berapa kali ikut suka,asalkan ade org kllik link tu n msuk web saya guna link saya bagi tu and dyeorang tinggalkan komen
 
Joined
Oct 3, 2013
Messages
147
Likes
0
Points
0
Offline
#10
berminat kah? kalau berminat,saya bagi link. share lah berapa kali ikut suka,asalkan ade org kllik link tu n msuk web saya guna link saya bagi tu and dyeorang tinggalkan komen
ok. then macan mana saya boleh dapat $$$??
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#13
@silvia-s

dah baca syarat2 kat sini? bleh dapat $$$ lepas berjaya. tengok pm, saya ada pm. Kalau dah baca tapi xfaham, bleh tanya saya kt mana xfaham tu.
 
Top