Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
Waow, sudah maju. pin pakai airmail. style google la plak. ada sinar nim, :)
 

Cikgu Umi

freshman
Joined
Apr 10, 2011
Messages
99
Points
0
bukan xnak wat tp saya dah kena scam sekali
request payment sebanyak 19 usd tp sampai sekarang tak sampai duit tu

bila email tak balas..

dah 3 bulan menanti..

duit 19 usd tu bukan dari duit saya buat kerja tp duit saya deposit..
Sama la... Setuju....
 

alanchin

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
72
Points
6
Kalau nak start baik cepat, tunggu pasal airmail memang susah, kena kerja kuat capai sehari 30USD lebih atau gila lagi, 150USD lebih sehari ...

gile kot....

Buat lebih daripada 200 job sehari hehe~
 

alanchin

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
72
Points
6
Kalao nak kerja keras semasa masa lapang lar ~ buat bersungguh-sungguh sehari.
Skrg lagi plan yang lain , selain drpd Microworker, Short Task, Mini Jobz, Rapid Workers, dan lain-lain,
pun boleh kerja jugak, cuma nak arrange masa tu dgn baik.

Kerja kuat-kuat ~ haha ~ sama sprti di office saja ... cuma buat di rumah je ~
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Salam all,

di kala kebanyakkan ptc dan GPT program yg saya join semua 'tutup kedai',
Alhamdulillah saya masih boleh dapat sedikit earning dari microWorkers..
ternyata segala usaha saya dengan microWorkers ni terbayar akhirnya..
xsia-sia la ari2 dok mengadap mW bwat job..

proof payment ke-10 dari pihak microWorkers..thanks a lot :)



Kepada sesiapa nak mengetahui cara2 nak join dan tips pasal microWorkers ni, leh surf website nih utk keterangan lanjut : http://microworkerz.blogspot.com
 
Top