Kupon KedaiDomain.my terkini

Mimpro

freshman
Joined
Jan 16, 2014
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum. Sebelum ini saya telahpun memiliki domain .my untuk saya dan pelanggan-pelanggan khidmat web saya. Namun berita terkini yang domain dealer saya cakap pada saya tahun depan renew adalah dalam lingkungan RM120.00 per domain. Argh.. mahalnye. Boleh ke domain yang sedia ada saya mahu berpindah ke tuan sebagai domain dealer?
 
Joined
Jan 25, 2010
Messages
3,249
Likes
2
Points
38
Offline
Assalamualaikum. Sebelum ini saya telahpun memiliki domain .my untuk saya dan pelanggan-pelanggan khidmat web saya. Namun berita terkini yang domain dealer saya cakap pada saya tahun depan renew adalah dalam lingkungan RM120.00 per domain. Argh.. mahalnye. Boleh ke domain yang sedia ada saya mahu berpindah ke tuan sebagai domain dealer?
Waalaikumussalam Tuan,

Sebenarnya , saya pun masih tunggu hitam putih dari mynic dimana harga renew akan naik. Tapi buat masa sekarang , harga renew untuk orang yg daftar domain dari kita still kekal RM40 sehingga 2018.

Kalau domain sedia ada nak transfer kepada kita memang tak boleh sebab harga renew RM40 tu layak utk domain yg daftar baru dengn kami saja.

terma kasih tuan
 
Joined
Jan 25, 2010
Messages
3,249
Likes
2
Points
38
Offline
lai lai 3 hari saja lagi. lepas ni jangan harap ada lagi domain RM40 , RM50 , harga akan jadi RM90 hingga RM120
 
Joined
Jan 25, 2010
Messages
3,249
Likes
2
Points
38
Offline
pengumuman terkini : Dah tak dapat dah domain .my murah huhu , domain .com/.net/.org je murah skang , serendah rm35 setahun . Tambah rm5 untuk saya pointkan ke blogspot anda :)
 
Joined
Jan 25, 2010
Messages
3,249
Likes
2
Points
38
Offline


[promosi sehingga 31 mac 2014 sahaja! Cepat!!]


layari http://kedaidomain.my untuk membuat tempahan domain
terma & syarat :

1. Tempoh pengaktifan domain - 1 hingga 2 hari bekerja (sabtu & ahad cuti).
2. Nama domain yang berkaitan arak,judi,pornografi,forex,godam,
pishing,perkauman,menghina agama,melanggar hakcipta dan yang melanggar syariat islam tidak dibenarkan sama sekali. Kami berhak menolak nama2 yg tidak bersesuaian mengikut penilaian kami.
3. Pembelian domain adalah menggunakan sistem online 100% di laman web http://www.kedaidomain.my/
4. Terhad untuk pendaftaran domain .my 1 tahun sahaja!
5. Satu akaun kedaidomain.my boleh membuat pembelian lebih dari satu domain
6. Harga renew tahun ke-2 rm95
9. Untuk domain .my sahaja!!

Gunakan kupon kod "mac14" ketika membuat pembelian di www.kedaidomain.my
promosi terkini mac 2014
 
Top