Kuasai Digg Dalam Masa Kurang 24 Jam

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#1
Sebenarnya saya ingin memberikan hadiah tanda penghargaan saya kerana sudi menjadi rakan saya dalam dunia pemasaran internet. Bersempena juga dengan birthday saya pada 7hb yg lepas.

Hadiah kali ini agak menarik kerana ianya dalam format video.Maaf kerana saya tidak dapat bongkarkan hadiah yang sudah siap
dibalut, nanti tak suprise pulak :D

Anda boleh mendapatkannya dengan KLIK link dibawah:

http://www.panduanminisites.com/bonusharijadi/Digg-It_Yourself.zip

Jadi, saya berharap semoga video tersebut akan membantu anda mendapatkan informasi tambahan. Doakan semoga
saya dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Terima kasih :D

Dapatkannya segera sebelum sy "memansuhkan" file ini dari server sy.

ikhlas,
-catzer
 
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,133
Likes
4
Points
38
Offline
#2
wah menarik nie.. jap aku download dlu.
besar gak file dier, jap lg komen.. hehehe..

anyway..

HAPPY BELATED BIRTHDAY yerk..

;)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#4
Erm file tak corrupt actually download dengan menggunakan flashget atau file downloader yg lain. File ni besar so bile ada gangguan line internet dia mmg corrupt.
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
#5
Erm file tak corrupt actually download dengan menggunakan flashget atau file downloader yg lain. File ni besar so bile ada gangguan line internet dia mmg corrupt.
owh..nanti aku try pakai software tuh..thanks
 
Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,075
Likes
3
Points
38
Offline
#6
kena tunggu balik rumah baru bleh download...huhu...celcom broadband kat sinie dapat gprs jerk..haha
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#7
okies ada penambahan produk percuma pada rakan-rakan yang lain, maaf tak buka thread yg lain:-

http://www.manualnewbie.com/percuma/ManualJV.zip

Saya memberikan ebook yang berharga $17 ini secara percuma kerana beberapa bulan kebelakangan ini saya kerap mendengar aduan rakan-rakan yang kurang senang dengan cara mereka di dampingi untuk urusan JV. Jadi mungkin ebook ini akan membantu anda memahami segalanya tentang JV.

Baiklah..Jumpa lagi nanti

-catzer
 
Joined
Dec 4, 2006
Messages
1,650
Likes
6
Points
38
Offline
#8
okies ada penambahan produk percuma pada rakan-rakan yang lain, maaf tak buka thread yg lain:-

http://www.manualnewbie.com/percuma/ManualJV.zip

Saya memberikan ebook yang berharga $17 ini secara percuma kerana beberapa bulan kebelakangan ini saya kerap mendengar aduan rakan-rakan yang kurang senang dengan cara mereka di dampingi untuk urusan JV. Jadi mungkin ebook ini akan membantu anda memahami segalanya tentang JV.

Baiklah..Jumpa lagi nanti

-catzer
Kepada sesiapa yang tak pernah jv,
saya cadang dapatkan manual jv
green rep untuk surfaddict.
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#9
gua sudah donload namun ia korupsi laaa jadinya. komputer oldtimer agaknya aaaaaa... takleh donload file besau...
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#10
Erm file tak corrupt actually download dengan menggunakan flashget atau file downloader yg lain. File ni besar so bile ada gangguan line internet dia mmg corrupt.
huhuuu.... kena guna downloader yang power lagi nampaknya...
 
Joined
May 11, 2008
Messages
439
Likes
2
Points
18
Offline
#11
terima kasih banyak2 catzer... :)

to abdfatah, cube try download gune internet download manager. :)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#13
Kepada sesiapa yang tak pernah jv,
saya cadang dapatkan manual jv
green rep untuk surfaddict.
Thanks ramfir, harap2 lps ni ramai dah tau camne nak ber JV ni. :D

nuarx dan etia86, terima kasih kerana mengambil peluang untuk mendapatkan ebook tersebut..Orang dah baik hati bg free ni baik pulun.. :D

AbdFatah..ko download pakai apa erk?
 
Top