Kuasa Forex

kodomolion

freshman
Joined
Oct 27, 2009
Messages
27
Points
0
sekarang insta forex memberi welcome bonus sebanyak 25% drpd jumlah deposit. tak ada limit untuk deposit. boleh dapat bonus itu sehingga hujung tahun. cepat daftar sebelum ia berakhir.
Layar Web Site
 

isha

freshman
Joined
Apr 3, 2009
Messages
0
Points
0
saya newbie,baru nak kenal forex tp da bukak akaun ngan insta. macamana nak start/carik kelas forex
 

azack

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
16
Points
0
Pembuka Thread nampaknya agak teruja mencari sesuatu..
Harap harap dikala ini pembuka thread sudah cool dan faham sebenarnya.. sanjata utama bukan indicator, bukan EA.. Tapi adalah hati kita..
 

Putih121

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
24
Points
0
aku rasa nk masuk personal coaching dia laa.. mesti power kuasa porex ni..
 

Robot Forex

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
74
Points
0
robot forex.. meh ajar imabiz trading.// imabiz dari dulu nak belajar.. tapi tak paham bahasa yang digunakan.. so... tinggal dan fokus pada yang imabiz leh buat lah... so pakar dah ade nie.. meh la ajar... tuto skit..

saya baru cebur dalam bidang forex imabiz...hehe..ebook kuasa forex memang bagus..ebook tersebutlah yg mengajar saya serba sedkit tentang forex..sekarang saya lebih fokus kepada penggunaan EA (robot forex)..kalau nak belajar..lihat blog saya...:)
 

netbizline

freshman
Joined
Apr 2, 2010
Messages
8
Points
0
Setuju bro... forex kalu tak disiplin...mmg hancur.. saya dah rugi RM100 ribu sebab tamak dan tak disiplin.. mula-mula mmg dapat banyak untung saya tak pakai EA pun... tapi selepas dapat profit banyak... mula rasa tamak dan tak disiplin... buka lot banyak2... last2 rugi habis.... hisk hisk...
 

fxgator

freshman
Joined
Nov 2, 2008
Messages
40
Points
6
Setuju bro... forex kalu tak disiplin...mmg hancur.. saya dah rugi RM100 ribu sebab tamak dan tak disiplin.. mula-mula mmg dapat banyak untung saya tak pakai EA pun... tapi selepas dapat profit banyak... mula rasa tamak dan tak disiplin... buka lot banyak2... last2 rugi habis.... hisk hisk...

100 ribu?! Alamak... banyak nye.... Trade lagi tak skang?










l.jpg
in.jpg
c.jpg
mr.jpg
 

cyber_preneur

freshman
Joined
Jun 27, 2010
Messages
27
Points
0
Age
32
kuasa forex? ebook ni ada ajar basic utk forex, mg klu nk kenal forex, ebook ni mg sesuai sgt la.

cuma pd sy,ebook ni cuma sesuai utk kenali forex, bkn utk trade fx,trade is not easy as blue red trade,setiap org sifat lain2. cara trade pon lain, cri cara yg sesuai dgn diri sendiri. ade yg ska scalping, ade yg ske trade swing.both profit, yg penting, disiplin, monet managemnt, dan teknik yg sesuai.

utk ebook kuasa fx tu dan indi kuasa fx tu bnyk di blog2 dan forum, search je, mesti dpt. sng nk dptkan free, actual name indi tu "isakas kuskus" klu x silap. search kat google.klu pndai korek google, ebook kuasa fx pon bnyk org upload utk share rmi2.

psst: sy cdgkn teknik 1000pips seminggu, cuba jgn x cuba
 

cyber_preneur

freshman
Joined
Jun 27, 2010
Messages
27
Points
0
Age
32
robot forex.. meh ajar imabiz trading.// imabiz dari dulu nak belajar.. tapi tak paham bahasa yang digunakan.. so... tinggal dan fokus pada yang imabiz leh buat lah... so pakar dah ade nie.. meh la ajar... tuto skit..

ish law x silap imabiz ni otai kat forum carigold, xkn mintak org tlg ajar trading lak, sje je ni nk wat2 jd newbie ni
 

iqbalrafei

freshman
Joined
Jul 13, 2010
Messages
28
Points
0
Pada saya.. kuasa forex ker.. power forex ker.. atau apa-apa ajerla.. kuncinya pada diri sendiri.. nak kata tak bagus.. tuan punya strategy buat ok jer.. Berani mengajar live trading lagi.. Tapi ia tetap bukan barang ajaib.. jadi ita kena berlatih sampai OK.. barulah anda akan OK

stuju...study2...kaji2..
 

alborg

freshman
Joined
Jun 20, 2010
Messages
6
Points
0
dah guna setahn yg lepas...sesuai utk newbies & sy anggap ni "gula-gula" dari kuasa forex, breakout boleh tangkap la tapi tak de control utk false signal.
 

Mirul

freshman
Joined
Jul 22, 2010
Messages
3
Points
1
Ya. Setuju. Semua bergantung pada sedalam mana ilmu kita dan sejauh mana usaha kita. Tak salah untuk mencuba teknik2 lain jika niat utk menambahkan ilmu didada. Tapi lepas cuba lu pikirlah sendiri boleh caye ke tak.
 
Top