Kuasa Forex

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
salam,

nasihat saya, tiada perkara dalam dunia ni yg senang, lebih lagi dlm forex. Tidak ada yg semudah biru untuk buy dan merah untuk sell. Sila kaji/backtest sesuatu teknik dgn terperinci sebelum apply di real account. Dan jangan mudah terpengaruh dengan strategi pengiklanan pihak tertentu.

good luck.
 

Sunshine

freshman
Joined
Jan 27, 2008
Messages
24
Points
1
Betul gak kata Jebatfx tu. Aku setuju juga. Aku pun pembeli Kuasa Forex, tak semudah biru buy dan merah sell. Banyak yg kena belajar lagi.
 

cindai77

freshman
Joined
May 8, 2008
Messages
36
Points
6
Saya nak minta pandangan tentang sistem roborex .kerana saya ada terima e mail yg menyatakan sistem roborex ini berkesan untuk forex
 

laharjaya

freshman
Joined
Aug 9, 2007
Messages
8
Points
1
rasanya tiada satu pon sistem yang benar2 tepat...pembelajaran perlu dilakukan sepanjang hayat...tiada jln mudah untuk menjadi kaya
 

khairulmkn

freshman
Joined
May 18, 2007
Messages
150
Points
16
Age
45
Ahaaa...a'kum dan salam sejahtera semua..hangat juga kau orang discuss pasal kuasaforex ni. saya memang dah beli dan guna kuasaforex. ok juga indicator dia...tapi sekarang saya dah tak guna indicator tu sejak rugi teruk hari tu..saya guna indicator fx-hunters. lagi best setting dia..
 
Last edited:

khairulmkn

freshman
Joined
May 18, 2007
Messages
150
Points
16
Age
45
a'kum dan apa khabar..saya salah seorang trader yg guna indicator kuasaforex..bagi saya kuasaforex ni sesuai untuk trade akaun yang modal besar..kalau modal kecil setting dia kena lain..sebab tu sekarang saya guna fx-hunters..masa guna kuasaforex saya jarang profit..sekarang saya dah enjoy bila main forex sebab selalu profit..kalau nak tanya apa-apa boleh email saya di [email protected]
 

nasrun

freshman
Joined
May 14, 2008
Messages
568
Points
18
Thanks for all info in this thread about kuasa forex.

Sesiapa yang ada robot forex percuma disini?

Sekadar ingin cuba tak pernah trade guna robot.
 

nasrun

freshman
Joined
May 14, 2008
Messages
568
Points
18
Thanks for all info in this thread about kuasa forex.

Sesiapa yang ada robot forex percuma disini?

Sekadar ingin cuba tak pernah trade guna robot.
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
Huhu betul ke ada jutawan dgn Kuasaforex dah. Terror tu. Sy dah beli dan pergi seminar dia tapi belum gak jadi jutawan. :D
 

rff

freshman
Joined
May 21, 2009
Messages
24
Points
0
indah khabar dari rupa.ramai diperkotak katik kan dgn hanya ianya terunggul dan mcm-mcm ter...
hentikan semua tu..jom kita ke www.rtff.com

diam -diam tapi berisi...buat pa nak berkuasa.sesangat..
yg penting adalah telus dan mudah berurusan.mesra. efisyen.
Mengajak yg sudi bergabung bersama kami. aman dan harmoni sentiasa..Apa yg perlu bagaimana nak tingkatkan usaha anda hari ini ke hari seterusnya.
Market tak cerah selalu dan selamanya.
yg penting gabungan praktikal dan teknikal bersama-sama:
rasa nak berkongsi pendapat emailkan kat [email protected]
jika yg tu bagus bagi anda' akan lahir lagi terhebat dan terpantas..untuk anda..pastinya..di www.rtff.com
hanya kita sebagai penguna ,pelabuk..je kena pandai mana nak halatuju..
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Bab kuasa forex nie aku dah dapat lebih RM1700 komisyen dari kuasa forex memang best bagi komisyen Tapi aku tak pernah beli ebook dia just jadi affiliate saja bro

kuasafx.jpg
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
FOREX....kalau kener cara memang boleh kaya raya...

tapi kan kalau suruh org (trader) jer jalankan, ok tak??

beraper modal ribu paling minimum??

sapa yg boleh tolong????
 
Top