Korang ade berapa blog?

Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#85
Saya rupanya tgh bercakap dengan orang2 pakar rupanya..segan plak rasanya...kongsi2 aa tuan ilmu2 blogging tue...resipi nak tawan hati google ker... :D

Saya pasti tn2 yang menang bukan jenis makan sorang punya kan... :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#87
Contest kecil-kecil jek bro...takde sampai 10juta u.v contest saya nie...setengah pon tak sampai lah....Terima kasih atas perhatian pada contest kecil-kecilan nie bro... :)

Peh..bos pulak wat contest ni ;-)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#88
Ehh orang yang menang kongsi lagi org saspek...ini saya tak menang goreng apa pon org wat derk jek.. :D

Tgk blog tuan ramai JKKK nya yer...padan aa selamba jek bleh tawan contest....memang suka berjemaah dalam blogging ker?
Sama-sama berkongsi la +Kacak+
 
Joined
Mar 16, 2008
Messages
47
Likes
17
Points
8
Offline
#89
Ehh orang yang menang kongsi lagi org saspek...ini saya tak menang goreng apa pon org wat derk jek.. :D

Tgk blog tuan ramai JKKK nya yer...padan aa selamba jek bleh tawan contest....memang suka berjemaah dalam blogging ker?
JKKK tu apa?
 
Joined
Mar 16, 2008
Messages
47
Likes
17
Points
8
Offline
#92
Hoho! Tak join pakatan kampung ker bro...jangan macam tue...Tak tengok ker citer MAN LAKSA.. jangan layan star wars jek bro... :D
Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
 
Last edited:
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#95
Pergh...layan CSS...bagi responsive mobile..memang mantap aa bro!

Saya buat blog memang tak cantik pon..sebab apa?salah satu sebab tak pakai NV mcm iklan tue..:D sebab lain? nak bg nampak oldscool sket...so sapa yang nak layan blog santik2 kena cari blog bro aa... :D

Interaksi? Setakat nie blog saya suam2 kuku jek..sembang jek kencang isi kelaut...so mungkin 2016 nie akan lebih seni menulis plak kan..

Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#96
Fans ramai buat syok jek tak best bro...fans sket tapi bro layan sama rata itu lagi rasa berbaloi...pada saya begitu laa...lain org lain citarasa nya...gila habis nak cari fans tapi layan 1 2 geng2 rapat jek...budak mentah mcm saya buat derk jek... :p

@MrDisc saya belum ramai fans bro, tak femes. Kalau femes ramai orang undi, tiada yang undi saya +Hmm+
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
#97
Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
cantik dan interaktif blog tn... sejuk sampai salji pon turun...
tn pakai template ape tn?
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
#98
Aha...zaman muda masa tue..baru lepas grad kerja takde tapi nak bergaya kan.. kena henjut lebih sket aa bro.. :)

Layan AFD time tue bro...semua jenis domain sampai .info paling byk beli dalam goayah tue...:D

Bkn sebab hasil tuan dicas topi hitam..dicas topi hitam sebab memiliki lebih dr 1 akaun aa..nama kan bleh ubah suai...jalan letak jln.. no letak nombor.. muhammad letak md...nie pon topi hitam tuan..tapi cikgu adsense cakap balun jek...tue tipu sket jek... :D
dasat2 tn... mula2 mesti layan macam2 skil dah lama bru yg legal hehehe

Nnti kite wat thread lain fokus pasal eBay aje hahaha
jgn lari fokus tn hehehehe bt satu2 .....
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
#99
Fans ramai buat syok jek tak best bro...fans sket tapi bro layan sama rata itu lagi rasa berbaloi...pada saya begitu laa...lain org lain citarasa nya...gila habis nak cari fans tapi layan 1 2 geng2 rapat jek...budak mentah mcm saya buat derk jek... :p
kenapa ade bujur biru kat profile tn tu? dasat
 
Joined
Mar 16, 2008
Messages
47
Likes
17
Points
8
Offline
cantik dan interaktif blog tn... sejuk sampai salji pon turun...
tn pakai template ape tn?
Salji turun sampai 4 Januari je :D
Base kepada template default yang dah banyak saya customize PHP dan CSS. Untuk tahun 2016 rasanya ada perubahan terhadap design blog, ada format yang hendak diubahsuai.
 
Top