Korang ade berapa blog?

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Ehh orang yang menang kongsi lagi org saspek...ini saya tak menang goreng apa pon org wat derk jek.. :D

Tgk blog tuan ramai JKKK nya yer...padan aa selamba jek bleh tawan contest....memang suka berjemaah dalam blogging ker?
Sama-sama berkongsi la +Kacak+
 

adiazudin

junior
Joined
Mar 16, 2008
Messages
57
Points
8
Ehh orang yang menang kongsi lagi org saspek...ini saya tak menang goreng apa pon org wat derk jek.. :D

Tgk blog tuan ramai JKKK nya yer...padan aa selamba jek bleh tawan contest....memang suka berjemaah dalam blogging ker?
JKKK tu apa?
 

adiazudin

junior
Joined
Mar 16, 2008
Messages
57
Points
8
Hoho! Tak join pakatan kampung ker bro...jangan macam tue...Tak tengok ker citer MAN LAKSA.. jangan layan star wars jek bro... :D
Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
 
Last edited:

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Pergh...layan CSS...bagi responsive mobile..memang mantap aa bro!

Saya buat blog memang tak cantik pon..sebab apa?salah satu sebab tak pakai NV mcm iklan tue..:D sebab lain? nak bg nampak oldscool sket...so sapa yang nak layan blog santik2 kena cari blog bro aa... :D

Interaksi? Setakat nie blog saya suam2 kuku jek..sembang jek kencang isi kelaut...so mungkin 2016 nie akan lebih seni menulis plak kan..

Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Fans ramai buat syok jek tak best bro...fans sket tapi bro layan sama rata itu lagi rasa berbaloi...pada saya begitu laa...lain org lain citarasa nya...gila habis nak cari fans tapi layan 1 2 geng2 rapat jek...budak mentah mcm saya buat derk jek... :p

MrDisc MrDisc saya belum ramai fans bro, tak femes. Kalau femes ramai orang undi, tiada yang undi saya +Hmm+
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
437
Points
28
Haha ingatkan istilah Google ke apa :D

Blog saya adiazudin.com tu, ada dua perkara yang saya utamakan: Pertama dan paling penting adalah isi artikel. Isi artikel tu saya luangkan masa lebih terhadap persembahan. Nak edit CSS lagikan, lepastu nak buat percubaan responsive pada mobile. Perkara ke-2 pula interaksi dengan pengunjung, selesaikan masalah yang ditanya bagi mereka happy. Jika ada pertanyaan saya jawab secepat yang boleh. :)
cantik dan interaktif blog tn... sejuk sampai salji pon turun...
tn pakai template ape tn?
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
437
Points
28
Aha...zaman muda masa tue..baru lepas grad kerja takde tapi nak bergaya kan.. kena henjut lebih sket aa bro.. :)

Layan AFD time tue bro...semua jenis domain sampai .info paling byk beli dalam goayah tue...:D

Bkn sebab hasil tuan dicas topi hitam..dicas topi hitam sebab memiliki lebih dr 1 akaun aa..nama kan bleh ubah suai...jalan letak jln.. no letak nombor.. muhammad letak md...nie pon topi hitam tuan..tapi cikgu adsense cakap balun jek...tue tipu sket jek... :D
dasat2 tn... mula2 mesti layan macam2 skil dah lama bru yg legal hehehe

Nnti kite wat thread lain fokus pasal eBay aje hahaha
jgn lari fokus tn hehehehe bt satu2 .....
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
437
Points
28
Fans ramai buat syok jek tak best bro...fans sket tapi bro layan sama rata itu lagi rasa berbaloi...pada saya begitu laa...lain org lain citarasa nya...gila habis nak cari fans tapi layan 1 2 geng2 rapat jek...budak mentah mcm saya buat derk jek... :p
kenapa ade bujur biru kat profile tn tu? dasat
 

adiazudin

junior
Joined
Mar 16, 2008
Messages
57
Points
8
cantik dan interaktif blog tn... sejuk sampai salji pon turun...
tn pakai template ape tn?
Salji turun sampai 4 Januari je :D
Base kepada template default yang dah banyak saya customize PHP dan CSS. Untuk tahun 2016 rasanya ada perubahan terhadap design blog, ada format yang hendak diubahsuai.
 
Top