'Konsisten' RM 300 - RM 500 sehari dengan ilmu XXX ... bukan mimpi! Tengok sini

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
  • Anda ada perniagaan sendiri, tapi jualan tak masyuk?



  • Cuba buat promosi habis-habisan di Facebook, tapi tiada orang membeli?



  • ATAU anda sudah hampir putus-asa menjana pendapatan online?

JAWAPAN : Kini anda tidak perlu bimbang lagi, kerana pakar AYAT POWER akan 'menghidupkan' semula perniagaan anda ke tahap yang anda tak pernah sangkakan selama ni.


Tiada Guna Promosi Jika Ayat TAK Power


Ramai bila promosi di Facebook, main redah je.
Bila tulis ayat salesletter, main balun je.

'Time' nak ajak orang beli, tulis je ikut suka.
Natijahnya, satu jualan pun tak masuk. Jualan menghampakan. Ramai yang syok sendiri. Jangan jadi seperti mereka.

Anda belanja RM 10,000 sekalipun dalam bahagian promosi & pemasaran, ianya hanya tinggal 'habuk' yang mengecewakan kerana anda tidak menggunakan 'ayat yang sesuai' dalam pemasaran.


  • Cara promosi di Fanpage berbeza.



  • Cara guna ayat di akaun personal di Facebook berbeza.



  • Cara nak guna untuk FB Ads lagilah berlainan.



  • Cara nak tulis ayat salesletter, lagi-lagilah menggunakan 'padang' yang berbeza.


Mimpi Yang Indah, Tapi ...


Dengan adanya Facebook, sesiapa sahaja boleh menjalankan perniagaan. Ada yang berniaga jual sabun vitamin, ada yang jual Al-Quran Digital, dan tak kurang pula jual ubat jerawat.

Ada yang menjana 4 angka di Facebook. 5 angka pun ada. 6 angka pun ramai je.

Ya, semua orang nak buat duit. Dengan facebook.
Indahnya menjual di Facebook. Tapi ...


5 Kesilapan Anda


Saya sebab ramai lakukan kesilapan dalam menjual di Facebook ...
Kesilapan demi kesilapan yang 'membunuh' perniagaan mereka ... dan mungkin 'merosakkan' perniagaan anda?


  • SILAP mem'posisikan' fanpage anda sehingga pembaca jadi blur dengan apa yang anda jual. Jual apa ni? Perlu ke jual ni?



  • SILAP jika anda boleh buat sesuka hati kedai facebook anda. Anda perlu lakukan 5 perkara iaitu ....



  • SILAP menggunakan ayat. Tidak semua ayat itu betul untuk digunakan. Ada ayat terlalu 'lurus' atau 'skema' untuk digunakan. Tak sesuai. Sepatutnya 'bina engagement' dengan bakal pelanggan. Apa pulak ni? Ha, itu kena belajar dengan kami la.



  • SILAP menjual kerana tiada strategi. Ada strategi membina ayat untuk promosi melalui email, ada strategi khas untuk promosi melalui SMS dan ada teknik khas membuat ayat untuk perniagaan di Facebook. Anda kena tahu!



  • SILAP kerana main redah saja berniaga di internet. Anda perlu tahu cara sebenar meningkatkan jualan ke tahap maksimum. Jumlah LIKES yang banyak belum tentu jualan banyak jika tak tahu caranya. :)


Teknik #1

Bagaimana membina ayat power dengan fokus pada ayat santai - tapi mampu menghasilkan jualan.

Teknik #2

Bagaimana menulis ayat yang boleh menaikkan perhatian pelawat ke landing page anda dengan hanya tekan ______.

Fanpage Yang 'Hampeh'

Kesilapan dalam membina fanpage kerana anda ingat kedai online facebook, anda boleh promosi habis-habisan. Anda silap! Saya ajar cara sebenar...


Baki 101 Teknik ...

Itu baru 3 teknik. Kami ada banyak lagi teknik nak dikongsi.

1 minggu 5 tip.

1 tahun dah lebih 100 tip.

Ya, ilmu sentiasa berkembang.

Begitu juga dengan group ni.

Apabila ada perubahan pada Google dan Facebook, kami bincang tip yang berubah mengikut situasi. Kami tidak menggunakan ayat power secara membabi buta.

Anda kena belajar ...



Contoh 'Kejayaan' Naik Sekelip Mata


Dengan mengubah beberapa perkataan je, tengok apa terjadi pada kadar CTR di Facebook Ads :


fb-ads.jpg



Dengan hanya mempraktikkan 'pengetahuan' yang kami, kawan-kawan dah tambahkan jualan dan mereka sangat gembira!


Untuk Siapa Group XXX Ini?


Group FB ini sesuai untuk semua jenis usahawan online. Anda dialu-alukan walau siapa anda.


  • Penjual ebook.



  • Penjual produk fizikal seperti jersi, Quran Digital dan tudung bawal.



  • Penyedia servis training.



  • Penjual aplikasi online.



  • Designer dan pakar grafik.



  • Agen insurans dan takaful.



  • Agen kereta dan agen pelancongan.



  • Siapa sahaja, anda dialu-alukan.



Apa Kata Mereka Yang 'Tak Puas Hati' ...


Jom lihat apa kata mereka ...


testi1.jpg




300-400 Jualan Sehari Pun Tak Mustahil


Salah seorang member kami dah berjaya cecah 300-400 jualan sehari. Itupun ketika group ni baru ditubuhkan:

Dari 100-200 jualan sehari, beliau terus meningkatkan jualan sehingga 300-400 jualan sehari. Anda bagaimana?



RM300-RM400 Sehari ? Insya Allah.



Akaun yang bertambah wangnya, dengan hanya menggunakan ilmu copywriting yang sebenar ...

Menggunakan teknik sama. dan teknik ini hanya menggunakan facebook!


ss1.jpg


dan lagi ...


ss2.jpg



dan lagi ...


ss3.jpg



Ilmu Mudah Dihadam

Jangan bimbang. Kami tidak mendesak anda untuk habiskan satu ebook sampai habis. Anda cuma kena belajar satu demi satu.

Otak manusia bukan macam robot.

Anda akan dibantu jika tak faham walau satu tip pun. Meh tengok ...




Kami Saling Membantu


Anda ada masalah? Lihat betapa gembiranya kami membantu anda. Tanyalah apa saja pasal ayat power dan cara memikat pelanggan. Kami sedia memaksimumkan potensi empayar perniagaan anda.


reviewsupport.jpg



Berkenalan Dengan Ramai Usahawan Berjaya Dalam Group Kami


Dalam group kami, ada ramai usahawan. Ada yang dah berjaya mencecah jualan sehingga 4-5 angka sebulan.
Tak kurang juga yang dah mencecah 4-5 angka LIKES.
Malah, ada yang bertaraf otai pun.
Anda boleh berkenalan dengan mereka. Jika cara betul, anda boleh 'korek' rahsia mereka.


Akses PERCUMA Seumur Hidup*


Akses group ini kami sediakan seumur hidup.

Apa yang kami maksudkan seumur hidup adalah selagi mana saya menyediakan group ini, dan janji saya, anda dapat akses minima 3 tahun. Jika tiada masalah, kami teruskan bertahun-tahun selagi mana tiada aral melintang. Maknanya setiap hari penuh dengan tip dan bimbingan.

Kami tak janji anda akan jadi jutawan. Tapi kami janji berikan terbaik untuk anda jadi usahawan berjaya.

Labur RM30, Untung RM800++

Saya tak kata beliau guna kesemua teknik saya. Tapi dengan menggabungkan teknik beliau pelajari dengan teknik lain, beliau meraih keuntungan lebih RM800++ pada hari tersebut sedangkan kos Facebook Ads beliau cuma kurang RM30 je.



Ramai Ingat Mereka Betul, Tapi SALAH!



Ini yang saya terkejut mendengarnya. Ramai yang ingat mereka betul dalam mempromosi, tapi sebenarnya ada 'terlalu banyak' untuk diperbaiki. Tengok apa kata rakan-rakan kami di group super aktif ini:



Memperkenalkan ...


GROUP Copywriting - buat ayat power!



Ini adalah akses kepada group copywriting yang bukan sekadar mengajar cara buat ayat power, tetapi juga meningkatkan jualan produk anda ke tahap maksimum.


akses-group-wc.jpg



Hampir setiap hari, saya akan berikan tip 'genuine' - buat ayat power.

Ilmu asli. Rakan-rakan saya kata, mereka tak pernah jumpa di mana-mana group lain.

Ya, hampir setiap hari anda akan belajar. Kiranya insya Allah akan mudah hadam.

Lihat apa kata mereka tentang tip saya :


BONUS 1 :Fail Sulit 'Ayat Power' Bernilai RM499


Bagaimana saya menghasilkan ayat power?

Bagaimana saya menstrukturkan salesletter sehingga ia 'mengancam'?

Bagaimana saya membina ayat jualan di Facebook yang meledakkan jualan anda?

Saya ada panduan sendiri sebenarnya. Saya tak jual panduan ni. Saya cuma bagi akses kepada rakan-rakan group ini sahaja supaya mereka boleh belajar.

Kalaulah anda desak saya untuk jual fail sulit ini, saya caj RM499. Tak gurau.


BONUS 2 : Template Ayat Power Bernilai RM999


Tak ada idea nak buat ayat power?
Pening nak fikir ayat sendiri yang membuatkan pelanggan merayu supaya menjual kepada mereka?
Mudah saja. Guna saja apa yang saya sediakan dalam template ni ye.


BONUS 3 : Laman Web 'Mudah Jual' Bernilai RM199


Nak menjual perlukan template. Saya berikan template yang mudah mendapat jualan. Anda tak perlu upah designer.

Guna sahaja design yang simple tapi mudah dapat jualan ni.

Saya juga tak pernah jual template ni di luar atau di mana-mana.


BONUS 4 : Ada Masalah? Kami Bantu


Anda boleh tanya apa saja untuk mantapkan perniagaan dan kedai online anda. Kami sedia membantu.

Tak tahu ayat power?

Tak tahu kedai online boleh 'convert' kepada pelanggan setia?

Tak pasti cara anda menjual betul mengikut kaedah sebenar?

Kami sedia membantu. Anda tanya di group ini, kami sedia bagi jawapan.

Kadangkala, lain perniagaan, lainlah dia punya kaedah memposisikan jenama dan ayat power anda.

Sekali lagi, kami bantu.


BONUS 5 : Analisis Perniagaan Anda


Analisis macam perkataan yang terlalu moden. Mungkin ada yang kurang faham.
Ok, saya akan bagitahu apa yang anda perlu baiki.


  • Kedai online anda?



  • Kempen promosi SMS anda?



  • Ayat salesletter anda?



  • Ayat perniagaan di facebook?



  • Cara menarik pelanggan di website anda?



  • Saya akan analisis satu persatu. Jom tengok apa kata mereka bila saya analisis perniagaan anda :

PS : Berikan saya masa untuk analisis. Jika anda punya perniagaan sama dengan apa yang saya dah analisis, analisisnya lebih kurang sama sahaja. Jadi pelajari dari segala kedai online mahupun website yang saya dah analisis tersebut.

Dari segi cara nak menarik perhatian pelanggan pada 'pandang pertama'.

Dari segi cara membuat design pada kedai online anda.

Dari segi ayat-ayat yang anda gunakan.

Kami akan bagi teguran membina, supaya anda tidak kehilangan pelanggan lagi.



Saya Bukan Pakar, Saya Mahu Kembangkan Perniagaan Anda - Dengan Ayat Power


Siapa saya? Saya Akmal Adios. Orang lain selalu mendakwa mereka adalah pakar. Tapi saya tidak.

Saya tidak mengisytiharkan bahawa saya seorang pakar.

Saya tidak pakar.

... Tapi saya mahu anda jadi pakar dalam bidang perniagaan anda.

... Tapi saya mahu anda menambah keuntungan lebih banyak daripada apa anda pernah buat sebelum ini.

testi3.jpg






Ahli-ahli Yang Tak Lokek Ilmu & Pengalaman


Alhamdulillah ahli-ahli kami tidak lokek memberikan ilmu.

Ada yang sanggup ceritakan 'serba sedikit' rahsia perniagaan mereka bila anda memerlukan.

Saya pun sedia berkongsi dengan anda menghangatkan perbincangan.

Saya tak janji mereka semua akan kongsi, tapi saya pasti jika anda bantu mereka, mereka juga akan bantu anda. Betapa seronoknya berada dalam group ni.

Tak Perlu Lagi Beli Panduan 'Sampah'


Kenapa anda perlu beli panduan dan ebook di luar sana?

Belum tentu ia akan 'cover' masalah spesifik yang anda hadapi.

Tak semua usahawan online menghadapi masalah yang sama dalam memposisikan kedai online, menarik lebih ramai pelanggan dan mencari idea ayat power.

Sebab tu kalau anda ada masalah tertentu, kami membantu masalah yang 'spesifik' dengan perniagaan anda.

Masalah A penyelesaiannya A.

Penyelesaian A belum tentu menyelesaikan semua masalah.


Teruskan di Takuk Lama?


Anda boleh pilih. Sama ada anda mahu kekal di takuk lama.

ATAU anda mahu terus 'syok' sendiri dengan ayat anda yang dirasakan power.

ATAU anda mahu terus mendapat jualan yang 'lesu' dan tidak balik modal.

ATAU anda mahu terus kecewa kerana jualan terus merudum.


Jaminan 30 Hari Dari Saya


Saya berikan anda jaminan 30 hari.

Jika anda tidak berpuas hati selepas akses group ini.

Jika apa sebab pun anda kecewa dengan group ini dan maklumat yang ada di dalamnya, maka saya akan pulangkan wang anda TANPA soal.

Saya bayar semula jumlah yang anda bayar.

Habis cerita.


0% Kadar Refund


Tapi untuk pengetahuan anda, sehingga sekarang, group ini tiada masalah.

Semuanya berpuas hati dengan apa yang kongsikan.

Bila saya tanya, mereka berpuas hati.

Sejarah setakat ni, produk ini langsung tiada permohonan refund oleh membernya.

Anda tahu betapa kualitinya maklumat yang anda dapat di dalam.

Jangan tangguh lagi ...


testi2.jpg



Apa Anda Akan Dapat Jika Sertai Hari Ini?


Jom saya senaraikan semula apa yang anda akan dapat dari group ini:


  • 50 tip sedia ada dalam membina ayat power dan pemasaran.



  • 5 tip seminggu berkualiti dan asli yang anda boleh praktikkan terus.



  • Fail sulit (bernilai RM499).



  • Template ayat power (bernilai RM999).



  • Laman Web 'Mudah Menjual' (bernilai RM199).



  • Khidmat nasihat - Ada Masalah? Kami Bantu.



  • Analisis Perniagaan - satu jenis bisnes satu analisis jika belum ada perniagaan sejenis direview dalam group ni.



  • Berkenalan dengan ramai usahawan produk digital dan fizikal dalam group ni.



  • Jaminan wang 30 hari.


Buat Ayat POWER dengan RM99 sahaja.
*Akses minima 3 tahun ke atas.




3 Kesilapan 'Maut' di Facebook & Perniagaan Online Anda


Usah teruskan perniagaan anda melakukan 3 'kesilapan maut' yang sebenarnya merendahkan jualan anda dan menghalang potensi perniagaan anda untuk berkembang.


  1. Menjual tanpa menggunakan 'ayat power'.
  2. Tidak menggunakan cara 'mempersembahkan' kedai online anda dengan betul.
  3. Main iklan je sedangkan anda terus menerus rugi.

Anda berhak untuk berjaya! Jangan zalimi diri sendiri dengan ilmu yang main hentam saja. Anda akan rugi seumur hidup.



Buat Pembayaran Ke Akaun Berikut:

1. Buat pembayaran RM99 ke salah satu akaun berikut :

Maybank : 151306004542 [Khairul Anwar]
CIMB : 06010001131202 [Khairul Anwar]
Paypal : [email protected]


2. Berikan bukti pembayaran kepada email saya : [email protected]


**Tunggu link akses dalam 24 - 48 jam. Saya agak busy sekarang ni.




Akmal Adios
019-3495168
www.facebook.com/akmaladios
 
Last edited:

fathrulrazi

freshman
Joined
Aug 16, 2007
Messages
311
Points
18
As salam dan selamat malam Tuan Akmal Adios.
Saya berminat belajar dan praktik ilmu copywriting.
 

shafiq93

freshman
Joined
Apr 11, 2011
Messages
96
Points
0
park dulu bro :D
 

IMAN80

FB Members
Joined
Feb 10, 2012
Messages
95
Points
0
Nampak macam menarik ni,nak try jg sebagai agent affiliate ni nak kena ilmu power baru senang dapat sales...mana tahu denga n teknik ini benar-benar mujarab.
 

goldendream

freshman
Joined
Apr 4, 2007
Messages
35
Points
6
Age
38
utk agen insurans boleh tak?... ingat nak join lepas raya ni...hehehe... PM update ye TT
 
Top