Kongsi Pengalaman Anda Di Ban Oleh Google

Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#1


Assalamualaikum.

terfikir nak bukak thread ni sebab sekarang rasa syok wat
adsense sbb hari2 dpt earning setalah dapat satu teknik rahsia :D

Tula bl dah hari2 dapat earning hati ni mula rasa gelisah
takut kene ban tapi langkah2 keselamatan dah diambil.

Jadi disini saya nak mohon jasa baik rakan2 yg ada pengalaman pahit ngan google ni untuk berkongsi sebab2
kene ban supaya adsense player yg lain dapat berjaga2 dan mengelak dari melakukan kesilapan yang sama.


Perhatian!!


saya guna teknik WHITE putih putih

biasa la risau2 ni.. takut google tsilak ban.

P/S sy belum kene ban lg :)
 
Last edited:
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#2
berapa purata earning setiap hari?

ambo punya acc lum kena ban :D
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
520
Likes
1
Points
18
Age
40
Offline
#3


Assalamualaikum.

terfikir nak bukak thread ni sebab sekarang rasa syok wat
adsense sbb hari2 dpt earning setalah dapat satu teknik rahsia :D

Tula bl dah hari2 dapat earning hati ni mula rasa gelisah
takut kene ban tapi langkah2 keselamatan dah diambil.

Jadi disini saya nak mohon jasa baik rakan2 yg ada pengalaman pahit ngan google ni untuk berkongsi sebab2
kene ban supaya adsense player yg lain dapat berjaga2 dan mengelak dari melakukan kesilapan yang sama.
Itulah perbezaan di antara BLACKHAT dengan WHITEHAT. Kalau kita gunakan Whitehat (organic traffic + SEO), tiada apa yang perlu di takutkan.

Syukur aku tak pernah gunakan blackhat, sebab tu hati senang. Walaupun sedikit, tapi hidup tidak dibayangi kesalahan yang kita sendiri lakukan-maklumlah... nanti duit tu jadi darah daging.

Alhamdulillah rezeki halal. :)
 

zee

freshman
Joined
Oct 6, 2009
Messages
55
Likes
0
Points
0
Offline
#4
apa teknik rahsia tu bro?

saya punya blom penah kene banned sebab baru jer nak berkecimpung dalam adsense.. (juga tengah mengaplikasi teknik rahsia bro carllys.. huhuhu)
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#6
Terknik yg sy guna ni Whitechat je
tapi bab risau2 tu ada la jugak kan :D

blackchat tak nak buat :p wat susah ati je kehkehkeh
 
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#7
tul lah kata sifu ijad tu...

tiada apa yg perlu dirisaukan :D
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,763
Likes
4
Points
38
Age
35
Offline
#8
rasanya blackhat dan teknik tu lain. sebab teknik ni maksudnya kita optimumkan trafik, seo dan pelbagai lagi untuk dapatkan klik yang organik. Kalau blackhat, kita macam paksa trafik tu dan pusing macamana trafik tu untuk klik iklan kita..hmmm.. so pening jugak ek. yerlah semuanya nak earning besar2..
 

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
410
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#11
faktor kene ban..ssh nak cite..pengalaman kene ban adalah pengalaman yang paling berharga..membuatkan kita lebih akrab lg dengan google..
nak cite tu ssh,kalo rase sendiri lg afdal kot..:D

skrg sy pki 100% whitehat..tgk la lepas ke tak experiment ni..:D
 
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#12
White hat pun tak tentu selamat...

Tahu-lah kan Pak Cik G ni ...

Blh baca & reply di thread ni http://www.wangcyber.com/forum/359192-post1.html


P/S: lagi baik pasal Adsense, bincang di WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia > Menjana Wang Secara Online > Program Jana Wang Online > Google Adsense- sudah ada thread khas
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,394
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#14
saya pun blom kena ban, walaupun ada klik2 sendiri atas dasar nak cuba2...
earning pun xbyk lagi...
 
Top