Komisyen RM70,000 terus ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Tawaran Hebat pada sesiapa sahaja
Anda inginkan RM70,000 tunai terus ke bank anda!!!!!

Saya akan bank in RM70,000 ke bank anda dengan syarat:

Kenalkan saya sesiapa sahaja
Pemilik Syarikat Sendirian Berhad atau berhad
tak kira apa sahaja bisnes kontraktor,hypermarket
atau apa sahaja biz

wajib ada lesen sendirian berhad atau berhad
juga pusingan bisnes lebih RM100,000 ke atas
boleh buat **** RM30juta tunai terus bank

dan

jika melebihi RM150,000 sebulan boleh buat **** RM50 juta
atau
lebih RM200,000 sebulan boleh buat **** RM100 juta
**** mendapat kelulusan penuh
Bank Negara Malaysia dan Citibank

Terbuka hanya pada warganegara Malaysia
Tidak kira bangsa Melayu,Cina ,India,Iban,bidayuh,punjabi
atau apa sahaja bangsa Malaysia

Call saya segera kalau nak RM70,000 tunai
ke akaun bank anda!!!!!!!!!

016-4650338 atau usha web www.rahsiafirdaus.com
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Jika Owner syarikat sendirian berhad atau berhad ada duit pusingan modal biz lebih RM200,000 ,**** RM100 juta boleh approve dan komisyen bleh di naikkan RM140,000 tunai ke akaun bank

Rebut peluang call saya 016-4650338,lebih lebih lagi pada kontraktor kelas A,B dan C yang nak pakai banyak duit untuk rolling project bagitau mereka tentang peluang ini dan anda bakal dapat tunai RM70,000 atau lebih ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!!!!
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Tawaran Hebat pada sesiapa sahaja
Anda inginkan RM70,000 tunai terus ke bank anda!!!!!

Saya akan bank in RM70,000 ke bank anda dengan syarat:

Kenalkan saya sesiapa sahaja
Pemilik Syarikat Sendirian Berhad atau berhad
tak kira apa sahaja bisnes kontraktor,hypermarket
atau apa sahaja biz

wajib ada lesen sendirian berhad atau berhad
juga pusingan bisnes lebih RM100,000 ke atas
boleh buat **** RM30juta tunai terus bank

dan

jika melebihi RM150,000 sebulan boleh buat **** RM50 juta
atau
lebih RM200,000 sebulan boleh buat **** RM100 juta

Duit **** dari RM30 juta hingga RM100 juta
hanya dapat dari recommendation saya
Harap maklum

Pastikan yang memohon memenuhi kriteria syarat

Dokumen yang diperlukan:

Hanya Fotostat:

1) Ic pemohon hanya warganegara Malaysia

2)Profil Syarikat Sendirian Berhad atau Berhad

3)Statement bank terkini syarikat 3 Bulan
pastikan sebulan melebihi RM100,000

4)Company auditing juga pastikan tidak ada blacklist dan bangkrup

Bagi yang ingin mengetahui
cara pembayaran dan interest ********
boleh call saya terus 016-4650338

**** mendapat kelulusan penuh
Bank Negara Malaysia dan Citibank

Terbuka hanya pada warganegara Malaysia
Tidak kira bangsa Melayu,Cina ,India,Iban,bidayuh,punjabi
atau apa sahaja bangsa Malaysia

Call saya segera kalau nak RM70,000 tunai
ke akaun bank anda!!!!!!!!!

Juga pada pemilik kad kredit yang beban dengan
hutang kad kredit nak bantuan
hubungi saya segera saya akan bantu anda
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Ada yang bagitau call kata mana leh dapat sampai RM30 juta bukan senang nak lulus

Lepas tue saya bagitau bagi dokumen saya buat terus duit masuk dalam bank,senyap tak ada dokumen

Cuba fikir macam mana kontraktor Cina dapat duit buat apartment ,rumah banglo buat stesen minyak atau restoran yang start nilai jutaan ringgit!!!!!!!

Sebab diorang ada kontek macam saya kalau tak ingat senang bank nak lulus RM1 juta menangis air mata darah belum tentu dapat duit RM1 juta tapi dengan saya Insyaallah boleh lulus,ada orang akan bantu urusan nie kalau lebih RM200,000 sebulan pusingan bisnes boleh buat cecah RM100 juta,

Pada anda RM100 juta sikit ke tak.......
 

scanvx

Senior
Joined
Jul 4, 2008
Messages
245
Points
18
Menarik ni bro...aku ada beberapa kenalan kontraktor tp area johor. sblm aku kenalkan diorg...bleh cerita kat aku apa yg hg buat supaya sblm depa jumpa hg atau berkenalan dgn hg...satgi tak pasai ja aku kena cop scammer dgn memba2 aku....tak ka naya
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Menarik ni bro...aku ada beberapa kenalan kontraktor tp area johor. sblm aku kenalkan diorg...bleh cerita kat aku apa yg hg buat supaya sblm depa jumpa hg atau berkenalan dgn hg...satgi tak pasai ja aku kena cop scammer dgn memba2 aku....tak ka naya
Bro kenapa nak cop scammer bro bagi duit berjuta kat orang tolong orang,benda nie real deal saya bantu orang dapat komisyen berpuluh beratus ribu cuba banding orang lain kat sini ebook,seminar leh bagi komisyen RM70,000 atau RM500,000

Tapi saya boleh bagi cukup syarat dokumen call 016-4650338 mai jumpa saya complete dengan lawyer

Bai bro nak RM70,000 tunai tak kalau deal jadi ramai RM500,000 pun leh bank in kat bank bro asal deal jadi

Baca update terkini best syarikat enterprise pun leh apply asal pusingan modal lebih RM100,000 sebulan
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Pada mana mana syarikat nak memohon lebih RM7 juta dialu alukan asal syarat turn over lebih RM100,000 sebulan
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Benda nie bukan scam ada orang leh bantu dapat lebih RM7juta **** asal orang tue nak dan saya tak ambil satu sen pun bayaran untuk submit harap maklum
 

Ilyas Azmi

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
246
Points
16
Saya ada RM10juta dalam bank. Saya tak tahu nak buat macam mana nak beranakkan duit tu.. Mohon dibantu..
 

Ilyas Azmi

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
246
Points
16
ada bro, 10juta rupiah.. haha.. saja buat joke disiang hari, jangan la ambil serius sangat.. tertunggu PM dari TT, tak dpat lagi..
 
Top