Komisyen RM70,000 terus ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!

Joined
Feb 25, 2013
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#21
selain dari rekemenation ni.. apa lagi yg boleh buat duit kat internet ni ... meh kasi idea skit firdaus... akak dok pening fikir apa yg boleh buat duit online ni.. bagi lah idea kat kami org2 baru nak merangkak masuk ni...

kadangkala dalam kehidupan kita ni ..ada masanya terjadi duit adalah segala-galanya.... :)
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#23
Hari nie ramai kontraktor dari seluruh Malaysia call saya,cepat rebut peluang mana ada komisyen biz RM70,000 camnie

Yang paling mahal nak dapat komisyen RM70,000 kalau leh jual banglo la selain tue benda nie rebut mai semua

Biar apa WC kata, bro tetap paling kaya. Kalau dapat seorang sahaja SDN BHD yag saya kenalkan jer dah boleh dapat RM70K tu ke bro?
 
Joined
Feb 23, 2011
Messages
257
Likes
0
Points
18
Offline
#25
Banyak kawan saya yang berminat.

Tapi mereka nak tahu term loan, overdraft atau tradeline?

Pakej dan interest?
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#28
kalau serius nak sedia semua dokumen lepas duit ada kat kita lebih RM70,000 seorang best wooo
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
518
Likes
0
Points
16
Offline
#29
Kalau rekemen orang dan approve, terus dapat duit ke tunggu lepas loan agreement semua siap?

Ada yang bagitau call kata mana leh dapat sampai RM30 juta bukan senang nak lulus

Lepas tue saya bagitau bagi dokumen saya buat terus duit masuk dalam bank,senyap tak ada dokumen

Cuba fikir macam mana kontraktor Cina dapat duit buat apartment ,rumah banglo buat stesen minyak atau restoran yang start nilai jutaan ringgit!!!!!!!

Sebab diorang ada kontek macam saya kalau tak ingat senang bank nak lulus RM1 juta menangis air mata darah belum tentu dapat duit RM1 juta tapi dengan saya Insyaallah boleh lulus,ada orang akan bantu urusan nie kalau lebih RM200,000 sebulan pusingan bisnes boleh buat cecah RM100 juta,

Pada anda RM100 juta sikit ke tak.......
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#32
nak buat bleh ja semua leh buat duit approve loan lebih RM7juta syarikat tue anda dah boleh bayangkan seketul RM70,000 masuk maybank anda

Tapi kena buat la kalau nganga memang tak masuk la duit bukan RM70,000 RM1 pun tak masuk
 
Joined
May 14, 2015
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#36
Nak loan blh cari saya jer, i blh tolong apply personal loan (Rm30k-300k) dari local bank (Maybank, OCBC, RHB, banyak lagi), gaji rendah pun boleh apply, janji x de senarai hitam, ctos, bayaran lambat, senang jer apply dalam masa 2 minnggu. Sila contact saya: 0162820180
 
Top