Komisyen RM70,000 terus ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!

Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Tawaran Hebat pada sesiapa sahaja
Anda inginkan RM70,000 tunai terus ke bank anda!!!!!

Saya akan bank in RM70,000 ke bank anda dengan syarat:

Kenalkan saya sesiapa sahaja
Pemilik Syarikat Sendirian Berhad atau berhad
tak kira apa sahaja bisnes kontraktor,hypermarket
atau apa sahaja biz

wajib ada lesen sendirian berhad atau berhad
juga pusingan bisnes lebih RM100,000 ke atas
boleh buat loan RM30juta tunai terus bank

dan

jika melebihi RM150,000 sebulan boleh buat loan RM50 juta
atau
lebih RM200,000 sebulan boleh buat loan RM100 juta
Loan mendapat kelulusan penuh
Bank Negara Malaysia dan Citibank

Terbuka hanya pada warganegara Malaysia
Tidak kira bangsa Melayu,Cina ,India,Iban,bidayuh,punjabi
atau apa sahaja bangsa Malaysia

Call saya segera kalau nak RM70,000 tunai
ke akaun bank anda!!!!!!!!!

016-4650338 atau usha web www.rahsiafirdaus.com
 
Joined
Feb 25, 2013
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#4
nak juga buat loan..tp nama akak ada black list.. org guna nama beli keta tak bayar... cedih aihh...
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#6
Kalau leh approach mana mana kontraktor melayu kelas A,B atau C dan ada syarikat sendirian berhad atau berhad dan pusingan wang biz lebih RM100k sebulan terus leh approve dan terus RM70,000 masuk ke akaun bank anda cash guna la nak beli apa pun RM70,000 bleh pi tokyo,belnda,las vegas mana pun pi la sapa tak kacau
 
Joined
Feb 25, 2013
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#7
Hebatnya ... rekemen je dapat RM70,000.00.... pasti dapat ni... kalau pasti akak nak cuba juga... :)
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#8
Ada yang bagitau call kata mana leh dapat sampai RM30 juta bukan senang nak lulus

Lepas tue saya bagitau bagi dokumen saya buat terus duit masuk dalam bank,senyap tak ada dokumen

Cuba fikir macam mana kontraktor Cina dapat duit buat apartment ,rumah banglo buat stesen minyak atau restoran yang start nilai jutaan ringgit!!!!!!!

Sebab diorang ada kontek macam saya kalau tak ingat senang bank nak lulus RM1 juta menangis air mata darah belum tentu dapat duit RM1 juta tapi dengan saya Insyaallah boleh lulus,ada orang akan bantu urusan nie kalau lebih RM200,000 sebulan pusingan bisnes boleh buat cecah RM100 juta,

Pada anda RM100 juta sikit ke tak.......
 
Joined
Feb 25, 2013
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#9
Rm100 juta ...banyak tu dek ...tak pernah mimpi akak... tah2 sejuta pun dah tido tak lena.. hehehe.. dok fikir nak buat apa duit banyak2 tu..
 
Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#11
Tawaran Hebat pada sesiapa sahaja
Anda inginkan RM70,000 tunai terus ke bank anda!!!!!

Saya akan bank in RM70,000 ke bank anda dengan syarat:

Kenalkan saya sesiapa sahaja
Pemilik Syarikat Sendirian Berhad atau berhad
tak kira apa sahaja bisnes kontraktor,hypermarket
atau apa sahaja biz

wajib ada lesen sendirian berhad atau berhad
juga pusingan bisnes lebih RM100,000 ke atas
boleh buat loan RM30juta tunai terus bank

dan

jika melebihi RM150,000 sebulan boleh buat loan RM50 juta
atau
lebih RM200,000 sebulan boleh buat loan RM100 juta
Loan mendapat kelulusan penuh
Bank Negara Malaysia dan Citibank

Terbuka hanya pada warganegara Malaysia
Tidak kira bangsa Melayu,Cina ,India,Iban,bidayuh,punjabi
atau apa sahaja bangsa Malaysia

Call saya segera kalau nak RM70,000 tunai
ke akaun bank anda!!!!!!!!!

016-4650338 atau usha web www.rahsiafirdaus.com
WOW!!! Nie Projek Juta-Jutaan Nie...Tuan...nie introduce jer ker atau kena approved dulu pinjaman baru dapat RM 70k tuu...
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#13
Bab nak bayar bulan interest semua leh consult yang penting submit dokumen dulu bagi yang fotostat asli saya tak simpan k

Dan bab bayar loan bukan bulan bulan bayar setahun sekali saja bayar nie loan syarikat bukan loan individu harap maklum
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#14
WOW!!! Nie Projek Juta-Jutaan Nie...Tuan...nie introduce jer ker atau kena approved dulu pinjaman baru dapat RM 70k tuu...

Kena approve loan la bai tak approve macam mana nak bayar RM70,000 kat bai nak korek mana komisyen dari approval loan la
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#15
ler aku tau mende ni.....

aku kenal sorang pakcik.. pergi SME... mintak list sharikat SDN BHD yg dah tutup tp x muflis..
then dia beli, amik syarikat tu... and guna buat pinjam bank.. max 50M ... dpt around beberapa M...


hampeh bro rembat beberapa M.. bg 70k je.. :D
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#16
ler aku tau mende ni.....

aku kenal sorang pakcik.. pergi SME... mintak list sharikat SDN BHD yg dah tutup tp x muflis..
then dia beli, amik syarikat tu... and guna buat pinjam bank.. max 50M ... dpt around beberapa M...


hampeh bro rembat beberapa M.. bg 70k je.. :D
bai RM70,000 tue besar bai saya kena turun sana sini pi bank negara buat kerja ngan jumpa Tan Sri semua,orang just promote
Takkan RM70k kecik kot besar la bawa customer orang lain buat kerja
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#17
Mohon guna section sepatutnya.. ini section cabaran WC. Adoi sengal ke apa... admin boleh delete atau remove jela thread ni.
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#19
tahniah mamatpenang!

tu diaa mamatpenang dah jadi superdupermarketer.... online & offline smua sapu... nampak gaya biz offline lagi masyuk eh mat?
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#20
Hari nie ramai kontraktor dari seluruh Malaysia call saya,cepat rebut peluang mana ada komisyen biz RM70,000 camnie

Yang paling mahal nak dapat komisyen RM70,000 kalau leh jual banglo la selain tue benda nie rebut mai semua
 
Top