Koleksi Panduan Pemasaran Internet & Koleksi Perisian Di Internet

Mawardee

Newbie
Joined
Apr 30, 2007
Messages
370
Points
18


Koleksi Perisian kini lebih canggih, lebih memberikan anda pelbagai info yang lebih tepat untuk menjana pendapatan di internet dengan lebih CEPAT, CEKAP & lebih LUMAYAN!Lebih banyak produk yang terdapat dalam pakej BESAR ini. :)“Koleksi Perisian” versi 1.5 bakal mengalami perubahan yang mendadak dan drastik. Antaranya ialah :


(a) Video Tutorial akan disertakan agar proses pembelajaran lebih menyeronokkan.


(b) Anda mampu membina laman web dengan lebih pantas kerana saya telah mengupgrade perisian membina laman web dengan lebih menyeluruh.
Dengan hanya mengikuti 3 langkah, anda mampu menyiapkan satu laman web yang professional secara pantas dan bakal mempunyai rating jualan yang tinggi!
Percaya atau tidak, inilah ‘kecanggihan’ perisian yang saya bakal lancarkan ini.


(c) Saya turut menambah pelbagai panduan berniaga dan buat duit di internet yang sah. Saya akan kemukan teori-teori kontroversi yang bakal ‘meletupkan’ jualan anda di internet.
Ianya seolah-olah satu koleksi panduan lengkap untuk semua usahawan internet. Panduan-panduan yang saya bakal sediakan, belum pun lagi wujud seumpamanya di pasaran Malaysia dalam Bahasa Melayu.


(d) Anda akan lebih cepat menyiapkan laman web. Ini kerana saya menyediakan grafik berkualiti tinggi yang ditaja sepenuhnya oleh MyProEcover.Com, yang anda boleh gunakan serta-merta.Saya sediakan juga ‘action script’ yang membolehkan anda membina ebook cover / ecover anda dengan mudah!


(e) Malah, anda tidak perlu pening lagi dengan cara bagaimana membuat sales letter, kerana saya menyediakan ’source’ dalam bahasa Melayu yang anda boleh ambil bulat-bulat ataupun anda boleh ubahsuai sesuka hati anda, agar ayat-ayat sales letter lebih ‘power’!


(f) Panduan dan perisian yang saya sediakan lebih menyeluruh kerana mencakupi cara membina laman web yang efektif, cara promosi laman web, asas pemasaran email, dan sebagainya.


Akan Dilancarkan Tidak Lama Lagi!

Layari www.perisianinternet.com untuk lebih banyak bonus di sana secara PERCUMA :)
 

Mawardee

Newbie
Joined
Apr 30, 2007
Messages
370
Points
18
Ops, tawaran ni ditangguh buat sementara waktu ...
Akan dimaklumkan kemudian. Maaf
 
Top