Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

Joined
Nov 27, 2014
Messages
5
Likes
2
Points
3
Offline
Aku ada buat servis karang assignment untuk diploma, degree and master.

Selalu sangat la dapat order bila dah siap lengah2 nk bayar, dah la aku nie x pernah amik deposit tu pun nk kencing gak.

Belajar tinggi2 tapi akhlak yilek.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
Aku ada buat servis karang assignment untuk diploma, degree and master.

Selalu sangat la dapat order bila dah siap lengah2 nk bayar, dah la aku nie x pernah amik deposit tu pun nk kencing gak.

Belajar tinggi2 tapi akhlak yilek.

Baru aku tahu ade service mcm nie..heheh..nape selamat nie aku x tahu ..klu tak x yah +Belajar+
 
Joined
Sep 26, 2013
Messages
48
Likes
4
Points
8
Offline
karenah 1#: ada sorang tu hantar kat email minta page download sedangkan dia blum bayar. ckp dah bayar tapi bila cek belum bayar... cam manalah nak tipu kalo saya guna PayPal :D

karenah 2#: Saya tawar e-book percuma. Dah download, dia trus unsubscribe mailing list. memang sakit hati wo... ;)
Situasi yang sama saya alami untuk kerenah 2# tu..tapi saya tidak putus asa..teruskan untuk membantu mereka diluar sana...
 
Joined
Dec 30, 2014
Messages
32
Likes
3
Points
8
Offline
Uih, seram jugak baca kerenah pelanggan online nih, moga aku tidak berkerenah begitu bila jadi pelanggan online. :D
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
502
Likes
132
Points
43
Offline
Aku ada buat servis karang assignment untuk diploma, degree and master.

Selalu sangat la dapat order bila dah siap lengah2 nk bayar, dah la aku nie x pernah amik deposit tu pun nk kencing gak.

Belajar tinggi2 tapi akhlak yilek.
Bro, dorang ambik org len upah wat keje dorang tu pun da nampak dah cmane.
so kalau dorang liat nak bayar, mmg le espek lah mnde tu le jadi.

anyway bro sungguh rajin siapkan keje semua tu..
 
Top