kmu join sye,sye join kmu,terbaik...hehe

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
sye ade join byk ptc slah 1 nye,keybux,ini ptc bru,dlm 2 3 mggu jgak la
dan mmg terbukti brbayar,klau x cye bleh tngok di bhagian proof di keybux,ade nme sye,sudirman,hehe.

tp 1usd je,sbb tu mls nak tujuk kat sini,tu byaran prtame sye,3 4 ari jgak la nak dpt kan 1$ tu sbb x byk referal lgi,

jdi sape2 nak join keybux ni bleh la join under sye,dan sye akan join under kmu plak di ptc lain yg kmu join,
kire cam tuka2 referal la,hehe,

klau bmnat,bleh la mesej sye,

idup ni kene la slig bntu mmbantu,bru bleh brjye,hehe,

skian dr sye,Assalamualaikum...
 
Last edited:

joe1110

freshman
Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Points
1
salam tt.. jom tukar2 :D
 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
pernah join macam2 ptc dulu tp, jenuh juga nak klik2 hehe...
sekarang ni stick dengan clixsense je...
clixsense n neobux ads die dah skit n mura sgt skg bro,nak dpt 5 sen pon ssah,kne hrap kan referral je,untung la yg ade byk ref,
skrg ni fokus kat ticbux je,1 ari bleh la jgak dpat 7-9 sen tnpe referral,
 

pantiko

freshman
Joined
Oct 4, 2012
Messages
18
Points
0
xcbux.com/?r=pantiko atau ref4bux.com/?ref=pantiko kita tukar ref nak..??
 
Top