kmu join sye,sye join kmu,terbaik...hehe

Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#1
sye ade join byk ptc slah 1 nye,keybux,ini ptc bru,dlm 2 3 mggu jgak la
dan mmg terbukti brbayar,klau x cye bleh tngok di bhagian proof di keybux,ade nme sye,sudirman,hehe.

tp 1usd je,sbb tu mls nak tujuk kat sini,tu byaran prtame sye,3 4 ari jgak la nak dpt kan 1$ tu sbb x byk referal lgi,

jdi sape2 nak join keybux ni bleh la join under sye,dan sye akan join under kmu plak di ptc lain yg kmu join,
kire cam tuka2 referal la,hehe,

klau bmnat,bleh la mesej sye,

idup ni kene la slig bntu mmbantu,bru bleh brjye,hehe,

skian dr sye,Assalamualaikum...
 
Last edited:
Joined
Jan 19, 2010
Messages
109
Likes
0
Points
0
Offline
#15
pernah join macam2 ptc dulu tp, jenuh juga nak klik2 hehe...
sekarang ni stick dengan clixsense je...
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#16
pernah join macam2 ptc dulu tp, jenuh juga nak klik2 hehe...
sekarang ni stick dengan clixsense je...
clixsense n neobux ads die dah skit n mura sgt skg bro,nak dpt 5 sen pon ssah,kne hrap kan referral je,untung la yg ade byk ref,
skrg ni fokus kat ticbux je,1 ari bleh la jgak dpat 7-9 sen tnpe referral,
 
Top