Kisah mengorat awek..

Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#82
BERITA TERKINI: HARIAN METROO, 20/3/09:
"Wang Cyber telah mengalami masalah cintan... Berikut merupakan komen salah seorang ahli di sana, " Saye ni sebenarnye............"

Di petik dari HARIAN METROO
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
#88
Wahahaha :D

Sampai 9 page? :-O

Nampaknya aku dah tau kemana hilangnya "kemiangan" buluh-buluh di hutan buluh...
 
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#90
BERITA TERKINI: HARIAN METROO, 20/3/09:
"Wang Cyber telah mengalami masalah cintan... Berikut merupakan komen salah seorang ahli di sana, " Saye ni sebenarnye............"

Di petik dari HARIAN METROO
mandai la ko sapik..
link man u diletak nyer.
nasib aku man u fan
kalau liverpool ke, chelsea ke.. tak ke marah tu..
:):):)
 
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#91
IKLAN!!
jap nak update: (off topic satu je..)

Champions Cup Quarter Final Draw:
Villareal vs Arsenal
Man Utd vs Porto
Liverpool vs Chelsea
Barcelona vs Bayern Munich

FA Cup Semi Finals:
Arsenal vs Chelsea
Man Utd vs Everton
 
Last edited:
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,108
Likes
5
Points
38
Age
38
Offline
#94
off topic : nampaknyer man u tak jumpa sama2 ngan kelab EPL
lega rasanya
tapi yang pasti chelsea lwn liverpool tu......huhuhuhu
 
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,108
Likes
5
Points
38
Age
38
Offline
#95
off topic : nampaknyer man u tak jumpa sama2 ngan kelab EPL
lega rasanya
tapi yang pasti chelsea lwn liverpool tu......huhuhuhu
 
Joined
Feb 13, 2009
Messages
0
Likes
0
Points
0
Offline
#96
hehe...macam mane nak tau org kat wc ni laki ke pompuan..kang ade menyamar kang..kantoi ar plak!!! huhu

Tp aku kat cni..lelaki sejati

muahahaha
 

OKwhat

freshman
Joined
Mar 7, 2009
Messages
155
Likes
0
Points
0
Offline
#97
Aku mengurat bini aku dgn cara aku menyamar jadi perempuan..suara pompuan...kat tipon..pasal masa tu aku suka buat panggilan sesat..kat rumah awek..
 
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#98
Aku mengurat bini aku dgn cara aku menyamar jadi perempuan..suara pompuan...kat tipon..pasal masa tu aku suka buat panggilan sesat..kat rumah awek..
OKwhat..
ok what, camtu.. :)
aku dulu suka buat cross line kat kolej guna intekom
 

OKwhat

freshman
Joined
Mar 7, 2009
Messages
155
Likes
0
Points
0
Offline
#99
bukan bini aku jer..mak mertua aku pun kena prank dgn aku..aku nyamo jadi benggali perabot
 

OKwhat

freshman
Joined
Mar 7, 2009
Messages
155
Likes
0
Points
0
Offline
dan bini kedua aku pun aku guna taktik sama..nyamo suara pompuan..berbulan2 baru la dia tau aku ni ni lelaki..pastu aku mintak mahap..last last jadi bini gak
 
Top