Kisah mengorat awek..

Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam.
Lama x bukak thread, tu sbb tergerak hati bukak topik cam gini
Nak kumpulkan koleksi cara2 mengorat yang terbukti telah berjaya seperti sekarang..
Ye la.. setiap org yang dah kawin atau tengah syok bercinta sakan skang nih mesti ada kisah "oratan"nya yang tersendiri..

Macam aku ni..
Aku minat gila ngan classmate aku ni masa study 3rd year medic kat UM (3rd year kat klang)
dari 1st yeat lagi aku suka, tp masing2 malu2
so terbantut le progressnya
masa tu mlm, aku lapar giler
sesaja je call dia tanya ada megi ke tak?
(padahal member bilik sebelah tokey megi)
dia ckp ada ler..
so apa lagi, jumpa la kat koridor
pastu camana bleh ajak dia borak2 plak aku pun tak ingat
borak punya borak, smpai la ke bab yg 'jiwang2'..
so terus ckp aku dah lama minat kat dia
so start ari tu cinta dah berputik..

sampai la sekarang nih.. dah jadik suami istri
dah dapat baby sorang dah pun..

korang pulak apa cite?

p/s: nanti buleh buat ebook "Panduan Mengorat Yang Terbukti Berkesan"
:):):)
 

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
#2
Siapa kata cinta mee segera tak leh naik pelamin..aku dok tunggu kot2 ada cinta yang berputik dr WC sampai ke pelamin.. ada ke? Boleh gossip2.. tapi berapa kerat la awek2 kat sini kan..
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#3
Rasanya memang ada cinta yg berputik kat WC nie.. Mungkin korang jer yg tak tau..
 
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,858
Likes
14
Points
38
Offline
#5
mcm2 kisah ada.. tp x tau la sma ada di wc yang dah bertemu jodoh sesama wc..
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#6


Kekadang kita sering mendambakan cinta dari seseorang yg kita cintai, sampai tiap hari & malam asyik terbayang2 jer wajah si kekasih hati tu, kata orang apa.. tidor tak lena, mandi tak basah, makan tak kenyang, sampaikan masuk $$$$ kat akaun Paypal pon tak sedar..! Punyer la asyik masyuknyer..

Realitinya... Hanya kasih & cinta kepadaNyalah cinta yg hakiki & sejati...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#7
eh..??? tread awek wc dah takde ker..??? kan ramai dah aweq perkenalkan diri.. huhuhu...
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#8
Awek oh Awek.. saye ade sorang minah ni..die minat kat sye..comel plak tu... sye pun cam minat kat die jugak.. so kami layan2 la sbgai member yg bercinte..tp hampeh..kantoi mengorat laki lain kt friendster... mmg kuwang hajor..

Da..malas nk jiwang dah.. MAJOK! :(
 
Joined
May 21, 2007
Messages
2,519
Likes
7
Points
38
Offline
#9
Awek oh Awek.. saye ade sorang minah ni..die minat kat sye..comel plak tu... sye pun cam minat kat die jugak.. so kami layan2 la sbgai member yg bercinte..tp hampeh..kantoi mengorat laki lain kt friendster... mmg kuwang hajor..

Da..malas nk jiwang dah.. MAJOK! :(
kecian S.A.P.I.K.K, hehe..
tak pe, perempuan ramai atas dunia ni..
bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor,
sekali melepas sepuluh yang datang, hoho..

p/s: memag pompuan tu kuwang hajor, kalau pak cik, pakcik ambil bazoka tembak biar berkecai kepala.. :)
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#10
kecian S.A.P.I.K.K, hehe..
tak pe, perempuan ramai atas dunia ni..
bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor,
sekali melepas sepuluh yang datang, hoho..

p/s: memag pompuan tu kuwang hajor, kalau pak cik, pakcik ambil bazoka tembak biar berkecai kepala.. :)
betul..betul..betul.. hehe...
Tp sye ni jenis memilih..huhu... mesti nak yg comel jerr.. klo x comel..sye penah gak cube2 utk layan..tp failed... ht tetap x ley sangkut..ki ki ki
 
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#11
aku tau sapa dua warga wc yg sedang dilamun angau sekarang ni
ha..ha..ha
korang godek la sendirik..
 

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
#12
Awek oh Awek.. saye ade sorang minah ni..die minat kat sye..comel plak tu... sye pun cam minat kat die jugak.. so kami layan2 la sbgai member yg bercinte..tp hampeh..kantoi mengorat laki lain kt friendster... mmg kuwang hajor..

Da..malas nk jiwang dah.. MAJOK! :(
La.. baru rasa ke penangan cinta cyber... :)
 
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,669
Likes
0
Points
36
Offline
#14
hehe...cedeynye dengar citer sapikk... :p

xpe lepas ni tayang gambar sapikk ngn motor besar or keta besar kat fs tu, sure ramai awek2 cun yg nak add..n nak berkenalan...hahaha....
 
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,313
Likes
2
Points
38
Offline
#15
dekat wc dah ada :D kita just wait & see.. sy tau sape.. hehe..

btw, sy masa form2 -> form 4 mmg angau bercinta ngan sorang awek ni sampai belajar pun tak ingat.. keh keh keh.. tp masuk form 5 dah putus sb apa pun aku tak tahu :confused: tiba2 jer marah tak tentu pasal sampai la ke hari ni tak dengar apa berita pun dari dia.. ku pulak asyik layan internet jer.. haha..

tp ku ok jer sb ramai kawan laki ngan pompuan lagi best!! hehe.. kalau couple rasa rimas semacam jer.. mungkin belum masanya lagi aku bercinta.. :rolleyes:
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#16
hehe...cedeynye dengar citer sapikk... :p

xpe lepas ni tayang gambar sapikk ngn motor besar or keta besar kat fs tu, sure ramai awek2 cun yg nak add..n nak berkenalan...hahaha....
x yah tunjuk keter besar pun x per.. hehe..klo x caye try tgok kat www.myspace.com/syafileman
tgok bpe ramai awek yg try ngorat saye..hehe..tp malangnye..sye nk cri yg bertudung + comel + suke berbisnes.. hehe

Kat situ x dek sorang pun yg mengikut ciri2 yg sye nak :D
 
Top