Kilang Dosa & Facebook

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Berpada-pada lah upload gambar kat fb.
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
ramai jugak yang melenting dalam blog owner video tue..
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
betul lah tu, dalam seharian kita melakukan dosa, tak kira dari facebook ker ataupun di tempat social komuniti yang lain (termasuk WC) :p

senang aje untuk elak tu, kalau facebook kita main game aje.. add sedara mara.. borak pasal agama... atau pun dengan erti yang lain kurang kan "luahan perasaan"

senang kata kurang bercakap benda sia-sia itu yang di suruh...
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
hheheheheh bukan setakat kena tinggal facebook kalau tak faham keluar rumah pun tak boleh duit nyata pun sama ramai masih entang pasal aurat yang nak di tegah ialah tutup aurat jangan dok suka2 tayang bukan sahaja di facebook dimana2 saja lahhh hehehehehehehe :)
 

safwanseth

Newbie
Joined
Apr 7, 2010
Messages
607
Points
16
hheheheheh bukan setakat kena tinggal facebook kalau tak faham keluar rumah pun tak boleh duit nyata pun sama ramai masih entang pasal aurat yang nak di tegah ialah tutup aurat jangan dok suka2 tayang bukan sahaja di facebook dimana2 saja lahhh hehehehehehehe :)
btul2x,,,cume skrg ni facebook dh jd fenomena,,tu la smpai kluar buat duit dgn kuasa aplikasi,,,,
 
Top