Khidmat Terjemahan BM-BI atau BI-BM. Tak Perlu Pening Kepala!

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Ada sesiapa nak translate ebook PLR? Nanti boleh anda jadikan produk anda sendiri....
 

sempoinyer

freshman
Joined
Jun 30, 2009
Messages
112
Points
0
Ada sesiapa nak translate ebook PLR? Nanti boleh anda jadikan produk anda sendiri....
kalo 1 ebook yang 50 - 80 m/s bp ratenya tuan?
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
PM saya..saya nak tanya harga nie :D
PM apa ya bro? Sebutharga ada di 1st post thread ni.. maaf bro, seperti mana saya nyatakan di 1st post tu juga, saya lebih prefer email, sbb PM saya limited (saya ahli biasa sahaja di WC).

emelkan jenis job & jumlah perkataan @ mukasurat kepada saya di madeyla79[@][email protected] ke 0342971849
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
kalo 1 ebook yang 50 - 80 m/s bp ratenya tuan?
Alah bro, kalo 1 page (+/-500 perkataan) =rm20, so kalau 50 m/s darabkan saja 50x20=rm1000..lepas tu saya mungkin 'bermurah hati', maka saya pun berikan diskaun 10%, so rm1000-10%=rm900. Ini contoh kira-kira ya...

so kalau deposit 50%=rm450, dan memandangkan translation ni part time saya (saya ada full time job), 50-80m/s mungkin ambil masa +/- 3 minggu kot untuk selesai, insyaAllah..

Emelkan pada saya jenis job & jumlah perkataan @ mukasurat kepada saya di madeyla79[@][email protected] ke 0342971849
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
alamak,esok dah kerja ke???...bump utk hari ini..
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
bump utk hari ini..ada tak student Sarjana Muda/Bachelor atau Sarjana (Masters) full @ part time yg nak saya terjemahkan tugasan yg mereka dah siapkan? ;)
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
terjemahan dilakukan secara manual...bump untuk hari ini
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
dah lama tak bump & update... Kemaskini pelbagai di page #1
 
Top