Khidmat Setup Akaun FaceBook Diperlukan **RM10

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Assalamualaikum dan Hye kepada warga WC.

Di sini saya ingin mengeluarkan tender untuk mendapatkan perkhidmatan SETUP AKAUN FACEBOOK

Anda akan mendapat RM10 terus ke akaun bank anda untuk setiap 5 akaun Facebook.

**Saya akan meminta password untuk setiap email dan akaun Facebook tersebut. Anda diminta untuk menggunakan Gmail.

Keperluan Setiap Akaun FaceBook :

-10 Gambar
-10 Application
-10 Join Group
-10 Be a fan
-10 Add Friend

(Tak Sampai 10 minit pun buat nie)

** PM saya jika berminat.. Nak buatkan satu akaun saja pun boleh.RM2 untuk setiap akaun.
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
klau nak amik setup satu akaun je, boleh?
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
ok jap, nak tanya, smua bahan disediakan ke, cthnya username, emel, etc...?
 

TheReds

Senior
Joined
Jan 3, 2007
Messages
2,430
Points
38
Assalamualaikum dan Hye kepada warga WC.

Di sini saya ingin mengeluarkan tender untuk mendapatkan perkhidmatan SETUP AKAUN FACEBOOK

Anda akan mendapat RM10 terus ke akaun bank anda untuk setiap 5 akaun Facebook.

**Saya akan meminta password untuk setiap email dan akaun Facebook tersebut. Anda diminta untuk menggunakan Gmail.

Keperluan Setiap Akaun FaceBook :

-10 Gambar
-10 Application
-10 Join Group
-10 Be a fan
-10 Add Friend

(Tak Sampai 10 minit pun buat nie)

** PM saya jika berminat.. Nak buatkan satu akaun saja pun boleh.RM2 untuk setiap akaun.
Saya pun memerlukan servis yg sama seperti ni...PM saya kalau berminat.
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
ok, saya nak try la...

saya booking satu akaun FaceBook yer, bila dah settle saya PM bro richuan... ;)
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
sesiapa yg ada buat akaun bgtau ya.. saya beli.. hehe

**Saya akan meminta password untuk setiap email dan akaun Facebook tersebut. Anda diminta untuk menggunakan Gmail.

Keperluan Setiap Akaun FaceBook :

-10 Gambar
-10 Application
-10 Join Group
-10 Be a fan
-10 Add Friend
(Tak Sampai 10 minit pun buat nie)
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
33
Keperluan Setiap Akaun FaceBook :

-10 Gambar
-10 Application
-10 Join Group
-10 Be a fan
-10 Add Friend
(Tak Sampai 10 minit pun buat nie)

aku pun nak outsource gak la...
tapi aku nak 2 akaun je..
requirements sme mcm yg aku quote tu...
upah, RM5 utk dua2 skali...
sesiapa nak, PM aku...
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
aku pun nak outsource gak la...
tapi aku nak 2 akaun je..
requirements sme mcm yg aku quote tu...
upah, RM5 utk dua2 skali...
sesiapa nak, PM aku...

buka lah thread baru spark oi.... tak baik ggu orang punya thread ni
 
Top