Khas untuk kaki duk advertise PPC

amykools

freshman
Joined
Mar 23, 2009
Messages
111
Points
0
saya ada cara mcm mana nak cepat dpt click

tak kira la kamu semua buat apa

myspacemoney
dapatwang
adsense

saya ada cara

berminat??

ym - amykools


(MOD/ADMIN) klu silap tlg alihkan yer
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
42
saya ada cara mcm mana nak cepat dpt click

tak kira la kamu semua buat apa

myspacemoney
dapatwang
adsense

saya ada cara

berminat??

ym - amykools


(MOD/ADMIN) klu silap tlg alihkan yer

Ko jangan buat macam kes TEAM klik klik Nuffrangers sudahler. Sebab takde cara mudah untuk semua tu.

Kalau ko buat macam tu lagi, membusukkan nama WC lagi adalah.

Kalau tidak, just share je kat sini.
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16

ada ker team camtuh?
ingat ada team utk adsense jea

team utk adsense ade gk ke?
kalu nuff tu mmg boleh i klik u, u klik i
tp adsense boleh ke?
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
share dulu lah..... kalau berani lah :D

kami sedia mengkritik
 
Top